Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | (1452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Enola , Enola Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.072
Cevap
182
Favori
673.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 14501451145214531454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tartışmaya maydonoz olmaktan nefret ederim. Ama savunduğun mahluk yüzünden araya girmek zorunda kaldım.

Öncelikle ikinizin de Beşiktaşlılığından benim şüphem yok. Ama (öyle kripto falan değil kripto gizli olur onç ve tayfası alenidir, gizli değil) adını bile anmayacağım o zavallı mahluk bırak kanaat önderini kaale alınacak bir fikir bile değildir. Goebbels der ki: Büyük bir yalanı yutturmak istiyorsan gerçeklerle başla ve O’nunla bitir.

Davranış psikolojisi notu: Bir ortamda böğüren biri varsa bilin ki o yalan söyleyendir. Çünkü id’ine esir bir zihinde süperego bu kadar yalana dayanamaz ve isyan eder. Bunun yansıması bağırmaktır. O ortamda her kim ki KAÇMADAN karşısındakini ŞAŞKINLIKLA dinliyor onu dinleyin. Çünkü mecburi empati yeteneği yüzünden karşısındakini anlamak için tüm beyin hücrelerini kullanıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
  • ahahaha, denk gelince paylaşayım dedim. 🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu  | ANA KONU |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 25 Ekim 2025; 0:41:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rafa Silva teknik direktör olmakla uzaktan // yakından hiç bir alakası olmayan şahıs yüzünden gönderilirse mevcut yönetimi Adnan Menderes gibi bir Akıbet bekliyor bildiğiniz Asar taraftar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 25 Ekim 2025; 1:29:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan şuan sadece djalo, Emirhan, orkun ndidi, rafa, Abraham garanti ilk 11 de. Kaleci, bekler, kanatlar belirsiz.
    Sabit bir ilk 11 yapıp en az 10 maç aynı kadro oynamalı, oyun alışkanlığı kazanmalı.

Yamalıklı don gibi maçlara çıkıp ıyi oyun bekliyoruz. Sergen hoca da artık Bi zahmet bu işi çözsün.

Serdal Adalı'nın Seçim Öncesi / Seçim Sonrası sözleri....

Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • Sergen diyince ikisey aklima gelir..1 cop futbolcu sevdasi 2 sakatliklar..serkan recber tek guvendigim adam demistim..onun sozu dinlenir istedigi futbolcu alinirsa ona sozum yok..transfer sergene birakilirsa butun yerli copler takima gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 25 Ekim 2025; 13:43:43 >
  • Onuachu gelsin abrahamın yedeği olsun diyorlardı. Adam her hafta yapıştırıp geçiyor , abrahamda gol olsun diye bekliyor. Biz bu transfer ve diğer her alandaki kötülüğü ne zaman yeneceğiz bilemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu  | ANA KONU |

Gecen sene mobile gelince yazdiydim pivot santrofor lazim.onachu alinmali diye..as forvetlerin gitmis cenk muleka..sadece mobileyle olmaz yazdigimda cop sevdalisi biri mistafa semih var yazmisti..sana selam olsun cop sevici..biride onachuyu alacak para mi var demisti..sanada selam olsun kucuk insan..simdi ah vah edersiniz..22 milyon abraham icin cok degil mi? Bunu gormek icin ulema olmaya gerek yok..bu paranin yarisina daha iyileri alinabilirdi..

• Yönetimin hiçbir planı olmadığını yazmıştık bunu tekrar yazmaya gerek yok. Yapılanma diyerek 2 tane oynatmayacağı adam çektiler Avrupa'ya gidememe sebebimiz oldu bence iyi de oldu ama neyse 4 senedir takım yönetmeyen birini getirdiler. Her yerde şöyle böyle scout ağı kurucaz dediler adama hiçbir oyuncu aldırmadılar. Gerçekten Graf'ın Abraham'ı Jurasek'i aldıracağına inanan var mı?

Sergen seçimine bir şey demiyorum ama sen başkansan çıkıp Graf ile Sergen'in arasını yapıp basına da bunu yansıtman gerekir. Scout mcout 100 tane gurbetçi oyuncu listemiz hazır dedin. Bir tane sağ bek aldın 20 yaş altı kontenjanını bile dolduramadın.

Hiçbir planları yok yine de bu sene ne hoca ne başkan değişmeli. Bu seneyi ne olursa olsun kulüpteki hiç kimse kovulmadan bitirmeliyiz.

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

sergen max mart gibi istifa eder sıkma canını sen :D

Bu yönetimin daha iyisini getirmeyeceği net. Yapılanma deyip graf’a 1 tane adam aldırmadılar şimdi de basın aracılığıyla sergen’e yediriyorlar adamı.

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Sergenin bu sene kadroyu oturtup seneye yaz transfer sezonu dönemini geçirip eksik yerleri tamamlayıp seneye de takımın başında olması gerek yoksa böyle devam edersek halimiz çok kötü. seneyede başarılı olamassa (başarıdan kastım şampiyonluk değil mayıstan önce lige havlu atmayan bir takım kurmak şuan başarıdır) başkanla beraber gitmeli.

Bizim eski forumdaki arkadaslarla whatsapp grubumuz var forumdaki haksizlardan biktiklari icin orayi kurduk 3 sene once. Bir ben kaldim burada hala yazan belki 1-2 arkadas daha arada yaziyor neyse.

Heves edip plan yaptilar Genclerbirligi macina gittiler oncesinde sonrasinda falan da takilacaklardi. Sehir disindan giden arkadaslar oldu. Genclerbirligi maci herkesin planinini modunu mahvetti. En cok onlar icin uzuldum ve senin gibi maca giden arkadaslar icin.

Yurtdisinda olmasam ben de katilirdim coguyla gercek hayatta hic gorusemedik cunku.

Oyle iste....

• Bu ganyanci herifin basarili olacagini inanana elimde satilik köprü var.Devamli berbat hoca getirildi 3 yildir hangisi iyi hocaydi biri anlatsin neymis oyuncular yiyormus hocaları..Gelen hocalar da capsiz olmasın sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 25 Ekim 2025; 16:42:52 >

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu  | ANA KONU |x (formerly twitter)
    atyarisi (@atyarisicom) on X
    https://x.com/atyarisicom/status/1981722349897408679

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Ekim 2025; 18:27:23 >

bizde topa vuramayan herif osimhen'e döndü...

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu  | ANA KONU |x (formerly twitter)
    Umut Beşiktaş (@syhULANbyzULAN) on X
    https://x.com/syhULANbyzULAN/status/1982106748665094425

Antrenman yaptırmayı bile bilmiyor ki geçen sene hiç sakatlanmayan Rafa sakatlandı.

Tayfur bizden gottigi takimlarda baya gol katkisi yapiyor..goruldugu gibi cop denilen oyuncularda baska takimlarda baska hocalarla etki yapabiliyor..anlatmaya calistigim konuya guzel bi ornek oldu..bzm kadro samsundan alanyadan goztepen kotu degil. Ama iste oynatmasini bilene..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.