Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (3781. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
75.674
Cevap
78
Favori
2.184.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37793780378137823783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ghezzal ilk kez ön direğe kesmedi, köşe vuruşundan gol attık. Bundan önce köşe vuruşundan en son ne zaman gol attık hatırlamıyorum.

  • Bu arada pandemi sonrası taraftara bir şeyler olmuş cidden. Ben böyle bir şey görmedim daha önce.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mcx kullanıcısına yanıt

    Fikrim değişmedi, Pas yapmadan şampiyon olabilen bir takım yok sadece yunanistan oda turnuvada oldu.

  • Aklim mantigim almiyor seneye bu adamla liga e baslanmamali.derhal gonderilmeli ve senol hoca gelmeli.yinr ilk 5 e giremez bu takim.gerekirse baskan degisiikligi yapilmali ki oyle gerekiyor.bize kulubun haklarini savunacak bir baskan ve birde futboldan anlayan scout ekibi lazim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Parolo -- 21 Mayıs 2022; 21:47:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim gibi bir takıma öncelikli olarak, büyük takım olduğunu bilen, topa hakim, pas yapabilen, dominant oyun oynayan bir felsefe lazım. Şampiyon olan takımlara bakın bunu göreceksiniz. Ayrıca geçenlerde Uğur Melike'de aynı şeyi söyledi.


    İsmael hocada bunların hangi birisi mevcut? Topu stoperler ileriye şişirsin, takım önde baskı yapsın, top kaptığında hızlı çıksın. Hocanın oyun felsefesi bu. Pas oyunuyla, topa hakimiyetle, organizasyonla, çeşitli hücum kombinasyonlarıyla işi yok.


    Şimdi diyeceksiniz "kadro böyle ona uygun değil vs". Tamam oyuncuların tamamı değişse bile hocanın oyun mantalitesi bize uymuyor ve uymayacakta.


    Konya maçında rakip bizden daha fazla pas yapmış. Hocanın pas ortalaması 250 civarı olması lazım. Ayrıca şuana kadar organize bir atak yapabildik mi? Sadece Konya maçı değil diğer maçları da inceleyin.

    Önder hoca döneminde daha organize ve daha farklı bir takımdık. Önder hoca bile yetersizken felsefe olarak tamamen farklı bir hoca ile başarı sizce mümkün mü?


    Şimdi başka bir soru soruyorum size, koskoca Beşiktaş bu oyunla mı oynayacak? Kaldı ki başarılı olduğumuz dönemde dominant oyun, iyi paslaşma, iyi atak ve organize ataklar söz konusuydu.


    Gelelim diğer unsur olan sisteme. Hoca, yukarıda saydığım oyun görüşüne paralel olarak, paslaşan, iyi yer tutan, yaratıcı oyuncular yerine, koşan, basan, mücadele eden oyuncuları tercih ediyor. Bugün fizik olarak sorunları olan ama oyun aklı olarak takımın en iyi oyuncuların başında gelen Atiba bu kadar eksik varken yedek.


    Sistemi daha da açarsak 3-4-3 dışında başka oyun yok aklında. Varsa yoksa 3-4-3. 3-4-3 oynarsanız pek tabi ama ilk başta söylediğim oyun felsefeniz büyük bir takıma uyması lazım. Felsefeyi idrak ettikten sonra sistemi buna göre inşaa edersiniz.


    3-4-3 oynuyoruz orta saha Kenan-Can-Emirhan-Umut. Direk söylüyorum düşmeye oynayan takımların orta sahası bu şekilde olmaz. Kanatlar tek bir oyuncuya emanet. Bunun dışında hücumda verimli olan oyuncular törpüleniyor. Ghezall-Emirhan bunların başında geliyor. Seneye Rıdvan-Josef-Gedson-Roiser olsa bile yaratcılık konusunda Konya-K.paşa-Giresun gibi bir ton maç görürüz!


    Rakiplerle kıyasladığımızda genelde ligdeki takımlar 5 orta saha ile oynuyor. Buna göre rakipler orta alanda 1 kişi ile sizden fazla oynuyor. Aynı zamanda kanatlarda oyuncularımız tek kişi olarak kalıyor.


    Yediğimiz golü iyi izleyin. Sağ bekin oraya uzun top atılıyor, top kesiliyor sol bekte bulunan rakip oyuncusu golü atıyor. Kenan-Umut 3lü sistemde bek! Suç kimde şimd?


    Kısacası bu felsefe ile anca 5-10. arası takım olursunuz. Aynı zamanda bu felsefe ile 3-4-3 ısrarı sizi 10-15. arası takıma kadar iter!


