arkadaşlar merhaba, biletixte il güvenlik kurulu toplandıktan sonra açıklanacağı yazıyordu ama toplantı gerçekleşmesine rağmen bir bilgi girilmemiş. bu konuda bilgisi olan var mı? ne zaman çıkacak ve internetten mi satışa sunulacak? bildiğimiz şeyleri paylaşırsak herkese yardımcı olur sanırım.
Yarın çıkacağı söyleniyor.
Gece belli olur tahminim.
3 Gündür bende araştırıyorum sanırım cuma günü çıkıcak çünkü yarın beşiktaşlılar için cıkıyor ve bizim biletler internetten satılıcagı için fazla yüklenme olup site çökme gibi durumların olmaması için cuma cıkarırlar diye dusunuyrm beşiktaş-fenerbahçe maçında fenerliler internetten almışlar o yüzdende bizde netten alırız diye tahmin edıyorum ama GS Bonus olayını bilmiyorum GS Bonus isterlermi acaba ?
Yinede onu düşünüp Cuma çıkarırlar. Hersene Kadköye İnönüye gıdıyorum bu zamana kadar bikere bile rakip takımla aynı günde biletleri cıkardıklarını düşünmüyorum ki bu saatte kadar haber cıkmadı o yüzden Cuma çıkar
Galatasaraylılar Eski açıkta 50 TL Olarak açıklandı.
Bilet çıkardıklarını Görmedim* olacak yanlış yazdım
Zor oluyor ama öyle veya böyle alıyoruz Olmamız Gereken Yerde Oluyoruz. Gece sıraya gırıyoruz alıyorz alamassak bile paramıza kıyıp karaborsa alıyoruz
Beyler niye uğraşıyorsunuz ki müze kapısından girin
Bende bir grup arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum ama çıkış saati konusunda tereddütüm var. Misafir tribünü olay çıkmazsa ne zaman çıkarırlar sizce?
Aynen sanırım en kötü öyle yapıcaz eski biletleri alıp turnikeyi kıtleyip isyan cıkarmak
Dostum maç bittikten 1.5 2 saat sonra cıkartıyorlar yai anlıcagın 11de stadtan cıkarırlar anca bizi..
quote:
Orijinalden alıntı: dolcia
Biz başkasının girdiği yerden girmeyiz Soyunma odası çıkışını falanmı denesek?
quote:
Orijinalden alıntı: Batu
Bende bir grup arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum ama çıkış saati konusunda tereddütüm var. Misafir tribünü olay çıkmazsa ne zaman çıkarırlar sizce?
1-1 lik maça gitmiştik yanlış hatırlamıyorsam 1 saat sonra çıkmıştık.
quote:
quote:
perşembe mi cuma mı çıkıyor var mı bilen ?
2 senedir gidiyorum inönü deplasmanına ama ne zaman çıktığını hatırlamıyorum önceki senelerde :S
Ya ne zaman çıkmasını geçtimm GS bonus gerekıoms fln dıolar kafayı sıyırcam GS bonus yokk yandık yani,
Duyduklarımıza göre Bonus şart değilmiş.
Böyle ortak bir kanı var.
Nerde duydunuz hocam ben bütün gündür kafayı sıyırıyorum GS bonus bulmak için dediğin doğruysa çok iyi bir haber
Tribünden arkadaşlarımla 2 gündür sürekli telefondayız bizimde sıkıntımız var.
Bonusun şart olmadığını söylüyor herkes.
deplasman biletleri beşiktaş kulübünün sattığı biletler bu biletlere bizim kulüp müdahale edemez yani gs bonus la alakası yok net bi şekilde söyleyebilirim bunu