Şimdi Ara

Beşiktaş'ın Yaptığını Doğru Bulanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nasıl doğruluk ben anlamadım. Beşiktaş koskocaman bir camia ve bir aile değil mi ? Neden en ufak bir şüphede hemen Serdal Adalı ve Tayfur Hoca bu ailenin dışına itiliyor? Bu adamların suçluluğu kanıtlanana kadar tek yürek olmaya devam etmesi lazımdı Beşiktaş'ın. Kimse kusura bakmasın bir takım kazandığı kupayı böyle geri vermez, vermemeli. En ufak bir suçlamada hemen bu adamlara bunların yapılması kadar yanlış birşey olamaz nitekim aynısını Seba Başkan da söyledi 1-2 gün önce. 2'si de suçsuz belki, nerden bilip de böyle saçma birşey yapıyorsun ? Kupayı geri vererek resmen kendini kurtarmaya, Serdal Adalı ve Tayfur Hoca'yı da kaderlerine sürükledi Beşiktaş kulübü. Bu yapılanın neresi etik ben anlamış değilim. Yazık, gerçekten yazık.

• Hpcam yapılan hareketin samimiyetle uzaktan yakından alakası yok.
    Popülist bir hareketti.
    Beşiktaş Klübü o kupa sayesinde UEFA ve TFF den aldığı paraları ve kupanın en büyük getirisi olan Avrupa Ligi'ni de iade ettimi?
    O yüzden reklam kokan hareketleri geçelim.
    Taraftar sözü ile hareket ediyor yönetimleri.
    Malum taraftar da şampiyonluğu her gün başkasına pas ediyor.
    Artı olarak da, henüz olaylar bu aşamada iken Beşiktaş yöneticisini ve teknik direktörünü yalnız bıraktı.
  • Popülizmin dik alası bence. Eğer hoca ve yönetim suçlu bulunursa ve BJK küme düşmekle karşı karşıya kalırsa ne diyecekler? Siz durun ben zaten kendim düşerim mi diyecekler.

Ya da kazandıkları türkiye kupası değil de lig şampiyonluğu olsaydı, buyrun şampiyonluk kupasını alın diyecekler miydi?

Madem şaibeli kupa istemiyorlar o zaman neden Eskişehir gibi hemen hocanın sözleşmesini feshedip Serdal Adalıyı yönetimden çıkarmadılar? Şimdi imza kampanyası düzenleniyor, hani adalete saygı.

FB dışında kimse bu olayın ciddiyetinin farkında değil. Trabzon hala şike var diye bağırıp çağırıyor ama kendisinin de okkanın altına gittiğini göremeyecek kadar gözleri kör olmuş FB düşmanlığı yüzünden.
  • kolpa hareketler bunlar.Aynı şeyi FenerBahçe'de yapar diye beklediler ancak yer mi anadolu çocuğu

Not:Bu sırada post sistemi mi eğişte bu kaçıncı mesaj post sayım ghala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanogluserkan

kolpa hareketler bunlar.Aynı şeyi FenerBahçe'de yapar diye beklediler ancak yer mi anadolu çocuğu

Not:Bu sırada post sistemi mi eğişte bu kaçıncı mesaj post sayım ghala aynı

Dostum, Konu dışı olan bölümlerde mesaj sayın artmaz. Oyun bölümü , Teknik Servis bölümünde mesaj sayını arttırabilirsin.
  • Avrupa kupası ve getirilerine Bjk yönetimi şöyle söyledi; Tff, uefa'ya avrupaya katılacak olan takımları bildirmişti. bizim dışımızda gelişen bi olaydi. bu nedenlede avrupaya gidiyoruz demişlerdi.

Ama Bjk yönetimi isterse , hayır kardeşim ben gitmiyorum , ön eleme oynayacak maçında benı hükmen maglup et diyebilirdi.
    basit bi metal parçasının bi değeri yoktur , manası olan tarihe yazılma olayıdır. Bjk 2011 Türkiye kupası şampiyonudur dedin mi o boş metal yıgınının bi anlamı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.