< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Subat 2025 - 20:00 Eyüpspor v BEŞİKTAŞ (2665. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Sanırım Gs nin hakemler tarafından nasıl kollandığının tescilidir. Türkiye de ittirilip şampiyon olup avrupada tokatlanmaktan bıkmadılar :d
-
Galatasaray’ın Avrupa’da son 30 maçı:
- 11 kırmızı kart
- 43 sarı kart
Galatasaray’ın Süper Lig’de son 30 maçı:
- 1 kırmızı kart
- 13 sarı kart ligde hayali bir takım yaratma çabaları Avrupa'da öküzün suya bıraktığı gibi bırakmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
G5 G4 e düşmüş
-
AZ gibi mi? poku'ya şükredin. 7 8 olacak maç ...
-
Galatasaray'ın şu düştüğü durum tüm takımlara ibret olmalı. Paraları saçıp isim yapmış adamları getirmekle olmuyormuş demek ki. Türkiye Ligi'nde namağlup giden takım Avrupa'da ne hallere düşüyor. Ülke futbolu için çok acınası bir durum.
O yüzden belli bir plana, programa göre hareket etmek, sisteme uygun oyuncu almak, şimdiye değil potansiyele göre transfer yapmak çok önemli.
Az Alkmaar bu yıl transfere toplam 5 milyon € harcamış. Hadi önceki sezonlarına bakayım dedim, son 5 sezonda harcadıkları para 50 milyon €. Peki son 5 sezonda ne kadar kazanmışlar? Tam 170 milyon € gelir elde etmişler. Hollanda'nın 4./5. takımı bile bu kadar sistemli ve planlı ilerleyebiliyorken bizim "Avrupa fatihi"mizin düştüğü duruma bakın.
Hazır Beşiktaşımız kökten bir yeniden yapılanmaya gidiyorken yolumuzu iyi seçmemiz lazım. Bunları yapabilmek çok zor değil.
-
Çünkü Alkmaar sportif başarı için kurulmuş bir takım değil.
Hollandada da şampiyon olamıyorlar türkiyeye gelseler yine şampiyon olamazlar.
Adamlar kendi vizyonlarında çok iyiler gencecik çocuklar fişek gibi top oynuyorlar.
Paza kazanıyorlar. Ama TR de beklenti para kazanmak değil başarı.
Kimse klüplerin finansal tablolarını borçlarını sorgulamaz.
Forma üzerindeki yıldızlar şampiyonluk sayılarıyla ve bu hatırlanır sadece. Nasıl olduğu değil...
-
bize önce sabır lazım. o da yok. 15 gün önce 1 aylık yönetime istifa operasyonu yapmaya kalktılar. biz adam olmayız yönetimin işi de çok zor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın Beşiktaş'tan bol gollü bir galibiyet bekliyorum. Stad full olacak yeni transferler yeni heyecan farklı bir atmosfer olcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hollandadaki sistemi Türkiye'de uygulamak çok zor, Altınordu gibi bizim amacımız üst liglere tırmanmak ya da şampiyon olmak değil şeklinde davranamaz ne Beşiktaş ne FB ne de GS. Aslında olması gereken sistem şu an Beşiktaş'ın oluşturmaya çalıştığı sistem ama Türkiyede taraftarın kriteri şampiyonluktur o nedenle 1-2 yıllık başarısızlık sonrası kimse sabredelim 4-5 yıl sonra bambaşka noktada olabiliriz demeyecektir. Sosyal medya denilen çöplükteki eleştirilerle yapılıyor birçok şey ülkede çünkü.
-
Zaten gidip de birebir Hollanda sistemini alalım demek istemedim hocam. Tabii ki her ligin ve takımın dinamiği farklı. Sadece hedefe giderken izlenebilecek farklı yollar var ve bazı yolların sonu hiç iyi yerlere çıkmıyor. Feda döneminden sonra yapılan planlı ve mantıklı transferlerle müthiş bir dönem yaşadık. Sonra yine işi bitmiş topçulara dünyaları saçmaya başladık ve tepetaklak gitti her şey. GS de şampiyon olamadığı ilk sezonun ardından büyük bir çöküş yaşayacaktır. Çünkü planlı bir işleyiş yok. Her şey günü ve anı kurtarmaya yönelik.
