Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
156
Favori
1.310.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26292630263126322633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yine penaltılarımızı vermeyen eyyamcılar atanmış. Zorbay küçük. var odasında da emre malok
  • Burada kimse dile getirmiyor ve transfer dedikodularında bile yer almıyor..ama yazayım da bulunsun istedim..Bu takıma para harcayacaksan ki öyle, en başta santrafordan sonra kaleciye harcamalıyız..Mert ile şampiyonluk yarışı zor olacaktır..Yabancı ,kariyerli ve takımda bayrak olup güven veren, uzun süre oynayacak bir kaleciye ihtiyacımız var..Mert de onu yedekleyecektir

  • Şöyle bir adam işte.

    MadridistaTVyoutube
    🔔 Turn Notifications on to not miss any future uploads 📺 Subscribe for more Real Madrid videos Follow us on Twitter & Tik Tok as well: https://twitter.com/madridistatvYT https://tiktok.com/@madridistatvyt Our 2nd channel: https://www.youtube.com/channel/UC9ZDa9DoP-P6PdimRgz6PVQ #RealMadrid #DiMaria
    https://www.youtube.com/watch?v=DNEkXl0zPO0

    Gelirse izletecekleri için şimdiden keyiflendim.

  • Artık yaşmış son kontratmış hiç bakmıyorum. Önemli olan maaş. İsterse son kontratı olsun bize gelip 2 sene katkı verecekse 50 yaşında olsun. Muleka mesela 22 yaşında geldi 2 sene oldu ne katkısı var? Satabilecek miyiz bakalım.

  • Hermoso yaş ve performans açısından çok iyi bir tercih olur ama imza parası beklentisi 10m Euro deniyor. Bu iddia gerçekse imkansız bu transfer.
    Di Maria tarafı da aynı beklentideyse o iş de yatar. Umarım gerçek değildir bu iddialar.
  • Zorbay Küçükle eşleşmişiz ama onu da yeneriz.

  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Aslında sosyal medyada Napoli'nin kalecisi Meret'in ismine denk geldim. Alttan bi kaleci yoklaması da yapıyor olabilirler. Meret buralara düşer mi bilemiyorum ama benim gönlümde Burnley kalecisi Muric var. Buradayken AdanaDemirspor'da da çok iyi sezon geçirmişti. Sonrasında Burnley takımında maçlarını denk geldikçe takip ettim, orada da sağlam maçlar çıkarttı. Bizim seviyemiz için gayet iyi transfer olur. Umarım yönetimden birileri akıl eder.
  • Mert'in ayağı fena değil ve en azından top çıkarma konusunda sorunu yok ama refleksleri zayıf artık. Yaşı da düşünülünce Ersin'den daha iyi olan ve kısa sürede Mert'in önüne geçecek bir alternatif şart. Alttan gelen kalecilerde bu potansiyel vardır umarım. Yoksa biri alınabilir.
  • Td için fiorentina hocasının adı geçiyor. Tanıyan eden var mı adamı öven baya mesaj gördüm. Hiç fiorentina maçı izlemedim merak ettim
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    Sen yazınca videoları seyrettim ..Meret daha üst düzey, zaten piyasa değeri vs istatistikleri daha ileride...Esnek ve konsantrasyonu yüksek...Barcelona imza attırmak istiyor diye yazıyor..Keşke gelse..Muric , pek fark yaratmaz gibi geldi bana nedense, bilemedim

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yav Türkiye Ligi'nde kıçı kırık yemişim yaşını gelsin öyle şeyler yapar ki Hayretle izlersiniz.
  • Di mariaya maaşı dışında (o da bizim fukaralğımızdan) burun kıvıran adamla futbol konuşmam. Net.
    Bence gelmez orası ayrı ama keşke gelse alabilsek. Bugüne değin aldığımız ya da adı geçip de alamadığımız hiç bir ismi bu kadar istememiştim. Nasip.
  • Kadroda o kadar çok gereksiz futbolcu var ki... 3. alternatif bile olamayacak seviyede ve vasat altı durumlarıyla, saldıkları negatif enerjiyle iyi oyuncuyu dibe çekecek haldeler. Onur, Salih, Necip, Cenk, Umut...



