Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
114
Favori
1.019.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Toptancı ile anlaşmışlar market sahibi değişir ise diye ürünleri sipariş edemiyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski futbolcu ağımız geniş , bu ağı scout olarak neden kullanamıyoruz anlamak mümkün değil . Bedava yapsalar da olur , gerekirse ücreti verilir.


    Top seviyesini Beşiktaş'ta yaşamış birçok futbolcu var , ayrılırken güzel anılar götüren.

    Pancu , zago , amokachi , Cordoba vs. Bunlar etkili isimler, kimse arayıp birşey soruyor mu acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt

    Aga onu yapacak yonetim var mi birak Besiktasi Turkiyede? Hemen hepsi menejerlerin kucaginda kimisi gunahi boynuna pay bile aliyor transferden.


    Yoksa ornegin 20 sene once bi scout sistemi kursan simdi Porto Shaktar gibi biz de oyuncular yakalardik. Hersey sans isi sistemsizlik vs.

  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Böyle adamları elimizden kaçırıyoruz çok üzülüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EmreUlan kullanıcısına yanıt
    Önce den elimizden kaçırıyorduk şimdi elimize bile gelmeyecek artık malesef futbolda çok geriye gittik daha doğrusu gidiyoruz

    alt yapıya yatırım yapan kazanır diğer türlü başarı için yapılan borçlar ile sadece sezonluk şampiyon olursun ama uzun vadede hem sen kaybedersin hem de ülke futbolu

    Yayın geliri yok şampiyonlar ligi yok major lig değilsin ki Avrupa da izlenesin bizim konumumuz olan Ülker sadece üreterek uzun vadede başarılı olurlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ehmet38 E kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın gerçekten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oğuzhan Özyakup:


    İlk imzamı dün gibi hatırlıyorum. 19 yaşındaydım. Kalbim Beşiktaş demişti. O günkü heyecanımı asla tarif edemem. İlk senem Feda senesiydi. Feda ederek başlamıştı yolculuğumuz. Çok zorlu, çok yorucu ama bir o kadar da her dakikası her anı keyifli geçen ilk seneler bana çok şey kattı, çok şey öğretti.


    Statsız geçen senemizde bütün maçlarımızı deplasmanda oynamanın yorgunluğunu, hepimizin içindeki umut ve yolun sonundaki ışığı görmemiz alıyordu. O sene çok özeldi. 2015-2016 sezon başı kampında şampiyonluğumuzu ilan etmiştik biz. O sene, hayatımda daha önce yaşamadığım bir takım ve aile ortamıyla çok özel bir şampiyonluğa imza attık. Statsız geçen koca bir sezon sonunda stadımızda ilk şampiyonluğu yaşamak tek başına unutulmaz bir başarı oldu hepimize. O sene bizi birbirimize daha da kenetledi, motive etti.


    Takım olarak, kulüp olarak çok güzel geçen yeni bir sezon sonunda gelen 2. Şampiyonluk, 3. Yıldız ve Avrupa başarılarımız tesadüf değildi. Hem Türkiye’de hem Avrupa’da anlattığımız çok güzel, çok özel bir hikayemiz vardı. Oynarken keyif alıyorduk, keyif aldıkça daha iyi oynuyorduk.


    İnsan içinde yaşarken anlayamıyor bazen bazı anların bazı zamanların ne kadar özel olduğunu. Belki de bu nedenle o dönemlerde yaşadığım mental ve fiziksel yorgunluk ve baskıyla başa çıkarken zorlandım, hatalar yaptım. Şimdi dönüp düşününce hepsi hayat tecrübesi oldu bana. Düştüm, kalktım, bocaladım. Ama hepsinden öte Beşiktaş forması giydiğim her saniye çalışmaktan ve inanmaktan hiç vazgeçmedim.


    10 sene, 5 kupa, 3 şampiyonluk… Binlerce an ve anı…


    19 yaşında bir çocuk olarak kapısından girdiğim, anne sevgisi gibi karşılıksız sevdiğim kulübümden, Beşiktaş ailemden bugün 29 yaşında olgun bir insan olarak çıkıyorum.


