Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (3782. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75.674
Cevap
78
Favori
2.184.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37803781378237833784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben gelecek seneden ümitli değilim ama sonraki sene hoca başarılı olabilir gibi geliyor. Tabii takımın başında kalabilirse.

  • Halai sisteme yeni oyuncular gelecek, kamp gecirecek ve cok iyi olacagimizi sananlar var.

    Hocanin bugun ki demeci "temelde mental ve fizik acidan guclenmemiz gerek". Kisacasi adam teknik, beceri, yaraticilik gibi konularsan bahsetmiyor.
    Tek bildigi stoperler ileriye sisirsin donen toplara bizim takim baski yapsin hataya zorlasin ve oyle gol atalim. Tamamen kucuk takim dusuncesi.
    Koskoca Besiktas oyle oynar mi? Hadi oyle oynadi diyelim sampiyon olabilir mi?
    Ligde var olan takimlarin cogu kapanan, topu sana birakan, tek topla kontra arayan takimlar. Senin bu sistemin onlara islemez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galiba Bu Katar hadisesinden dolayı bu sezon erken başlayacak.Malum normalde Dünya kupası serüveni sezonu bitişi ile başlıyordu.


    Şimdi Kasım-Aralık arası oynanacağından ve sonrasında bir 15 günlük tatil sürecide olacak malum sezon erken başlayacak.Tahminime göre Temmuz ortası filan olabilir yada sezon sıkıştırılacak.Ama yinede Ağustos'un başlaması olası.

  • Oyun kurmadan 2-3 pas yapmadan topu şişirip rakibi hataya sürüklemeye çalışan takım şampiyon olamaz bu ligde. Baskı kuramayan takım mı olur?


    Vitor içinde aynı şeyleri söyledik. Şubatı göremez dedik göremedi. Kaldı ki Fener gol yemiyordu. Bizde 3 lü 5 li fark etmiyor her maç gol yiyoruz birde.


    4 iç saha maçında 1 galibiyet almış. Atiba takım çıkarıp rast gele saldırsak 3 tanesini alırdık zaten. Yönetim (başta Ts'li başkan), sportif direktör olacak torpilli şahıs ve Beşiktaş'ı Barnsley sanan arkadaş ile maalesef olmaz.


    Bu sistem bu oyun anlayışı ile yeni sezona başlar isek kesinlikle ocak ayını dahi göremez. 7-10 arası gidip gelir takım.


    Seneye ilk 4 takım avrupada kıran kıran maçlar oynayacak iken öyle güzel fırsat var ki elimizde. Ve maalesef bu ekip bunu değerlendiremeyecek.


    Eğer Dursun Özbek seçilir ve Gs'nin başına Fatih Terim gelir ise seneye Gs şampiyonluğu izleriz buraya çok net şekilde yazıyorum. Alıntı yaparsınız. Çünkü Gs ligi 8 13 arası bitirdiği yılların ertesi hep şampiyon olmuştur tarihte.


    Bizimkiler bu kafa yapısı ile devam ederse 2010 - 2015 yılları arası Beşiktaş'a hazır olun. Hiç boşuna üyelik falan da almayın, paranıza yazık.

  • Pitx1 kullanıcısına yanıt

    Koskoca Beşiktaş dediğimiz takımın bugün 10 m Euro transfer bütçesi yok ? Artık bıraksak mı bu beklentileri koskoca Beşiktaş? Parasızlıktan hoca getiremiyoruz parasızlıktan oyuncu alamıyoruz ? Koskocaman Beşiktaş böyle mi olur ? Böyle mi yönetilir ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezonun en güzel haberi lens ljacic Oğuzhan Douglas larinden kurtulmuş olmamız. Casper alexten de kurtulursak mükemmel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim en temel 2 eleştirim var.


    1) Yeni hoca fiziken güçlenmemiz lazım önde pres anlayışımız olacak demişti. TS ve Alanya maçında bunu görmüşken sonraki maçlarda bir daha aynı anda 3-4 kişi pres yaptığımız olmadı. Belki 1-2 pozisyon ama 90 dakikada çok az.


    2) 3 hoca değiştik hala Larin'in kazma olduğunu Güven'in daha hareketli daha etkili olduğunu gören olmadı mı? Dünkü maça Bats ve Güven çıksak olayı koparıcaktık. Madem bize yine Bats izleteceksin niye Nkodou Larin gibi forvet olmayı bilmeyen adamları izletiyorsun?

  • Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 10.30’da Akatlar Mahallesi, Yıldırım Oğuz Göker Caddesi, Gelincik Sokak, No:1 Beşiktaş / İstanbul adresinde bulunan Beşiktaş JK Akatlar Spor Kompleksi’nde yapılacağı ilan edilmişti.


    Bugün çoğunluk sağlanamadığı için ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 29 Mayıs 2022 Pazar günü aynı yer ve saate aynı gündemle ertelenmiştir.

  • Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Adam Buksa takımının bugünkü ikinci gölünü kaydetti.


