Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2072. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20702071207220732074
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spider cam – örümcek kamera teknolojisi neden kullanılmadı, lig tv paraya kıyıp spidercam ile yayın yapmalı bu stada yakışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Şu modern olan bir çizim var bayernin stadı gibi renklendirilen dışı inşallah onay gelirse o proje yapılır.

Yok daha neler amma abartı var yorumlarda!

• Lig TV'den izleyip akustik kötü, ses az geliyor diyenlerin, bugün BJK TV'de 21:45 de yayınlanan maç tekrarını izlemelerini öneririm ses çok farklı ve çok daha fazlaydı özellikle kulaklıkla dinleyin. Islık bölümlerinde kulaklığı çıkarmak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Orijinalden alıntı: hkn.usta

quote:

Orijinalden alıntı: jelly_jam

quote:

akustik iyi mi kotu mu ya icime dert oldu simdi

hocam biraz beklemek lazım sonuçta ilk maç, ailesiyle sadece atmosferi görmeye gelen çok vardı...
    Birkaç maç sonra anlaşılır, yalnız sesin biraz emildiğini farkedenler olmuş benim gibi..

rakip stadlardan iyi kotu diyorlar nasil dikkat etmezler buna dunyanin en iyi taraftariyiz hemde bazi arkadaslar inonuden bike kotu diyorlar ambians olarak

dünyanın en iyi taraftarı değiliz

kimmis en iyisi bizi bitek bvb gecer gecerse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jelly_jam

quote:

akustik iyi mi kotu mu ya icime dert oldu simdi

hocam biraz beklemek lazım sonuçta ilk maç, ailesiyle sadece atmosferi görmeye gelen çok vardı...
    Birkaç maç sonra anlaşılır, yalnız sesin biraz emildiğini farkedenler olmuş benim gibi..

rakip stadlardan iyi kotu diyorlar nasil dikkat etmezler buna dunyanin en iyi taraftariyiz hemde bazi arkadaslar inonuden bike kotu diyorlar ambians olarak

dünyanın en iyi taraftarı değiliz

kimmis en iyisi bizi bitek bvb gecer gecerse

san lorenzo en iyisidir.

• Maca gitmeyen yorum yapmasin lutfen.Islaklarda korkunc bir ses vardi.Eski acigin yarisi kulaklarini kapatiyordu.En guzel uclude mactan once alenin yaptigiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Ben yerimde izleyemedim cok buyuk ihtimal hatta 100 de 100 yerimde oturuyorlardi onceden aldigim ozene bezene sectigim yerde izleyemedim saglik olsun ilk mac olay ciksin istemedim bu yuzden en yukari ciktim eger sahibi gelseydi yerini teslim ederdim . Cikistada yerime gittim foto cektim mutlu mesut ciktim . Bundan sonraki maclarda giderim yerimde izlerim gerekirse bir kac hafta erkenden giderim etraftaki oturanlarla tanisirim zaten gerisi gelir

• BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    Biri paylasmis facebooktan alenin uclusunu acip izlesin karar versin sonra inonudeki ucluyu bir izlesin

• quote:

Orijinalden alıntı: last.samurai

öldü salak. binlerce merminin üstüne kılıçla gitti.

Yaaa. Başımız sağ olsun

• stada gitmemiş adamların akustiğe laf etmesi de komik.
    daha ilk maç bu, herkes yanını çevresini tanımaya çalıştı, tezahüratlarda ki senkron uyumsuzlugu bundan ama 60-65. dakikalarda ki ıslıklar yüzünden 2 gündür kulaklarım çınlıyor.
    stad kafes gibi, ses içeride kalıyor.
    çok maç aldıracak bu stad bize.
    ilk maç aksilikler vardı, bir sonraki maçta da olacak. hemen peşin hüküm vermeyelim.
  • 60 küsuruncu dakikada top bursadayken çıkan ıslık sesini hayatım boyunca başka hiçbir statta duymadım.. tv deki ses digiturkun bu üstün teknolojiye uyumsuz alt yapısıyla alakalıdır..

