Tudor deyince içeride gs'ye 9-10 tane gol atacakken 3 golle yetindiğimiz maçı hatırlatmamak olmaz. ![]() beIN SPORTS kanalına abone olmayı unutmayın: http://dgtrk.lu/1ebhi
2 Aralık 2017 tarihinde oynanan ve 3-0 biten Beşiktaş-Galatasaray derbisinin özeti beIN SPORTS YouTube kanalında sizlerle!
? 46' Cenk Tosun
? 70' Dusko Tosic
? 90+1' Alvaro Negredo
Bizi sosyal medyada takip edin:
?? Facebook: https://www.facebook.com/beINSPORTSTR
?? Twitter: https://twitter.com/beINSPORTS_TR
?? Instagram: https://www.instagram.com/beinsportstr/
----------------------------------------
Daha fazlası için:
En Çok İzlenen Galatasaray Videoları: https://bit.ly/3H04L90
En Çok İzlenen Fenerbahçe Videoları: https://bit.ly/3OT03f7
En Çok İzlenen Beşiktaş Videoları: https://bit.ly/3Vv5C66
En Çok İzlenen Trabzonspor Videoları: https://bit.ly/3gPlzF7
#beinsportstürkiye #maçözeti #süperlig https://www.youtube.com/watch?v=wYJPsIAlPV0![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 13 Ekim 2023; 18:2:5 > |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (1152. sayfa)

-
-
-
Sercan Dikme@sercan_dikme
Gedson, Galatasaray derbisinde iğne vurularak da olsa oynamak istiyor ve oynama ihtimali çok yüksek.
Salih Uçan’ın ise derbide forma giyme ihtimali sakatlığından dolayı çok düşük.
-
Tudor iyi TD de şimdi gelirse kesin yükleme yapar, Afrika Kupası falan derken daralan rotasyon nedeniyle takım perte çıkar. Derbi performansı da soru işareti. Bence Vitor'u alın 2 sene sıfırdan kadro kursun, eldeki gençleri de rotasyona entegre etsin. Şampiyon yapamazsa 3. sene başı kovar Sergen'i, Kral'ı vs. getirirsiniz tekrardan. Oyuncuları mutlu tutmaları yeter şampiyon olmak için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 13 Ekim 2023; 19:40:27 > -
Bu Gedson'a ne oldu böyle yahu, bir omuz sakatlığı vardı, tedbir amaçlı oynatılmadı sonrası meçhul, antrenmanda ayağını burkmuş, kaça gün oldu hala iyileşemedi.
-
Ne Tudor'u yahu, tarife belli, Burak hocadan sonra Rıza hoca, maceraya aramaya gerek yok.
-
Günün antrenman videosunu izledim. Oyuncular epey hareketli.
Maçlarda neden böyle olmuyor ki?
Beşiktaş JKyoutube
Hırs ve Mücadele 💪🏻 | Günün Antrenmanı | 13 Ekimhttps://www.youtube.com/watch?si=sDfo45ByS2MXpe6l&v=19ygB3b4_Jo&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
evet tarife bu..ama anlamak istemeyenler var gene..takım da seyirci de, yönetici??ler de en basit doğruyu görmek istemiyorlar
-
Bir ihtimal yaşlarının daha küçük olduğunu düşünüyorum. Ben ilkokula giderken sınıfta benden başka 1-2 Beşiktaşlı vardı sadece, tüm arkadaşlarım Fb - Gs liydi hep. 100. yılda şampiyon olduğumuzda ilk şampiyonlukta nasıl deli gibi sevinmiştim çocukken. O efsane kadronun daha 1 yıl geçmeden meşhur samsunspor maçıyla çöküşe sürüklenmesini çocuk halimle hatırlıyorum, maç kaybettiğimizde ağlardım hep. Bu çocukluğun verdiği duygu bombardımanı lisede azaldı, liseden mezun olunca da bitirdim. Aşırı zengin futbolcu ve yönetici tayfası için kendimi strese sokmama değmezdi, sadece keyfime bakarım bundan sonra.