  • Dün maçtaydım ve yine gördüm ki Güven gerçekten iyi bir oyuncu. Bir teknik direktör üzerine düşse gerçekten çok daha faydalı olacak ama bu haliyle bile dün al ver yapması adam geçmesi, Larinden kat kat iyi futbolcu olduğunu gösterdi. 11 oyuncusu değil ama takımda kesinlikle kalması gereken bir oyuncu Güven.

    Önümüzdeki sezona gelirsek eğer hocanın istediği ve kaliteli oyuncular alınırsa başarı gelebilir onun dışında ben bu sistem ve hocayla başarı geleceğini sanmıyorum. Ghezzalın yeri değişti adam ona rağmen hala verimli oynuyor. Onun dışında da oyuncu yok zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tokmac Nguen’in kendi kulübü Ferencváros’la kontrat yenilemek için anlaştığını duydum. Tokmac’ın menajerinin anti profesyonel davranışlar sergilediğini, Beşiktaş’ın bu durumdan rahatsız olduğunu anlatmaya çalışmıştım. Hayırlısı olsun.

    "Sercan Dikme"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncunun instagram hikayesine bakıp Beşiktaş, Tokmac'la anlaştı diye haber yapan Günayer gibi adamları artık kaynak olarak göstermeyiz herhalde.


    Sercan Dikmetwitter
    “Tokmac Nguen’in kendi kulübü Ferencváros’la kontrat yenilemek için anlaştığını duydum. Tokmac’ın menajerinin anti profesyonel davranışlar sergilediğini, Beşiktaş’ın bu durumdan rahatsız olduğunu anlatmaya çalışmıştım. Hayırlısı olsun.”
    https://twitter.com/sercan_dikme/status/1528298016079331328



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Mayıs 2022; 12:34:14 >
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt

    Şık gol  

  • Vida defanstayken sadece 1 süper lig şampiyonluğumuz var. O da geçen sezon. 


    beIN SPORTS Türkiyetwitter
    “🇭🇷 Domagoj Vida, Beşiktaş'a veda etti! 🏆 1 #SporTotoSüperLig 🏆 1 Ziraat Türkiye Kupası 🏆 1 Turkcell Süper Kupa ✅ 164 maç ⚽ 16 gol 🅰️ 1 asist https://t.co/R9CmPCpdto”
    https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1528307179173949447



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Mayıs 2022; 13:12:2 >
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt

    MLS'de Larin de muhteşem goller atıyordu. MLS ölçü değil. Emekli ligi orası.


    Major League Socceryoutube
    Watch all of Orlando City SC forward Cyle Larin's goals in MLS. His 11 goals in 16 games played ties the MLS record for most goals in a single season by a rookie. Subscribe to our channel for more soccer content: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=MLS - Follow us on Twitter: https://twitter.com/MLS - Like us on Facebook: http://www.facebook.com/MLS - Add us to your circle on Google Plus: https://plus.google.com/u/0/111490959184064683855/posts For more information about MLS, log on to the league's official website at http://www.MLSsoccer.com
    https://www.youtube.com/watch?v=PQpLWu3OkdA
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt

    MLS'den topçu mu alınır yahu.Kafayı mı yediniz.

  • GarbageCollector kullanıcısına yanıt

    Kadro kuracak bir imkanın olsa iyi antrenörde gelir zaten.Ortada düzgün kadro kuracak bir olgu yoksa antrenör neden gelsin.


    İmkan görünen o ki, iyi bir merkez futbolcu bulmaya itiyor.Hata şansı yok yapılırsa iyice batar klüp para imkan ne ise en iyisi en iyi ihtimali olan getirilmeli.Bu işin şakası yok.3-5 kovalayacak durumda değil klüp.Elini çabuk tutmalı gene son ana bırakırsa bu sene nalları diker diyeyim.2-3 senede bir halt olmaz.Batırınca seri biçimde herşey kötüye gidiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Mayıs 2022; 13:33:13 >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Şu Vida'nın dünya kupasından sonra satılmaması gerçekten Beşiktaşın son 5-10 yılda yaptığı en büyük hatalardan biridir. Çok iyi bir piyasası vardı, çok iyi bir performans sergilemişti ama ligimizi takip edenler zaten o kadar bulunmaz bir hint kumaşı olmadığını biliyordu, artık lige mi odaklanmıyor nedir bilmiyorum ama güzel bir fiyata çok rahat okutulabilirdi.

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Geçen senenin 2. devresi hariç vasat üstü performansı yok. Bu adamla yıllarımızı heba ettik. Bu takıma bir daha 1.90 altı stoper almasınlar. Marcelo gibi kafa topu vermeyecek adam istiyorum ben ya. Nedir bizim bu minyon stoper merakımız anlamadım. 2 tane kuleyi diksinler abi bizim savunmaya kim gelse madara ediyor bizimkileri bu kadar dirayetsiz stoper tandemi kimde var Allah aşkına?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    aynı mantıkta para ediyoken Marcelloyu sattılar, sonrasında saydırdık o adam kaçırılır mı diye..

    Vida'da öyşe yapsalar o zamanlar, yine aynı şeyi derdik,belki de.

    ben demezdiö vs yok
    "olduktan sonra olmuşu konuşmak" kolay.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 37803781378237833784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.