Şimdi Ara

Beşiktaş dava açtı, 12numara.org kapandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş yönetimi, 1 milyondan fazla takipçisi olan 12numara.org isimli twitter hesabını daha önce mahkemeye vermişti. Ancak Vodafone Arena'nın çevresinde gerçekleşen hain terör saldırısının ardından sarı-lacivertlilerin uzattığı dostluk eli ve Beşiktaş'a verdiği destek nedeniyle bu karar uygulamaya konulmamıştı.

Siyah-beyazlı yönetim, hakaret içerikli mesajların devam etmesinin ardından 12numara.org'a bu kez tolerans göstermedi.

Beşiktaş yönetiminin ikinci kez mahkemeye vermesi sonrası 12 numara.org isimli twitter hesabı kapandı.

http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-dava-acti-12numara-org-kapandi-40369823?_sgm_source=40369823&_sgm_campaign=scn_a004ff5fd97f8006&_sgm_action=click

• Bu zamana kadar nasıl açık kalabildi orası garip.
  • Dick Advocaat : 'Beşiktaş'ın Twitter'da çok fazla dostları var herhalde. Başka bir anlam yükleyemiyorum "

• Beter olsunlar.
  • beleş penaltılar yetmedi herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 numara kadar boş bi topluluk görmedim iyi olmuş

Yenildikleri zaman saçma sapan iftiralar atıp ona buna saldırıyorlardı

• Fetullahçı gibilerdi hakemlere oyunculara teknik direktörlere üstü kapalı tehdit artistlik tam tetikçiydiler çok iyi olmuş helal olsun fiko başkan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    twitter gündem açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aziz Yıldırımın şahsi hesabı gibiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda bi işe yaradınız
  • Aziz Yıldırım: Adalet Bakanlığındaki bütün Beşiktaşlılar gidecek

• keşke geri dönseler, internet aleminde bu kadar eğlenceli bir oluşum görmemiştim. Ayrıca 1 milyon üye deniyorda o 1 milyonun içinde ne kadar sahte hesap (yumurta) var bi sayılsa keşke..
  • Beter olsunlar Azizin parali elemanlari.Bi ise yaramissiniz Allah razi olsun darisi diger parali troll hesaplarina

• Tekrar açılmış hesap

• Bu işin sonu yok, 12numara kapanır 12.numara açılır. Ama helal olsun, bu tür davranışların cezasız kalmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

12 numara kadar boş bi topluluk görmedim iyi olmuş

Yenildikleri zaman saçma sapan iftiralar atıp ona buna saldırıyorlardı

yanlıs düşünüyorsunuz. ben de ilk kurulduğundan beri (2011) forum12numaraya üyeyim. oradaki üyelerin %90ı aziz yıldırım karşıtı. %100 e yakın bir kısmı da 12numara twitter hesabını kullanan şahsiyeti sevmez. cahilce ve ergence twitler attığını söyler.

bu twitter hesabını kullanan şahsiyet sayesinde tüm 12numaranın aynı düşüncede olduğu düşünülüyor nedense.

tüm taraftar platformları gibi 12numarada da aşırı fanatikler, gereksiz sataşmalar yapan üyeler mevcuttur. diğer takımlar sevilmez ve körü körüne takımı savunmaya calısan tipler illaki var. ama aklı başında, takımı eleştiren, aziz yıldırımın bu takımın içine ettiğini düşünen üyeler çoğunluktadır.

sizlerden ricam 12numara twitter hesabı ile 12numarada takılan aklı başında insanları bir tutmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.