Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ'IN İHTİYACI OLAN DOKTOR: WOHLFAHRT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  BEŞİKTAŞ'IN İHTİYACI OLAN DOKTOR: WOHLFAHRT

http://www.theguardian.com/football/2015/apr/16/bayern-munich-doctor-quits-muller-wohlfahrt

Tüm zamanların en büyük Spor Hekimi olan ve senelerdir Bayern Münih ve Alman Milli Takımının 1 numaralı Doktoru hazır boştayken Beşiktaş'a transfer edilmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fm'de istifa etsin diye az beklemedik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fm de yamayla cocugunu kaciritip tehditle besiktasa almistim, gercek hayattada kaciralim ailesini.
  • bence brezilyalı file olabilir en iyi fizyoterapist sakatlar hem çabuk iyileşir fm oynayan bilir oyunun en iyi fizyoterapisti hemde yıllık 85b avroya tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

fm de yamayla cocugunu kaciritip tehditle besiktasa almistim, gercek hayattada kaciralim ailesini.

• quote:

fm de yamayla cocugunu kaciritip tehditle besiktasa almistim, gercek hayattada kaciralim ailesini.

Lan abi ya

• quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• quote:

• bence olay doktorluk değil, sizin saha zemininden midir, kondüsyonerden midir öyle bir probleminiz var bence
  • Add manager
  • Sizin Karanlık bir doktorunuz vardı yahu ne oldu o abi ? Bir ara Sow için fazla uzun oynayamaz bu kıkırdaklarla diz ile, futbol hayatı erken bitecek dediğinin ertesi haftasından itibaren acayip acayip goller atmaya başladı adam. Ba'ya ayağı kırıldı 1 ay yok diyip 2 hafta sonra sahaya çıkartan, Mustafa'ya yara bandı takan falan
  • Bence de doktorluk bi sıkıntımız yok. Hacı hoca tutup nazar duası okutmamız yetecek bana kalırsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristran

bence olay doktorluk değil, sizin saha zemininden midir, kondüsyonerden midir öyle bir probleminiz var bence

Saha zemini desek bu takım Avusturya'da, Almanya'da da kamp yaparken oyuncu sakatlanıyor. Üstelik bağ kopmaları genelde hazırlık kamplarında oldu. Kondisyonerler desek her sene zaten hoca ve ekip değişiyor. Bunun adı lanet midir, kara büyü müdür, cenabetlik midir bilemiyorum artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.