    Bunlar var oldukları sürece kimi alırsan al sömürür bunlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 6 Mayıs 2024; 17:54:47 >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Meret zaten ilk çıkış yaptığı dönem dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olacak gözüyle bakılıyordu ancak o seviyeye çıkamadı. Çok saçma goller yediği de oluyor, yani bizi burada delirtme potansiyeli de var öyle söyleyeyim. Videolara çok güvenmeyin:) Muric'in kalecilik özelliklerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Meret'de hayır denibilecek bir oyuncu değil tabii öyle anlaşılmasın. Zaten pek sanmam bizim lige düşeceğini. Napoli referansı var nede olsa
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Salih son maçlarda iyiydi Sezar'ın hakkı Sezar'a diğer parazitlere yapılacak olan belli ŞUTLAMAK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Mayıs 2024; 18:20:52 >
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    Meret'i yanlış anlayan sadece ben miyim merak ettim 

    Saka bir yana biz neden iyi bir kaleci bulamıyoruz? Gs ve Fb ile aynı parayı harcıyoruz ama biz hep yanlış ata oynuyoruz. Zamanında Muslera'yi alacak akıl bizde neden olmadı? Rustu biz beğenmediğimiz için Fb'ye gitmedi mi?


    Bu sene de çok umutlu değilim transferlerden. Rakip 10 milyona Icardi'yi oynatıyor. Biz ayni paraya Muci ve gene aynı paraya Musrati'yi oynatiyoruz. Oynasalar gene gam yemem ama şu an için ikisi de beş para etmez.


    Bizim transfer komitesinin başına iyi transfer yapabilecek birilerini bulmamız şart. Yoksa biz şu an görevde olanlarla kaleci alsak bile bence Mert'ten kötü kaleci alırız.

  • MAF10 kullanıcısına yanıt

    Muslera'ya iyi kaleci diyen futboldan NET anlamıyordur. Yahu biz Ersin gibi kova ile şampiyon olduk. Türkiye'de şampiyon olmak için hücum hattı yeterli ama Avrupa'da bu işler bu kadar kolay değil.


    Madem Muslera o kadar iyi kaleci de Sparta Prag ve Kopenhag maçlarında kurtarsaydı ya Galatasaray'ı. O kadar golü ben mi yedim :))

  • MAF10 kullanıcısına yanıt
    Tarihimize baktığımızda bizim kaleci seçimleri yüksek oranda problemli oldu maalesef. Gs ve Fb bu konuda bizden hep önde oldu. Arada Cordoba ve Fabri gibi istisnalar çıkıyor ancak genel olarak isabetsiz gidiyoruz. Sportif direktör bu nedenle bakılıyordur. Yönetim şu aşamada benim anladığım ismi tartışılmayacak oyuncuları zorluyor. Diğerleri için sportif direktör ve hoca bekleniyor.

    Muci ve Musrati konusuna katılamıyorum. Muci kaleye yakın oynadığı her maçta tehlikeli olan bir oyuncu. Musrati için ben yeni sezonu bekleyeceğim. Kalitesini biliyorum ve hiç bir şekilde kuşkum yok. Ama kendisi burayı benimsemez ve isteksiz olursa ise onlar ayrı konular. Direk yazın göndersinler derim. Futbol oynayan arkadaşlar bilir, yanınızda iki pas yapamayan, koşmayan, ya da yetenek özürlü oyuncular olunca sizi de düşürürler. Biraz öyle bakmak lazım bu seneye.
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    Muci'de ne gördünüz çok merak ediyorum. Yahu adam sadece yan pas ve geri pas atıyor ikili mücadele için kendisini zorlamıyor bile. 10 numara dediğin isim kaleye yakın oynayacak ve zorlayacak. 11 maçta 3 golü var adamın asisti bile yok. 10 milyon Euro verilmiş bu adama :)))

  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

    Ama işte 11 maçın hepsinde 10 numara oynatmadılar Muçi'yi, oynasa çok daha etkili olurdu. Adamı 8 numaraya hatta Santos 6 numaraya bile çekti, kanatta oynattı falan.


    Muçi'nin zaten gol sayısı her zaman asistinden fazla olmuş, çünkü Talisca gibi kaleyi görünce şut atan bir futbolcu.

  • 
Sayfa: önceki 26292630263126322633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.