Şimdi Ara

Beşiktaş'ta Önder Özen depremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başkan'ın kendisini ve Bilic'i hedef alan sözlerine aynı sertlikte cevap veren Önder Özen'in istifasının cebinde olduğu öğrenildi

Başkan Fikret Orman'ın "Fernandes'i sezon başında satacaktım. Özen ve Bilic engel oldu" açıklamalarının ardından ardından Önder Özen'den "Başkan bana böyle bir şey demedi. Bu doğru değil. Ben de zaman zaman Almeida'yı satmamız gerektiğini söyledim" cevabı geldi. Orman'ın göreve geldiği günden bu yana kayıtsız şartsız destek verdiği Özen'i ilk kez eleştirmesi yönetimle idari kadro arasındaki krizi de su yüzüne çıkardı.

İSTİFA CEBİNDE Mİ?

Kulislerde, sözleriyle adeta başkanı yalanlayan Önder Özen'in istifasının cebinde olduğu konuşuluyor. Fikret Orman'ın, bundan sonra transferi bizzat üstleneceği yönündeki açıklaması da Önder Özen'i pasifize ettiği olarak yorumlandı.

Dany'de haksız çıktım!

Önder Özen, Dany transferiyle ilgili itirafta bulundu: "Dany konusunda da ben haksız çıktım. Bu transfer olduğunda ben ne kadar küfür yiyeceğimi biliyordum. Bunu bile bile bu kararı aldım. Bu konuda sorumluluk bana aittir. Yeterince küfür yediğimi düşünüyorum" dedi.

http://www.fotospor.com/haber_besiktasta-sok-eden-onder-ozen-gelismesi_155981

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotospor
  • Siz GS'liler olarak, aramıza nifak tohumları sokamayacaksınız!
  • Uzun zamandır Gsli gereksiz bir üye bölümde trolluk yapmıyordu, açığımızı sen kapattın. Teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz

• Önder Özen ile başkan aynı dilden konuşsa, "Demek ki başkanın baskısı çok büyük, Önder Özen'e görevini yaptırmıyor, Özen'in istifası cebinde," denir.

Önder Özen ile başkan farklı dilden konuşsa, "Aralarında çatlak var, Özen'in istifası cebinde," denir.

Bu gazetelerin Önder Özen'le ne alıp veremediği var, ben çözemedim. Bütün medya Özen'e karşı birleşmişse, Önder Özen doğru yolda demektir.

Geçiniz.
  • Haber dünün sabahına ait.Yine aynı günün ilerleyen saatlerinde yapılan kongrede Önder Hoca'ya laf eden,yerine anlamsız isimlerin gelmesini isteyen bir kaç ilginç abimize,Fikret Başkan:"Önder Özen'e laf etmeyin,illa bir laf edecekseniz bana edin.Arkasındayım." şeklinde cevap verdi.
    Yani yine karavana.
  • Demek depremin nedeni Önder Özen'miş FO,Bilic istifa Adalı başkan Q7 geri dön şımart bizi başkan çıkart bizi baştan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oğuz Savaş Beşiktaş'ta!!!
    19 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaw adam 2 gün önce Bjktv de 5ok öyle birşey dedi. 2 gün geçiyor hemen asparagas.pislikler.

• ooO Saçma sapan eğlencelik bir haber, ne zamandır görmüyorduk böyle şey, alırım bir dal
  • Buyuklugu kacmis bu depremin? Bizimkiler Besiktas'ta oturmalarina ragmen birsey hissetmemisler. Hayirdir insallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.