Siyah-beyazlı ekip, sürpriz bir hamleyle Trabzon'un Polonyalı yıldızının peşine düştü. Bordo-mavili yönetim, Szymkowiak'a karşılık Beşiktaş'tan Ali Güneş ve 700 bin dolar talep etti. Kartal "Para olmasın, futbolcu takasıyla işi bitirelim" deyince Trabzon, Ali Güneş ve İbrahim Akın'ı istedi. Son karar Tigana'nın.
Szymkowiak takası
Trabzonspor'un Ali Güneş artı 1 trilyon önerisi kabul görmedi. Son teklif Ali Güneş artı İbrahim Akın.
Para Olmamalı Beşiktaş, Szymkowiak için bordo-mavililere teklifte bulundu. Trabzon'da futbol oynamak istemediğini açıklayan Polonyalı yıldıza talip olan siyah-beyazlılardan, bu oyuncu karşılığında Ali Güneş+700 bin dolar (1 trilyon lira) istendi. Ancak Karadeniz temsilcisinin bu önerisine, "Para olmasın, futbolcu takasıyla işi bitirelim" yanıtı verildi. Trabzonspor bu kez iki oyuncu istedi.
Son Söz Hocada Bordo-mavili yetkililer, Szymkowiak'ı isteyen Beşiktaş'a, "Ali Güneş ile birlikte İbrahim Akın'ı da verirseniz, transfer biter" önerisini getirdi. Beşiktaş'ın da bu teklife sıcak baktığı ve "Önce Tigana ile görüşmeliyiz" dediği ifade edildi. Fransız hoca, ilk yarı fazla şans vermediği İbrahim Akın'ı gönderirse, transferin bitmesinin an meselesi olduğu belirtildi. Fatih DOĞAN
yok artık Nurullah Sağlam Gerçekle alakası olmayan bi haber
Szymkowiak faydalı olur ama
ibrahim akın gidecekse gelmesin ali güneşe birşey dediğimiz yok
böyle şey olur mu ibrahim akın daha iyi bir oyuncu
solemeyi unutmusum kaynak fotomaç
quote:
Orjinalden alıntı: aagir
böyle şey olur mu ibrahim akın daha iyi bir oyuncu
Katılıyorum ama takım oyununu ogrenmeli,artık profesyonel bir oyuncu gibi oynamalı.Eski ibrahimi 2.yari bize izletirse takımda yeri sağlam
ya adam gitmiş hayrı gelmez bi şimek e süper yetenek İbo verilir mi yA?
Y a beşiktaş o adamda ısrar etse o adam süper olacak... Sadece bencilliğini gidermesi ve biraz aklını kullanmayı daha iyi öğrenmesi yani çok çalışması gerek...
Şimek e ancak Ali Güneş artı Mustafa Doğan verilir...
ibrahim akın verilmez ayrıca beşiktaşın ihtiyacı yok szymkowiaka. o bölgede rivo ve delgado var.defansif özelliği olan bi orta saha adamı lazım beşiktaşa.
e yuh bu kadar da atılırmı bea
bi de tartışılmış bu konu,gazetede gördüm direk okumadan geçtim vallaa
quote:
Orjinalden alıntı: eros
e yuh bu kadar da atılırmı bea
quote:
Orjinalden alıntı: erdeniz_10
solemeyi unutmusum kaynak fotomaç
baştan sölesene yaww iç savaş çıkıodu
evet ya öyle bir şey olursa kötü olur hem BEŞİKTAŞ için hemde ibrahim için ya zaten kendisi gitmez o kadar enayi mi zaten kötü olsa bile BJK NİN durumu trabzondan iyi yani hemde genç yaşta hayatı kararır ibrahimin trabzona giderse
penguen yerine fotomaç alalım bundan sora abarttım biras
söyleyecek söz bulamıyorum,fotomaç diyorum başka bişey demiyorum
ya ben bugün sabahta okudum diyo trabzon lu futbolcu için ali güneş+500 bin dolarmış
ya böle abuk sabuk futbolcularla bjk nin işi olmaz yalan bunlarr
külliyen yalan ..zaten bizim yabancı alacak kotamız yok 6 yabancı var zaten.Szymkowiak trabzonda oynamayı degil futbolu braktıgını acıkladı.bu gazetelere yalan haber yapmakta ceza verilmeli bence.ali günes te mdoganda bize asparaya mal olmadı kımmıs bu szm.fenerin artıkları bitti simdi küme düsencek trabzonun artıklarınımı alacaz ise bak ya.demirören istifa ....
ibrahim Akın futbolu bırakır genede gitmez o takıma daha dogrusu BJK yi bırakmaz nede olsa oda bizim içimizden cıktı bizede boyle adamlar lazım BEŞİKTAŞ'TA oynayan deil BEŞİKTAŞLI