Beşiktaş'ın her yıl şampiyonluk ihtimalinin olması, bu dominasyon Şenol Hoca ile sağlandı yıllar sonra. Aksini iddia edemez kimse. Böyle çok değerli bir hocanın kredisinin 4-5 maçlık olmasını kabullenemiyorum. Yeni nesil mi diyelim, başarılara alışmış taraftar profili mi diyelim bilmiyorum ama tanımlayamadığım bir saçmalık durumu oluştu.
2008-2009 da Mustafa Denizli'nin şampiyon yaptığı kadroda ; Bobo, Holosko gibi "yıldız" oyuncularımız vardı yıllardır. O oyuncular şimdi olsa aşırı eleştirilirdi eminim. Çünkü sadece bir şampiyonluk alabildiler, yıllarca şampiyon olamadılar. Arada türkiye kupaları vardı yanlış hatırlamıyorsam, uefada da tek tük ilerler elenirdik. Zaten 7 yıl bekledik yeni şampiyonluk için , 2003- 2009 - 2016 - 2017 - 2021
https://eksisozluk1923.com/entry/157533240
Ekşi yazarının yorumu çok güzel. Siteye girmek istemeyenler için kopyalıyorum ;
"82 doğumluyum. az çok bilirim, hatırlarım 3 sene üst üste şampiyonluğumuzu. çocukluk döneminden beşiktaş'a dair hatırladığım tek güzel zamanlardı. sonra ergen olduk, genç olduk, büyüdük görüp görebildiğimiz şampiyonluklar 10-11 yılda ikilere düştü. şampiyonluk harici sezonlar ise derbilerde hezimet, ligte erkenden havlu atmalar şeklinde. yani şampiyon olamadık ama derbi kralı olduk yada son ana kadar hep şampiyonluk yarışındaydık veya avrupa'da çok iyiyiz gibi bir durumumuz hiç olmadı. 3. büyük muhabbeti de zaten bu zamanlardan gelmedir. yaşıtım beşiktaşlılar bilir, bizim gençliğimiz hep gslilerin, fblilerin bizimle dalga geçmesi ile geçti. başarısızlıklardan dolayı sayımızda azdı, girdiğimiz her ortamda azınlıktaydık. "herkese nasip olmaz beşiktaşlılık" sloganı da bu zamanlardan gelmedir :).
sonra bir adam geldi. ilk sezonunda statsız, göçebe bir hayat sürerek, karşısında tarihinin en pahalı kadrolarından birini kuran fenerbahçe'ye karşı şampiyonluk kazandı. derbilerde üstünlük kurdu. taraftarın üzerindeki ölü toprağını attı. ikinci sezon stat açıldı, bu sefer önüne kim çıkarsa ezdi geçti. rakip takım futbolcuları için maç sonrası röportajlarda "zaten beşiktaş'ı yenmemiz zordu, bari bir puan alabilir miyiz diye oynadık ama o da olmadı" cümlesi bir ritüel haline gelmişti. beşiktaş artık winnerdı. maçları artık yener miyiz, yenemez miyiz diye değil, acaba kaç gol atarız diye takip ediyorduk. açın o zamanın entrylerine bakın, fbliler ve gsliler ta sezon başında beşiktaş'ı şampiyon ilan etmişlerdi bile. bakın ne kadar güçlü bir takım kurarsanız kurun ama böyle bir şey göremezsiniz. bu arada da avrupa'da boş durmuyor, lyon'a çeyrek finalde penaltılar ile eleniyoruz. bu sırada da yüzüne bile bakılmayan futbolcular parlatılıyor, rekor bonservis ücretleri ile satılıyor.
