< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 16 Mayıs 2026; 13:47:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben Agbadou'yu beğeniyorum. İyi bir takımla gerçekten çok iyi oturur kadroya. Tek negatif yanı bazen kendisine çok güveniyor. Emirhan da aynısını yapıyor. |
|
ŞG hazırlıklara başlamış. Bayağı istekli görünüyor. --- Şenol Güneş: “Mühim olan bir göreve gelmek değil, o göreve gelmeniz için layık görülen sevgiyi kaybetmemektir. Beni bu göreve layık gören tüm Beşiktaş taraftarlarına teşekkür ediyorum. Kararı verecek olan sayın başkandır, şu anda Sergen hoca göreve devam ettiğine ve devam edeceği yönünde açıklamalar yaptığına göre benim bir niyet belirtmem saygısızlık olur.”(Ali Ece) --- Berabere kalırlar, üçüncü isim gelir. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu'nun 24. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor 2-2 berabere kaldı.
Karşılaşmanın özeti sizlerle!
beIN SPORTS'un özet görüntülerini, spor dolu içeriklerini takip etmek için kanala abone olmayı unutmayın: http://dgtrk.lu/1evqg
Bizi sosyal medyada takip edin:
📌 Facebook: https://www.facebook.com/beINSPORTSTR
📌 X: https://x.com/beINSPORTS_TR
📌 Instagram: https://www.instagram.com/beinsportstr/
📌 TikTok: https://www.tiktok.com/@beinsportstr?lang=tr-TR
#beinsportshaber #beinsportstürkiye #beinsports #beinsportsarşiv #beşiktaş #kayserispor #maçözeti #süperlig https://www.youtube.com/watch?v=j-JoDpxYxkg&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 16 Mayıs 2026; 14:3:58 > |
|
|
|
Sergen Yalçın çok hata yapan ve hatalarında da ısrar eden bir kişilik, çok da takıntılı. Jota'yı ısrarla oynatmaması, Cerny'i yanlış yerde oynatması, Cengiz ısrarı, Ersin ısrar vs.. bu tür hatalar bence sezonun sonunda çok kötü bir şekilde bitirmemize sebep oldu. Bu kafa yapısı da bu saatten sonra bu adamda değişecek değil. Bence hoca değişikliği iyi olur ama iş yapacak genç bir adam olmalı. Şenol Güneş'in ise bu takımda başarılı olma şansı yok herkes hayal görüyor bence. Son gidişinde nasıl gittiğini herkes biliyor. Şenol Güneş'e kurulu ve oturmuş bir kadro lazım, rotasını şaşırmış kimin ne oynadığı belli olmayan bir takıma gelirse sezon ortasını göremez... |
|
Şaka gibi resmen inanamıyorum yani aklım almıyor. Koca sezon adam sola Mustafa’yı koydu Jota kenarda bekledi. Sezon başında şunu anlatsalar yeminle şu trollğ banlayın yazardı herkes < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba, Türk futbolunda çözülmesi gereken en kronik rahatsızlık, büyük camia taraftarlarının sürekli kelle isteme hevesidir. Takım tam ivmelenirken bir şekilde öyle ya da böyle motivasyonu kırılıyorsa, hızlı bir şekilde hedeften bir şekilde kesilmesi sağlanıyorsa, taraftar da bu müdahaleye protestoları ile destek oluyorsa, hocanın adı Ancelotti olsa değişen bir şey olmayacak. Biz, maçlarda yapılan haksızlıkların faturasını kaynağına değil de, en kolay hedefe kesmeye alışmışız. -Camianın, yönetimin, teknik kadronun ve futbolcuların motivasyon ve özgüveni nerede kırılıyor, çözmeye buradan başlamak lazım. Yoksa futbolcunun ya da taktik kadronun yeteneğinde, becerisinde bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum. -Türkiye'de işler her zaman diğer liglerden farklı seyreder. Maçı hiçbir zaman sadece sahadaki futbolcular oynamaz. Kenardaki teknik direktör idare etmez. Biz sürekli değişim isteyerek sadece kendimizi avuturuz. -Yönetim dışa karşı güçlü duracak, futbolcunun takımda yüzü eskiyecek, saha içinde karakter olarak baskın olacak, teknik direktör koltuğunda sağlam oturacak, taraftar sevinmek için sevmeyecek... İşte o zaman belki Beşiktaş'ta bir şeyler değişir. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 16 Mayıs 2026; 15:19:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlikle öyle bu takımda El Bilal de iş yaptı ilk geldiğinde Oh da öyle. Esas soru ne oldu da son haftalarda takım bitti diye sormak bence. Sen çıkıp tek amaç kupa deyip elenirsen futbolcu niye sallasın ligi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İsin komigi ne biliyor musun Ganyancinin kendi has adami Cengiz de ilk geldiginde cok iyiydi maclarda iyi oynayip gol asist katkisi veriyordu zaman icinde ne oluyorsa artik giderek düştü sene sonuna geldiğimizde Tff 1.lig topçusu ayarinda bi oyuncuya dönüştü Ganyanci hocamizin ellerinde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |