Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | (449. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 20 Misafir (8 Mobil) - 19 Masaüstü12 Mobil1 iOS
5 sn
9.647
Cevap
147
Favori
237.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocada olan kısmı 6 aydır ne bir oyun planı gösterdi ne düzgün oyuncu tercihinde bulundu adam inatla 6 aydır Rashica ile oynuyor. İyi oynadığımız kazandığımız maçların hepsi savunmaya yaslanıp hızlı kontra oynadığımız yüksek profil maçlar.

Onun dışında 9 kişi kalmış konyayı yeneme evinde rizeye yenil samsun puan kaybetsin diye dua ederek 3. olmaya çalış saçma sapan oyuncu tercihlerinde bulun Tr kupasından elen hala 35-40 kişi kampa git oyunculara son bir şans vermek görmek istedim de kadronun %90'ıyla zaten 6 aydır çalışıyorsun çöp olduklarını anlayamadın mı derler adama.

Sorunun kadroda olduğunu 2-3 senedir söylüyoruz %90'ımız. Kanser hücresi gibi heryere yayılmış hırsı mücadelesi olmayan suratı düşük modu düşük mıymıntı tiplerden oluşturulmuş bir kadro hatta kadro bile değil oyuncu grubu.

Gerekirse cebimden ödeyip kovacağım diye seçilmiş bir başkanımız var ama vaatlerin hiçbiri ortada yok.

Takımdan ayrılanlar 2.5m euro verip yolladığın İmmobile Başakşehir'e sattığın Onur Bulut ve sözleşmesi biten Masuaku.

Bu kadro Guardiola'yı da yer Klopp'u da yer Sir Alex Ferguson'u da yer bende 2 senedir böyle düşünüyorum o zaman burada ki baş sorumlu ne hoca ne kadro oluyor baş sorumlu burayı temizleyeceğim diyip temizleyemeyen yönetimdir.

• Mito sen Beşiktaş küme düşse sorun yöneticiler de değil sorun TD değil diye gezersin. Samsun falan zaten müthiş kadroya sahip. Oynatan oynatıyor. Geçelim Beşiktaşlı vs muhabbetini. Kadro yetersiz de kendi sahanda da bu kadar rezil olmazsın. Kimse hoca değil vs demesin. Rashica Svensson eline alsalar topu adamı geçemezler. Bizde her maç bunlarla oynuyoruz. Elinde kanat yoksa başka çare bulacaksın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt

Ocak ayında geldi, 8 aydır antrenör dokunuşu dediğimiz ne var? Hani geliştirdiği, iyileştirdiği kısımlar. Doğaçlama oyundan başka bir şey yok.

Bir de bu adama tüm pazarı versen yine pırasayı oynatır.

• theKing_ kullanıcısına yanıt

kayserispor: 2-1 beşiktaş

🗣️ somon: bağcıkları bağlamazsanız takılır düşersiniz…

- beşiktaş: 1-1 eyüpspor

🗣️ somon: 1 puan için mutluyum.. bir puandan mutlu olmazsan 3 puan alamazsın..

- konyaspor: 2-0 beşiktaş

🗣️ somon: meyve bıçağıyla et kesemezsiniz…

• .CeM. kullanıcısına yanıt
    Sorun kadroda evet lakin temizliğini hoca yapacak. Bunları istemiyorum gönderin diyecek. Yönetim göndermedi mi o zaman alt yapıdan çocuklar oynatacak bi tepki gösterecek. Her maç aynı saçmalıklardan sıkıldık. Ricardo kötü diyor oynattığı çöplerden daha efektif gözüktü misal. Neden denemiyor? Onu da geçtim Sahada varlık gösteremeyen tipler her maç oynuyor. 2. Maç yine Rashica Svenson Felix falan başlayacak Demir Ege oynayacak yine. Herif hatalarını kabul etmiyor. Çözüm sunmuyor. Bi farklılık göremiyoruz.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

Yemek yapılacak bir dolabın var über seviye bir yemek yapamazsın bazı malzemeler küflenmiş bazısı skt geçmiş ama Ole'nin bildiği tek şey yumurta kırmak onu kırarken de kabuklarıyla pişiriyor gibi bir aşçılık yeteneği varmış gibi görünüyor.

arroyoya 1 dk süre vermeyen adamın rashicadan memnun olmadığını düşünmüyorum

İşte benim de kızdığım nokta bu. Adamın eli çöp taraftar bunu biliyor ama değiştirmiyor illa çöple oynuyor. Yönetim Ole sesini çıkarmıyor birşey istemiyor diye memnun. Rashica ile oynama Arroyo ile oyna 4231 oynama 4312 oynamaya çalış 352 oynamaya çalış isyan edecek birşeyler göster ama o da yok.

• Hocanın yönetimle adı konmamış bir gerilimi var belli.

Devre arası alınan iki oyuncudan birini hiç resmi maçta oynatmadı.

Diğerini de olabildiğince yedek bıraktı. Bu sezonki ilk resmi maçta da ikisini oynatmadı.

Yansıtmıyorlar ama arka planda dönen dolaplar var.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Maça tekrar baktım az önce Rashica geri de gelmemiş çoğu pozisyon da. Dribling yapacağı yerde bam güm vurmuş. Doğru pası verememiş. Amaç ne niye oynatılıyor? Takımı sabote ediyor resmen. Abraham isyan etti birkaç pozisyonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 26 Temmuz 2025; 22:42:3 >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Benim için 1.seçenek Şenol 2.seçenek Sergen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ş.Güneş anca hazır ekmek varsa iş yapar. Bir de bitik zaten. Sıyıracak dibi bile kalmadı. Milli takımı 6 yiyerek bıraktı, bizde 2-0'dan 3-2 maç verip bıraktı, en son TS'de yuhalanarak bıraktı.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sonra mito gibiler Çebi döneminde olduğu gibi gelir buraya taraftarı suçlar, forumdakilere laf sokmaktan başka içerik yazmayı bilmez. Hocalar ve başkanların hiçbir suçu yok. Bu rezil kadroları da forumca toplanıp biz kurdurduk, bütün suç bizde itiraf ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şenol Güneş bitik, çok yaşlanmış artık fayda gelmez.

• O değil de bizim Avrupa'nın en iyi üç orta sahasindan biri olan musratimiz vardı transfer rekorları kıran 😂😂 Demir Ege bile bunun önüne mi geçti şimdi? Yedinci opsiyon falan oldu herhalde

• Bence de sorun hem hocada hem kadroda. Kadro yenilenirse hoca düzelir mi? Bir ihtimal.

Kadro dışında hoca gönderilip yenisi gelse, yine " bu benim kadrom değil " muhabbeti yapmaya başlayacak.

Ben çok kararsızım, Serdal Adalı ne yapacak bilmiyorum ama işi çok zor.

• Bildiğim kadarıyla Sergen Yalçın. Beşiktaşın teklifini redderken “Hoca öğüten takım” tabirini kullanmıştı o öğütücü takımın %85’i duruyor ! Şenol Güneş desen artık dünyada pek örneği kalmayan 70 yaş üstü guruptan, scout sportif direktör yapısını hiç sevmez ! Bu mu çözüm ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

İki kanat ve bir 6 numara alacak, yapacağı başka hiçbir şey yok. Bunu önceden yapmış olsaydı turu geçmiştik.

• kerem fenere gol atmış. bonservise +5 milyon euro daha eklendi

• 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.