Saymama gerek yok sadece şunu diyorum size. Edu 11'de beyler İnşallah beni utandırır pokemon kılıklı herif
hamsispor tekyıldıza bile yenildiniz Q7 gidiyor kaleciye çalım atıyor boş kaleye atamıyor.ezeriz sizi bu maçta
quote:Orijinalden alıntı: Por Você Saymama gerek yok sadece şunu diyorum size. Edu 11'de beyler İnşallah beni utandırır pokemon kılıklı herif gönlümüz beşiktaştan yana gerçi fener hiç takılmasa bile kadıkoyde tokatlıcaz onları problem yok !
quote:Orijinalden alıntı: Sbnake3 Bugün Kırmızısıda, Bordosuda , Yeşilide, turuncusuyla herkez beşiktaşlı. yav he he
quote:Orijinalden alıntı: Death Note quote:Orijinalden alıntı: Sbnake3 Bugün Kırmızısıda, Bordosuda , Yeşilide, turuncusuyla herkez beşiktaşlı. yav he he bjk alır
Hala Beşiktaş'ın yeneceğini falan sananlar var. Yenmesi işime gelir ama şampiyonluğu Kadıköy'de ilan etmek kadar keyifli olmaz
inş yeneriz ama umutsuzum . artık isyan ettirdi . daha ne kadar kötüye gidebiliriz diye düşünüyorum .
Bjk alır inşallah. Not:Dönek Galatasaraylı yazcak fenerbahçeliler için iddaa oynadım o yüzden bjkliyim 02 çifte şans