3. sezon şampiyonlar ligi grubu namağlup liderlik ile geçiyor. yine derbilerde ezici bir gücüz, yine anadolu takımlarını 4lük, 5lik yapmadan yollamıyoruz. sezonun son haftasına kadar şampiyonluğu kovalıyor, ama çeşitli ayak oyunları ile şampiyonluğumuz engelleniyor. bkz: abdurrahim albayrak ne diyor; artık beşiktaş'ın 3. kez şampiyon olmaması lazım, bunu engellememiz lazım, yoksa ekonomik olarak çok kötü durumlara düşeceğiz. 4. sezon ise yapılan kötü transferlere, ödenmeyen maaşlara rağmen bile şampiyonluk yarışında son haftalara kadar kalıyoruz.
evet genç arkadaşlar. size beşiktaş'ın son 30 yılının kısa bir özetini geçtim. her sezon ocak ayında lige havlu atan, derbilerde ev deplasman farketmeksizin ezilen, 3. büyük denilen beşiktaş'ın nasıl özüne dönüp winnner bir kulüp olduğunu anlattım. bu işin başında da sizin haftalardır hakaretler ettiğiniz şenol güneş vardı. o hakaretlerizden biz şenol güneş severlerde nasiplendik. ama siz gençlerin anlamadığı, bizim ise anlatamadığımız şey futbol adına hayatımızın en güzel 3 yılını şenol güneş ile yaşadığımızdır. zaten yukarıda anlattığım karanlık dönemleri yaşamayanlar, burada da ne anlattığımı pek anlayamaz. o yüzden sizleride pek suçluyamıyorum ama son 3 sezonumuza bakınca, korkarım ki o karanlık dönemlere hızlı bir giriş yapmış gibiyiz. inşallah bu duruma dur diyebilecek bir şenol güneş bulabiliriz.
son olarak ise direk hocama seslenmek istiyorum. hocam ben senden razıyım. bize yaşattığın o muhteşem 3 yılı hiç bir zaman unutmayıp, seni her zaman saygı ve sevgi ile anacağım."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 13 Ekim 2023; 21:24:6 >
-
oturduğun yerden atıp tutmak bedava. bunlarda beleşçi
-
bizim forum çağ atlamış tudor falan diyorlar artık oysa bunlar çağdaş atan hastasıydı
-
anç devam edecekse tudorda olsa rizada bi cacik olmaz
-
Beşiktaş'ın olayı zaten şampiyonluğa oynamaktır. Eylül'de havlu atacak adamı kim hangi kulüp tutar? 2 sene üst üste Pep atsın havlu bakalım kim tutuyor onu.
Şenol hoca mental olarak çökmüş bir takımı devraldı ama şu anki çöküş onun eseridir. Bazı arkadaşlar Şenol hocayı Önder karaveli sanıyor sanırım. TR'nin en iyi 2 TDsinden birisin ağzını açıp 2 kelime edemiyorsan ilk seni yerler bunda şaşılacak bir durum yok.
Ceyhun da söyledi başkan da çıkıp söyledi Onana da bütün transferler de teknik ekip tarafından onaylandı dedi. Niye yalanlamadı hoca?
Geçen sene Valerien'n çöpleri deniliyordu bu sene başkan suçlu oldu. Madem transferler kötü o zaman Basacaktın istifayı. Benim istediğim isimler alınmadı diye basına konuşacaktın.
Neyse keşke Şenol hoca gitmeseydi de deplasmanlarda 3 4 yeseydik yine de vefa borcumuzu ödeseydik hocamıza.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Deplasmanlarda üçer dörder yiyip yiyip dönüyorduk, 4-5 maçlık kredi olmasını kabullenemiyormuş. Bak bak. O zaman yayıncı kuruluşa rica edelim, nasıl olsa sahada futbol yok, oyun yok, hiçbir şey yok. Ayarlasınlar kulübe önüne bir kamera, 90 dakika Şenol Güneş'in reaksiyonlarını izleyelim o zaman.
