az önce ntv de ernst ün haberi vardı.werder bremende oynarken attığı golleri gösterdi.adamın bayağı saçı varmış eskiden tanıyamadım
harbi ya. saçları mı dökülmüş yoksa kazıtıyor mu?
Ernst: Doğuştan Beşiktaşlıyım..
Yeter artık şu takımı sabote etmeyin kapatın çenenizi hazirana kadar en önemli virajdan dönerken takımımıza sahip çıkalım..
takım iyiye gidiyor bizim taraftar hala aynı abi biraz rahat layın ya önümüzde bir beleş maç var...fenerle puan eşitlendi ..cimbom la 2 puan var...ernst iyi adam izleyen bilir...transferi 3 milyo euro dur ...8 milyon ise toplam alacağı para bizim medyanın mallığı bjk düşmanlığı işte...oturup maçta izlicez adamı..
son olarak hasanmertoyu sallamayın josico ve maldonando guiza ya dunya paralar harcadılar kendi deyimiyle hem de bu krizde kendi takımının oynadığı oyuna baksın o.... 1 puan mutlu olsun...sırf elle atıp kazandıkları konya maçını çıkarsa onlara 2 puan takmıştık...nese artık önümüze bakacaz... iyi geceler
az önce ntv de ernst ün haberi vardı.werder bremende oynarken attığı golleri gösterdi.adamın bayağı saçı varmış eskiden tanıyamadım
harbi ya. saçları mı dökülmüş yoksa kazıtıyor mu?
o kadarını bilemiyeceğim siz karar verin
Fabian Ernst
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
Appiah gibi müthiş bir oyuncuyu ki bana göre sakatlanmadan önce Viera nın veliahtıydı, 8 milyon euroya alınca burada amma pahalı falan fişman denmişti...
Defansif orta sahaya o para verilir mi denmişti...
13 milyon euroyu bu krizde basmak , bilmiyorum ama yazık günah dövizdir. Şampiyon mu olacak Beşiktaş?
İmkanı yok... Boşuna alıyorlar, kim zengino luyor acaba merak ettim.
Ceplerini doldurmak için transfer yapıyorlar
Emin ol Kezmanla Guizaya verdiğiniz toplam para, Beşiktaşın Demirören döneminde aldığı 50 adamın maliyetinden daha fazladır.
Çim biçme makinası gibi maşallah hayırlı olsun zago gibi yaptıgı hareketler ile gönlümüzün kralı olur insallah Personal information Date of birth 30 May 1979 (1979-05-30) (age 29) Place of birth Hannover, West Germany Height 1.83 m (6 ft 0 in) Playing position Defensive midfielder Club information Current club Besiktas JK Number 28 Senior career1 Years Club App (Gls)* 1996–1998 1998–2000 2000–2005 2005–2008 2009– Hannover Hamburg Werder Bremen Schalke Besiktas JK 054 0(1) 048 0(0) 152 (11) 106 0(1) 000 0(0) National team2 1998–2001 2002–2003 2002–2006 Germany U-21 Germany Team 2006 Germany 031 0(0) 003 0(0) 024 0(1)[1]
BEŞİKTAŞIMIZA HAYIRLI OLSUN...
beşiktaş'ın bu transfer için harcadığı parayı duyunca bonservisi elinde olan appiah aklıma geldi. appiah çok daha iyi seçim olurdu bence. kulüp de bulamıyormuş garibim.
Türkiyenin 2.Mehmet Aurelio su çok iyi transfer.adam gibi bi transfer sonunda yaptık....bu sene şampiyonuz.
hasaaanmertooo ...geçen seneki tom amca gibi kayboldu
herif çok agresif oynuyor pascal gibi k.kart manyağı olmaz inşallah =)
quote:
Orjinalden alıntı: ax
beyler sakin olun ernst'i benmi tanımıyorum yoksa sizmi.bu adamı neden bu kadar abarttığınızı anlamıyorum.bizim linderoth ayarında bir topçu.
gördük
quote:
Orjinalden alıntı: bobo1903
quote:
beyler sakin olun ernst'i benmi tanımıyorum yoksa sizmi.bu adamı neden bu kadar abarttığınızı anlamıyorum.bizim linderoth ayarında bir topçu.
gördük
Kesinlikle SEN tanimiyormussun...
quote:
Talihsiz bir mesaj olmuş.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
quote:
Neden talihsiz olsun ki Linderoth'u oynarken görsek neler neler yapacak
quote:
Orjinalden alıntı: .Zlatan.
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
quote:
Neden talihsiz olsun ki Linderoth'u oynarken görsek neler neler yapacak