Şimdi Ara

Beşiktaş JK. 2011/ 2012 Beyaz Forma Çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz Formamız Satışa Çıktı03.08.2011 09:48

Futbol Takımımız'ın 2011-2012 sezonunda giyeceği yeni sezon formalarımızdan ilki olan "Beyaz Formamız" bugün Kartal Yuvası mağazalarımızda satışa çıktı.
    Göğsünde bütün haşmetiyle duran ‘Kartal’ ile beyaz formamız, her sezon olduğu gibi 2011/ 2012 sezonunda da kazanmayı hedeflediğimiz başarılarda en büyük itici gücümüz olacak.

Bembeyaz ve mutlu günlere doğru koşacağımıza emin olarak, üzerimizdeki beyaz forma, aynı zamanda kalbimizin temizliğini ve duruşumuzu temsil edecek.

Göğsünde yeni sponsorumuz Toyota'nın, sırtında ana sponsorumuz Ülker'in ve kolunda sponsorumuz Avea'nın isimlerinin yazılı olduğu formamıza 95 TL fiyatla sahip olabilirsiniz.

Beşiktaş JK. 2011/ 2012 Beyaz Forma Çıktı!

• Çok güzel görünüyor. Arkadaki Ülker yazısı taraftara satılacak formalarda da olacak mı? Fenerbahçe geçen sene mi önceki sene mi taraftara satılan formalarda Ülker yazısına yer vermemişti. Umarım bizde de öyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Çok güzel görünüyor. Arkadaki Ülker yazısı taraftara satılacak formalarda da olacak mı? Fenerbahçe geçen sene mi önceki sene mi taraftara satılan formalarda Ülker yazısına yer vermemişti. Umarım bizde de öyle olur.

Kartal Yuvası'ndaki göresellerde Ülker logosu mevcut:
    http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=41190
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Çok güzel görünüyor. Arkadaki Ülker yazısı taraftara satılacak formalarda da olacak mı? Fenerbahçe geçen sene mi önceki sene mi taraftara satılan formalarda Ülker yazısına yer vermemişti. Umarım bizde de öyle olur.

Kartal Yuvası'ndaki göresellerde Ülker logosu mevcut:
    http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=41190

Bunu gördüm ama Uefa formalarında Ülker yazısı olmayacak. Bir ihtimal o formalar da satışa çıkabilir mi diye düşünüyorum :)

• Klasik ama güzel
  • göğüs kisminda kabartma seklinde kartal var. kalip fite benziyor. iyi guzel olmus.
  • aynı zamanda kalbimizin temizliğini ve duruşumuzu temsil edecek.
    Heyy allahım yahu bari burada kullanmayın

Kırmızı forma bekleniyor !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu formayı inşallah alacağım. Sezon içinde tanıtılacak diğer formaları da almayı düşünüyorum. Geçen sene çok konuştum Fernandes diye.. En az bir Fernandes formam olacak
  • Benim alacagim formalar su sekilde olacak buyuk ihtimal:

Beyaz - Quaresma
    Çubuklu - Necip
    Gri - Almeida
    Kırmızı - Bebe
  • öğrenci olduğum için sadece bir tane forma alıcam bunu çok beğendim ama siyahı beklicem sanırım.Ne zaman çıkar onun hakkında bilgi var mı?
    siyah 14 Guti
  • Siyahı beklerim bende arkayada #4 Fernandes
  • seçenek o kadar bol ki kimi alacağım konusunda sıkıntı yaşıyorum.

iyi ki beşiktaşlıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

öğrenci olduğum için sadece bir tane forma alıcam bunu çok beğendim ama siyahı beklicem sanırım.Ne zaman çıkar onun hakkında bilgi var mı?
    siyah 14 Guti

Diğer iki formadan biri 13 Ağustos diğeri ise 23 Ağustos'ta tanıtılacak.Muhtemelen önce çubuklu sonra siyah gelir.Bende siyahı bekliyorum,beklediğim gibi olmazsa bu senede çubuklu ile beyaz alırım.
  • Güzel olmuş gerçekten de.
  • Guzel olmus. Bizim de klasik, her yil ufak degisiklerle cikan bir formamiz olmasi lazim. ManU nun kirmizisi, Chelsea nin mavisi gibi
  • Hiç bir yere para yetişmiyor. Ne kız arkadaşıma ne kombineye ne üniverste taksitine ne arkadaşlarıma napıcam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Hiç bir yere para yetişmiyor. Ne kız arkadaşıma ne kombineye ne üniverste taksitine ne arkadaşlarıma napıcam bilmiyorum

Aynen koçum... Ben de bu sezon düğün arifesinde ne kombine ne forma alabilecem.

Benim gibi yap. Eve büyük torba çekirdek, bir de Lig TV aldın mı biraz olsun stres atma kaynağı olabilir belki...
  • atlet gibi olmuş
  • quote:

Hiç bir yere para yetişmiyor. Ne kız arkadaşıma ne kombineye ne üniverste taksitine ne arkadaşlarıma napıcam bilmiyorum

Sen liseli değil miydin?

Eğer satılacak formalarda Ülker yazısı olmayacaksa alırım.Olursa sanmam,geçen senekilerle idare ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2o1o

quote:

Aynen koçum... Ben de bu sezon düğün arifesinde ne kombine ne forma alabilecem.

Benim gibi yap. Eve büyük torba çekirdek, bir de Lig TV aldın mı biraz olsun stres atma kaynağı olabilir belki...

Ona para ayırmam lazım çalışıyorum şuan zaten de ne biliyim senelik çok fazla gider. İlk maça kız arkadaşımı götürmeyi planlıyorum ama kapalı alt olucak kafadan 130 kağıt

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.