    Yönetime bu hoca ve bu felsefe ile ilgili kim akıl verip uygulatmışsa hemen kapı dışarı edilmelidir. Şimdi sisteme uymuyorlar diye koşan, mücadele eden ama becerisi düşük oyuncuları takıma dolduracaklar.


    Halbuki bize uygun mantaliteki bir sistemle, ilk onbir için 2 stoper, 1 sol kanat, Gedson ve iyi bir forvet ile takım (4-2-3-1, 4-1-4-1, 4-3-3 gibi sistem ile) bu takım şampiyonluğu kovalar. Tabi bunların yanında yedek stoper, alternatif sağ bek, yedek santrafor ve orta saha lazım.


    Aksi takdirde bu hoca 10.haftada kovulur. Gelecek sene çöpe atılır!





  • ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël
  • 3 kupa t-shirt ünü nereden alabilirim kartal yuvası sitesinde gözükmüyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skandal bir sezon.


    mimari da basta sergen yalcin sonra da yonetim.


    sergen triplere girip isteksiz bir sekilde imza atip ustune de plansız transfer tercihleriyle koca sezonu hic etti.SL’de sacma sapan bir futbol oynatarak takimi ucuruma surukledi hem fiziksel hem de mental.


    Yonetimin en büyük hatasi 2022-23 sezonunu planlamamasi.Getirilen hocayla devam etmenin hata olacagi ortada.Adam championship futbolu oynatiyor bildigin.Bir mentalitesi var ancak büyük takımda iş yapması mümkün değil.


    malesef gelecek sezon daha kötü geçecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tarz bir sistem denesek nasıl olur acaba? Oyuncu kalitesi zaten düşük çift forvete dönsek iyi olmaz mı?

    Ersin
    Roiser Transfer Montero Rıdvan
    Josef
    Can Gedson
    Ghezzal
    Transfer Transfer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pitx1 kullanıcısına yanıt

    Aslında olması gereken alt yaş kategorilerinde de A takımda aynı sistemi oynamalı . Böylece ona göre oyuncu gelişir.Tabi ne taraftarda ne de yönetimde bu sabırı göstericek vzyon yok.

    BJK üçlü oynamadı.Üçlü oynadıkça gelişen bir sistem.

    Ts nin başarısında sezonu erken açıp transferleri erken bitirmelerinde büyük pay olduğunu düşünüyorum. Bizim sergn bey çeşmede tatil yapıyordu.

    Özetle topu kaleye atıcak iki tane adam ve sisteme uygun iki stoper gelirse sıkı bir kamp dönemiyle ligde iddalı olucağımızı düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yonetimin bu seneki en buyuk basarisi oguzhan denen vitaminsizi son macta onere etmemektir.defoldu gitti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz cebinin istifa etmesini,hurser hoca’nin tek care oldugunu 2 senedir yaziyoruz.Simdi yaptiginiz elestiriler bana cok ama cok bos geliyor.Zamaninda dinleyecektiniz beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebi elini cekmis futbol takimindan belli ki.Ceyhun Kazancinin oyuncagi olduk kisaca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.Parolo kullanıcısına yanıt

    Başkan değişikliği şart. Şenol Güneş boşta dururken böyle fanteziler denenmez.

  • SHIHAD kullanıcısına yanıt

    Can'dan cacik olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Özen, Şenol Güneş, Arabistan Ligi'ne gidecek demişti geçen gün.


    Onların verdiği para en az 5 milyondur. Bizim kulüpte para var mı? yok. O yüzden Şenol Güneş'i listenizden çıkarın.


    V. İsmael, kendi kadrosuyla kampa başlasın, hazırlık maçları, ligde ilk haftalar derken sezonun fotoğrafı belli olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Mayıs 2022; 0:21:8 >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

    Ben beğeniyorum can ı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Ben anlam veremiyorum bu işlere adam gelmis 70 yaşına ve hala para peşinde kosuyor bu parayla ne yapmayi düşünüyorlar aklim almiyor doğrusu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.Parolo kullanıcısına yanıt

    Şenol güneşi bizim çok bilmiş taraftar istemiyor yoksa o alınırdı

  • Şenol Güneş maalesef paragöz, aynı Fatih Terim gibi. Üstelik gelse, başarılı olacağı da garanti değil, İsmael hocanın da garantisi yok ama en azından aldığı para daha az olacak.

  • 
Sayfa: önceki 37793780378137823783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.