Sofascore Sağolsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 22 Ağustos 2024; 21:53:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Haziran 2025 19:00 Bodrum v BEŞİKTAŞ (675. sayfa)

-
-
hiç gol olacakmış gibi hissetmiyor insan ama oldu işte hahaha
devam!!
-
Çok pozisyon verdik arkada. Bunların azalması lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben tövbe namazı kılmaya gidiyorum. Kıyamet bugündür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sofascore den Bildirim Geldikten Sonra Mert Kurtardı. Savunmada Oyalandık. Rakibi Üstümüze Çektik. Arkayı Boşalttılar. Hop Bi Uzun. Güzel Kontrol ve Gol
Masuaku rakibe güven veriyor hiç olumlu bir şey yok
İoniq 5 nasıl hocam, tavsiye edermisin?
Paulista sen nasıl bir adamsın önce çizgiden golü çıkarıp sonra asisti yaptın. Senden bir tane daha bulmamız lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ndour daha gelmeden beğenmeyenler vardı.Bir oynasın öyle karar verin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 22 Ağustos 2024; 21:56:34 > -
Ederim hocam şu an f/p araç
Maçı Alalım ve Rakip TD ye Geçen Yılla Kıyaslama Sorusu Sorulsun
paulista için dua edelim sakatlanmasın,çok iyi uyum sağladı.Mesala bu adam yeni geldi ama bundan aldığım pozitifliği rashidsadan alamıyorum,sevemedim bi türlü şu adamı.
-
SAKİN OL ŞAMPİYON açtım maç vardı ve köşede lugana bjk yazınca o maç sanıp şaşırdım insanlık edip paylaşalım dedik sonra baktım yanlış anlamışım düzeltmek için geldim çocuk parkı falan ne ayaksın sen sakin
sen kaybol şimdi
-
Dürüst olmak lazım, Immobile çok iyi durmuyor son vuruşlar ve pozisyon alma özellikleri dışında.
-
Pas Yapacak Topu Yönlendirecek Biri Değil Ama Yanında Biriyle Yanındakini Yükseltir
Rakibin presi çok etkili
Cok iyi golu bulduk ins galibiyetle geceriz maclari ve turu.
Ndur direkt seviye atlatmis gibi orta sahamiza daha konusmak icin erken ama nazar degmesin.
-
Svenson her geçen gün görev adamlığını arttırıyor
ndour geçen maç çok az süre aldığı için birşey demek istemedim ama adam çok işimize yarayacakmış gibi hissettiriyor
iyi adam iyi
-
Svensson
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X