Statteyken şunu söyleyebilirim, o ambiyansta hakemin Beşiktaş'a karşı düdük çalması imkansız gibi bir şey.. 45 bin kişi aynı anda böğürdü her kararda..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir galatasaraylı olarak beşiktaş adına sevindim.
    Stadı dün dışardan gördüm ve bir istanbullu olarak tt ner faciasından sonra en azından güzel birmstad görmek sevindirici.
    Devamlı stad müdavimleri hiç bir zaman eskiyi unutamaz derler. Ama ilk maçtan eski stadı aramak biraz abartı olmuş.
    Bu arada akustigi eleştirenler için akustik için sonradanda düzenleme yapılabiliyor. Bunu yapan sürüsüyle firma var korkmayın gerek görürlerse yaparlar. Ancak zaten stad öncesinde gerekli akustik çalışmaları yapılmıştı.

• arkadaşlar bu konu ne olcak:)
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Çoğu taraftar yerinde izleyemedi.. Üsteleyeler, tartışanlar dahi oldu bunun için ama gerek yok.. İlk maç, ilk defa sinema gibi herkesin koltuğu ( laf olsun diye değil gerçekten ) kendine tanımlı ve kimse buna alışık değil. Zamanla oturacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesi1903

60 küsuruncu dakikada top bursadayken çıkan ıslık sesini hayatım boyunca başka hiçbir statta duymadım.. tv deki ses digiturkun bu üstün teknolojiye uyumsuz alt yapısıyla alakalıdır..

Statteyken şunu söyleyebilirim, o ambiyansta hakemin Beşiktaş'a karşı düdük çalması imkansız gibi bir şey.. 45 bin kişi aynı anda böğürdü her kararda..

Aynen. TT arena'da da maç izledim, saraçoğlu'nda da.

Bildiğin kulaklarımı tıkadım.

• Maçı tvden izledim, ambians hakkında diyebileceğim: futbolcularımızın özgüvenlerini ve rakip futbolcuların paniğini gördüm. Zaten önemli olan da bu. Tek kelimeyle harika stad bence. Son maça gelmeyi planlıyorum umarım aksilik olmaz.
  • Bu stadyumda sıradan bir ıslıklama anında çıkan ses ile Olimpiyat stadında 80 bin kişinin yırtınırcasına Liverpool u ıslıkladığı ses aynı ses arkadaşlar. Akustik olarak herhangi bir yüklenmede 80 bin kişilik ses çıkıyor yani anlayacağınız. Liverpool maçına gelmiş olanlar hatırlayacaktır oradaki gürültüyü Bursa maçındaki de benziyordu ona. Liverpool u yenebilmemizin sebebi olan o gürültü Bursa maçını da aldırdı zannımca, ve bu stadyumda daha nice maçı da bize aldıracak. Akustiğe laf eden varsa gerçekten bu işten gram anlamıyor. Sahaya etkisi o kadar belliydi ki.. Atiba her ıslıkta adamların tepesine çıkıyordu gaza gelip, Quaresma sahada gezilmedik yer bırakmadı, Gomez bizim kendi korner çizgimize kadar top kovaladı o gazla, Sosa ve Oğuzhan ın bu sene en fazla efor sarf ettiği maç olabilir vs vs.. Bu etkileri görmemek de futboldan anlamamak demektir. Geçiniz.
  • Hwy2hell H kullanıcısına yanıt
    Laf edenler zaten futboldan anlamayanlar. Onlar kandırılmış insanlar stat diye toplu konuta gidiyorlar yıllardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

quote:

Orijinalden alıntı: MANNKO

Bunu biraz açar mısınız? Neye göre akustiğin sorunlu olduğunu söylüyorsunuz? Ben dün kapalıdan herhangi bir sorun yaşamadım ve oldukça da etkili sesler duydum. Numaralı tribünü de çok iyi ses aldığını belirtiyor. Siz ne gibi sorunlarla karşılaştınız?

Ben staddaki sesin rakipi baskı yaptığını düşünmüyorum sorunları var stadın ama nedeni stadın tasarımı açıklı kolonlar ve çatı sesi emiyor cam olsaydı sanki birazda daha ses yankı yapardı

Ben orada değildim ama orada olan Mehmet Demirkol ve Metin Tekin'i dinledim. Demirkol bir ara kulaklarımı tıkadım dedi, ıslık sırasında. Ayrıca Şenol hoca oyunculara sesimi duyuramadım dedi.

Siz maçtamıydınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

Dostum basketbol salonu yapılacak Ordan devam ederiz

tutmazvalla heyacanımız bitti.bu konu 3 ayda ne olaylar yaşadı.ne heyecanlar yaşadı.ama takip ediyorum 2 3 gundur konu durakladı.

• 
Sayfa: önceki 20702071207220732074
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.