    Birlikte yaşadığımız ve birbirimize yaşattığımız bütün o özel duygular için çok teşekkür ederim.



    https://www.instagram.com/p/Cd-_hYjoNZU






    ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi
    ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi FatihiAtakan Kurt в Twittertwitter
    “Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan'ın 10 sene önceki ilk günü, ilk röportajı. SENELER ÇABUK GEÇİYOR @olcay_sahan10 @Ozyakup”
    https://twitter.com/atakankurt2/status/1529497769614131200



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Mayıs 2022; 19:26:37 >




  • Hayirli olsun yeni konu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beşiktaş, önümüzdeki günlerde yeni bir öneriyle Konya ekibinin kapısını çalacak.


    Siyah beyazlıların, 2 milyon avronun yanı sıra oyuncu takasıyla Abdülkerim'in transferini bitirmeye çalışacağı öğrenildi.


    Beşiktaş'ın, takasta kullanılacak isimler konusunda İttifak Holding Konyaspor'a alternatifli bir liste sunacağı ifade edildi.


    Listede Salih Uçan'ın da olacağı gelen haberler arasında.



    "TRT Spor"

  • Bir adami almak icin yerli vermek kadar sacma bir sey yapmazlar umarim. Salih'i kullanabiliriz. O da yerli sonucta ama bize gelince kimse para vermiyor. Yerli kurali yuzunden bizi soymaya basladi Anadolu kulupleri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren Nwakaeme'nin adı daha önce Beşiktaş ile anılmasına rağmen bordo mavililerle anlaşacağının açıklanmasının ardından siyah beyazlılar masadan çekilmişti. Ancak Karadeniz ekibinin bugün yapılan görüşmede yıldız futbolcuyla anlaşma sağlayamaması sonrasında Kartal yeniden devreye girme kararı aldı. Beşiktaşlı kurmaylı hızlı bir şekilde teknik direktör Valerien İsmael'le iletişime geçerken, hocanın da onayının alınmasının ardından Nwakaeme için girişimlerin hızlandığı bildirildi. 


    "Duhuliye.com"

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Gitti mi yahu kesin mi.

  • Ozinin ayrılışı beklediğimden daha çok üzdü beni son zamanlar da çok kızsam da gitmesi gerekse de artık içim bi buruk oldu seni hep 15 numaralı halinle hatırlayacağız maestrom güle güle... ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yolun açık olsun Oğuzhan Özyakup herşey için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 10 sene önce ''Belki biraz güçlenmem gerekiyor'' demiş. Breh, 10 sene geçmiş hala makarna gibi kaldı. Ulan teknoloji gelişti, bireysel hocalar falan var. 10 sene de hiç mi bir insan biraz güç arttıramaz, kondisyonunu tam maç çıkaracak kadar geliştiremez. Yeteneklerine ihanet eden hainlerden birisidir benim için Oğuzhan. 10 sene bir takımda futbol oyna, sadece 1,5 sezonluk performansın konuşulsun. O yetenek, o zeka ile şu anda İspanya da falan üst düzey bir takımın beyni olarak oynuyor olmalıydı. 29 yaşına geldin be kardeşim.


    Neyse geç oldu, güç olmadı. ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi 

  • Keşke Adalı aday olsaydı

  • Yine de Oziye tesekkur etmek lazim evet bekleneni veremedi 1-2 sezon disinda ama Douglas Lens vs muamelesine gerek yok. Keske son macta oyuna alinip alkislansaydi. Umarim klup veda mesaji yayinlar.

  • Hayat bunlara güzel adam yarım sezon top oynayıp dünyaları kaldırdı arada birde aşk acısı çekip taraftara kulak tıkadı filan, adem ljajic aynı kafadan bunlar... Salt yetenek sıçsalar ne olacak, sergen zamanında o kadar eleştirildi 80 metre depar attığı maç bilirim ki çevirdiği maç sayısı bunların asist katkılarına yakındır.

  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    Tribünlere o tepkiyi vermese olabilirdi.Hakettiğini çöpshuayi'de gördü.Sen taraftara hareket yaparsan bedelide bu olur.


    Bak Vida güzel uğurlandı.Vida'nın hiç tepkisi olmadı.

  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Ya sen ben oyle dusunuebiliriz haksizsin da demem. Ama Kurumsal bir yapi olarak klubun bir veda etmesi gerekir.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.