Hazır bazı şeylere sıfırdan başlayacakken doğru adımların atılması gerektiğini ifade ediyorum. Umarım daha akılcı bir yönetim anlayışıyla ilerleriz.
-
Altınordu da batmadı mı? Yine gençleri satıyorlardı geçen gün diye biliyorum. Yani bu dönüşümün Beşiktaş için olması zor. 122 yıldır şampiyonluğa oynayan takımın bu tarz dönüşüme girmesine kimse sabretmez ki sabredilecek bir şey değil bence. Biz de tabii ki genç yetiştirip satmamız lazım ama önceliğimiz bu olamaz. Her sene 1 genç parlatırsak başarı tabi. Sonuçta Semih’e Mustafa’ya 1 kuruş bonservis ödemedik bunlardan 10-20-30 milyon kazanırsak ne güzel.
Dün bir daha gördük ki 3 büyükler arasında farkın açıldığı falan yok. Kendi kendimizi küçültüyoruz. Biz o kadar kötüyüz ki diğerleri iyiymiş gibi duruyor ama alakası yok. Biraz oynasak biraz toparlansak farkı biz açacağız.
Aslında her şeyin fazlası zarar. Bir takım hep gençlerden oluşmamalı, ama hepsi tecrübeli de olmamalı. Genç ve tecrübelileri iyi kaynaştırırsak başarı gelir bence.
-
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Florian Neuhaus için yaptığı teklif ortaya çıktı.
▪️ Kiralama bedeli yok.
▪️ Oyuncunun maaşı, kulübü tarafından ödenecek.
▪️ 4 M€ satın alma opsiyonu.
(Bild) | Ulan acaba olur mu diye bir denemişiz bence.
Bence iş kafada bitiyor genç yada yaşlılıkta değil.
Genç olmak fiziksel olarak tabiki avantajdır. Kuvvet refleksler ve esnekliğin en fazla olduğu dönemler.
Neymarın gençlik videolarını izle ulan ne geliyor be dersin ama admaın geldiği durum ortada. Profesyonellik herşeyin üstünde.
Aidiyeti yüksek profesyonel yaşamayı benimsemiş futbol zekası yüksek adamlar bulmak lazım.
Akşam alkmara hasta oldum gencecik çocuklar hepsi fişek gibi ve çok basit oynuyorlar.
Adam top sürecekse bile boş alana sürüyor bizim semih gibi adamların içinden geçmeye çalışmıyor. Bu zeka işi yani.
-
adamlar transfer yapınca millet sanıyor ki futbol olarakda ilerliyorlar ama o iş öyle olmuyor, inşaallah şu başladığımız yolda Allah da yardım eder ve gerçekten ara nasıl açılıyor gösteririzquote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Dün bir daha gördük ki 3 büyükler arasında farkın açıldığı falan yok. Kendi kendimizi küçültüyoruz. Biz o kadar kötüyüz ki diğerleri iyiymiş gibi duruyor ama alakası yok. Biraz oynasak biraz toparlansak farkı biz açacağız.
-
Hollanda takımları bu sene bizi tokatlamaya doymadı. Adamlar Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile dalga geçtiler bu sezon. Bundan 4-5 sezon öncesine kadar Portekiz takımlarını zorlayıp artık Fransız takımlarına kafa tutmaya geldiğimiz dönemde şu anda Çek, Macar takımlarının bile gerisindeyiz. Türk futbolu gittikçe dibe doğru gidiyor.
-
Bu arada kaç kişi biliyor bilmiyorum ama U19 liginde AZ Alkmaar da son 16 takım arasında. Sturm graz, benfica da orada. real, barça, vs gibi büyük takımlar var genelde. Bunlar aslında altyapıya verilen önemi gösteriyor. Trabzon da Juventus'u yenip son 16'ya kaldı. Yani altyapı önemli. Amaç zaten sırf genç oynasın değil. Her yıl 1-2 tane oyuncu yakalasan bile başarı. Mesela bizim altyapıda stoper yok mu? Hiç gündeme gelmiyor. Fener Yusuf'u, gs de Metehan'ı buldu mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 14 Şubat 2025; 11:46:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X