Şenol Güneş'in kendisi "futbol dünle yaşamaz, bugüne bakmak gerek" diyor ama fanları yok tiki taka, yok göçebe, statsız şampiyonluk falan (ilk sezonda derbiler hariç tüm maçları Başakşehir stadında oynadı. Son maçları Vodadone'da bitirdi. Garibim Bilic bir Ankara bir İstanbul gidip gidip geliyordu.) yine romantizmin, arabeskin doruklarına çıkıp geçmişten kopamıyor. Gözümüzü açtık, Şenol Güneş'i gördük sanki. Sanırsın bunlar doğuştan Beşiktaşlı, biz 15-16'da Beşiktaşlı olduk. Geçiniz bu ben daha iyi Beşiktaşlıyım ayaklarını.
Bu kulübün başına ne geldiyse hep bu romantizmden, arabeskçilikten, vasat sevicilikten geldi.
-
Ş.Güneş döneminde kulübün borcuna borç, kulübeye ise kalabalık katan isimler.
Boyko
Love
Medel
Negredo
Alexic
Aras
Orkan Çınar
Lens
Roco
Mitrovic
Mirin
Amartey
Onana
Bahtiyar
Oxlade
Rashica
Rebic
Emrecan Bulut
Tayfur
-
Afrika Kupası boyunca karşılaşacağımız takımlarda da epey oyuncu eksilebilir.
Yalnız bizim derdimiz değil yani...
Süper Lig’den davet almaları halinde Afrika Uluslar Kupası’na gidecek futbolcular şu şekilde:
Beşiktaş (8): Omar Colley (Gambiya), Jackson Muleka (Kongo Demokratik Cumhuriyeti), Arthur Masuaku (Kongo Demokratik Cumhuriyeti), Jean Onana (Kamerun), Vincent Aboubakar (Kamerun), Daniel Amartey (Gana), Eric Bailly (Fildişi Sahili), Rachid Ghezzal (Cezayir)
Çaykur Rizespor (6): Okechukwu Azubuike (Nijerya), Ibrahim Olawoyin (Nijerya), Lebogang Phiri (Güney Afrika), Oumar Diouf (Senegal), Mame Faye (Senegal), John Mary (Kamerun)
Kayserispor, Samsunspor ve İstanbulspor'da 6 eksik
Kayserispor (6): Anthony Uzodimma (Nijerya), Olivier Kemen (Kamerun), Carlos Mane (Gine-Bissau), Joseph Attamah (Gana), Yaw Ackah (Gana), Mame Thiam (Senegal)
Samsunspor (6): Nanu (Gine-Bissau), Kingsley Schindler (Gana), Olivier Ntcham (Kamerun), Gaetan Laura (Kongo Demokratik Cumhuriyeti), Moryke Fofana (Fildişi Sahili), Youssef Bennasser (Fas)
İstanbulspor (6): Racine Coly (Senegal), Mendy Mamadou (Senegal), Alassane Ndao (Senegal), Simon Deli (Fildişi Sahili), Gianelli Imbula (Kongo Demokratik Cumhuriyeti), Djakaridja Traore (Fildişi Sahili)
Adana Demirspor'da 5 oyuncu Afrika Kupası'nda
Başakşehir FK (5): Edgar Ie (Gine-Bissau), Ousseynou Ba (Senegal), Philippe Keny (Senegal), Mehdi Abeid (Cezayir), Mohamed Cherif Fofana (Fildişi Sahili)
Hatayspor (5): Guy-Marcelin Kilama (Kamerun), Faouzi Ghoulam (Cezayir), Fisayo Dele-Bashiru (Nijerya), Didier Lamkel Ze (Kamerun), Ussumane Djabi (Gine)
Adana Demirspor (5): Younes Belhanda (Fas), David Akintola (Nijerya), Samuel Bakia Nongoh (Kamerun), M’Baye Niang (Senegal), Papa Ndiaye (Senegal)
Gaziantep FK (5): Papy Djilobodji (Senegal), Naoufel Khacef (Cezayir), Nicolas Nkoulou (Kamerun), Max Gradel (Fildişi Sahili), Janio Bikel (Gine-Bissau)
