Ligde dördüncü olma ihtimali tartışılan Beşiktaş, İntertoto'ya katılırsa, kulüpte birçok şey değişecek Geriye düşmesine karşın şampiyonluk umutları tükenmeyen Beşiktaş, sezon bitiminde karanlık bir tabloyla karşı karşıya kalabilir. Siyah-Beyazlılar, kalan dört karşılaşma sonunda ligi dördüncü olarak bitirirse İntertoto Kupası’na katılacak. Haziran’ın sonunda başlayacak olan İntertoto Kupası, Kara Kartal’ın gelecek sezona yönelik tüm planlarını alt-üst edecek, transfer çalışmaları olumsuz etkilenecek.
EURO 2008 nedeniyle Siyah-Beyazlılar’ın bazı futbolcuları milli takıma gidebilir. Buna karşın, şampiyona bitmeden İntertoto karşılaşmalarına start verilecek. Beşiktaşlı oyuncular izin bir kenara, antrenmanlara, rakiplerine göre çok önce başlamak zorunda kalacak. Ayrıca transferi düşünülen yabancı futbolcular da, İntertoto Kupası’nda mücadele edecek Beşiktaş’ı tercih etmeyebilir.
İntertoto'ya 3. turdan itibaren katılacak ülkeler:
İspanya 7.sii-ESPANYOL İtalya 7.si-UDİNESE İngiltere 6.sı-PORTSMOUTH Fransa 5.si-ST ETTİENE Almanya 6.sı-B.LEVERKUSEN Portekiz 6.sı-BELENENSES Romanya 6.sı-POLİ TİMİSİORA Hollanda 6.sı-FEYENOORD
İntertoto'ya 2. turdan itibaren katılacak takımlar
Rusya 4.sü-FC MOSKOVA İskoçya 4.sü-DUNDEE UNİTED Ukrayna 4.sü-DNEPROPETROVSK Belçika 4.sü-CERCLE BRUGGE Çek Cumhuriyeti 4.sü-BRNO Türkiye 4.sü-BEŞİKTAŞ Yunanistan 4.sü-PANİONİOS Bulgaristan 4.süü-LİTEX
Beşiktaş Intertoto'ya ikinci turdan itibaren katılacak ikinci ve 3.ncü eleme turu geçer ise UEFA Kupasına katılma hakkı kazanacak..
*Dipnot:Lig böyle sonuçlanır ve Beşiktaş Inter Toto'ya katılırsa eğer..
gocunacak birsey yok intertoto bir sans yeniden uefaya kalıp kendilerini ispat etme sansı yakalayabilirler
bu haberleri kim yapıyor böyle ya
Bazılarını ben yapıyorum
Hep merak etmişimdir İntertoto ne demek diye Var mı bilen ?
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Bazılarını ben yapıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Bazılarını ben yapıyorum
olmamış...
Hangisi?
soldaki...
o değil de totoya 3.turdan itibaren katılacak şu takımlardan
İspanya 7.sii-ESPANYOL İtalya 7.si-UDİNESE İngiltere 6.sı-PORTSMOUTH Fransa 5.si-ST ETTİENE Almanya 6.sı-B.LEVERKUSEN Portekiz 6.sı-BELENENSES Romanya 6.sı-POLİ TİMİSİORA Hollanda 6.sı-FEYENOORD
Poli Timisiora ve Belenenses dışındaki tüm takımlar Beşiktaş'ı rahat bir şekilde yenebilir.
Poli Timisiora ve Belenenses dışındaki tüm takımlar Beşiktaş'ı rahat bir şekilde yenebilir.
bunlar dışında hiç bir takım yok yani kayseri bile intertotoyu geçti bizmi geçemicez
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
Clubs Pld W D L GF GA Pts Barcelona 6 5 0 1 12 5 15 Leverkusen 6 4 0 2 10 9 12 Lyon 6 3 0 3 10 9 9 Fenerbahçe 6 0 0 6 3 12 0
MatchesDate Home Score Away
18/09 Fenerbahçe 0 - 3 Barcelona 25/09 Fenerbahçe 0 - 1 Lyon 10/10 Leverkusen 2 - 1 Fenerbahçe 17/10 Lyon 3 - 1 Fenerbahçe 23/10 Fenerbahçe 1 - 2 Leverkusen 31/10 Barcelona 1 - 0 Fenerbahçe