Sivasspor (4): Abdul Kader Keita (Fildişi Sahili), Modou Barrow (Gambiya), Clinton N’jie (Kamerun), Ahmed Musa (Nijerya)
Trabzonspor'da 4 isim
Trabzonspor (4): Mahmoud Hassan Trezeguet (Mısır), Fode Koita (Gine), Nicolas Pepe (Fildişi Sahili), Paul Onuachu (Nijerya)
Kasımpaşa (4): Kenneth Omeruo (Nijerya), Mamadou Fall (Senegal), Nuno Miguel (Yeşil Burun Adaları), Stephane Bahoken (Kamerun)
Pendikspor (4): Joher Rassoul (Senegal), Arnaud Lusamba (Kongo Demokratik Cumhuriyeti), Abdoulay Diaby (Mali), Emeka Eze (Nijerya)
Galatasaray ile Fenerbahçe'de 3'er futbolcu Afrika Kupası'nda
Galatasaray (3): Wilfried Zaha (Fildişi Sahili), Cedric Bakambu (Kongo Demokratik Cumhuriyeti), Hakim Ziyech (Fas)
Fenerbahçe (3): Omar Fayed (Mısır), Bright Osayi-Samuel (Nijerya), Alexander Djiku (Gana)
Fatih Karagümrük (3): Sofiane Feghouli (Cezayir), Nicholas Lawrence (Nijerya), Ryan Mendes (Yeşil Burun Adaları)
MKE Ankaragücü (1): Garry Rodrigues (Yeşil Burun Adaları)
Alanyaspor (1): Loide Augusto (Angola)
Antalyaspor (1): Britt Assombalonga (Kongo Demokratik Cumhuriyeti)
Konyaspor (1): Bruno Paz (Angola)
duhuliye
Afrika Uluslar Kupası'nda gruplar belli oldu! Aboubakar...https://www.duhuliye.com/afrika-uluslar-kupasinda-gruplar-belli-oldu-aboubakar
-
Diğer takımlara oranla bizim en iyilerimiz Afrikalı. Icardi Torreira Muslera ve Tadic Dzeko Afrikalı olsaydı neyse de biz Abuş'u kaybediyoruz kafadan hücum gidiyor.
Rebiç işte bu dönemde çok işimize yarayacaktı o da sağ olsun küstürüldü Ocak'ta gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yeni yardımcı antrenörlerin Rebic'e faydası olacaktır.
-
Afrika Kupası boyunca (bir hafta öncesi dahil) oynayacağımız takımlar:
19. hafta Kasımpaşa,
20. hafta Karagümrük,
21. hafta Pendik,
22. hafta ADS,
23. hafta Sivas (D)
24. hafta TS,
25. hafta Kayseri (D)
Yarı final ve finale kalan takımların 26. haftaya kadar da izin hakkı var. Abuş buralara kalırsa Konya maçını da kaçırabilir.
2023 Afrika Uluslar Kupası'nda gruplar şu şekilde oluştu:
A Grubu: Fildişi Sahili, Nijerya, Ekvator Ginesi, Gine-Bissau
B Grubu: Mısır, Gana, Yeşil Burun Adaları, Mozambik
C Grubu: Senegal, Kamerun, Gine, Gambiya
D Grubu: Cezayir, Burkina Faso, Moritanya, Angola
E Grubu: Tunus, Mali, Güney Afrika, Namibya
F Grubu: Fas, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Zambiya, Tanzanya
Kamerun ile Gambiya aynı grupta. Senegal ile Kamerun ilk iki sırayı alır. Gambiya son sırada tamamlar. Omar Colley erkenden döner ya da Kamerun'u geçip Abuş'u eve gönderir belki. 😄
-
Bizim taraftarın romantizmi tam komedi, başarılı olamayan gider bu kadar basit kimseye vefa borcumuz yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X