Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (1465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
38 Misafir (23 Mobil) - 15 Masaüstü23 Mobil
5 sn
75.674
Cevap
73
Favori
2.220.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14631464146514661467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gülsem mi ağlasam mi bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu adam geldiği vakit diğerleri gibi kapatırız ederiz diye algıya gerek yok.

Çatır çatır iptal edilmesi lazım üyeliklerin. Beşiktaş taraftarı her zaman ki gibi hakkını verecektir.

Deniz Çoban yetmiyor birde üzerine bu arkadaşı getirmeye çalışıyorlar. Şaka gibi ya.

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    Şampiyonlar ligi için neredeyse 80 milyon euro bütçeli takım kurduk oraya odaklanıp ligi 4.bitirdik bir sonraki sezon maaşları ödenmeyen çoğu oyuncu ayrıldı. Şampiyonlar ligi açısından hedefin 1-2 galibiyet 1-2 beraberlik alarak en azından Avrupa Ligine devam etmek olması lazım. Ligde devamlılık sağlayıp her sezon olmasa da 5 sezonun 3ünde şampiyonlar ligine katılabilirsek (ülke puanına bakarsak şampiyon takım bile bundan sonra her sene katılamaz) reklam, katılım payı ve ekstra gelirler derken en azından düzenli gelir de söz konusu olur. Haddimizi bilmemiz lazım, kendimizi dev aynasında görme zamanları çoktan geçti. O yüzden bu konuda seninle hemfikirim dostum 👍

• Carşı tribunlere döndü Alen neden donmuyor?
    Alen dönerse ortalik yangin yeri olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim çevremde bein kullanan bir tane adam yok, zengini fakiri hepsi kaçak kovalıyor nasıl döndürüyorlar o çarkı hayret :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Prossi

aguero messi gitti diye ayrilmak istiyo. bu da geldi diye enteresan. messi komplexi mi var bu adamda

Alıntıları Göster

Mbappe buyuk ronaldocu, o nedenle anti messi takiliyor olabilir.

bi de cidden trolluyor millet ama, messi nin oldugu takimin sistemi ver messiye oynasindi. Bunu her futbolcu istemez. Ikinci ucuncu plana atilmayi.

zaten mbappe Real Madrid e gitmek icin bahane ariyordu, bence satarlar , veya belese gider kontrati bitince

• Onların pili biter bu sene. Yakarsa Fransa'yı Lyon yakar. Onların kıpırdanması lazım artık :)

• Jübilesini bu maç ile yapmıştı. Sene sonu apar topar hakemliği bıraktırdılar. Mükafat olarak yorumcu olacak şimdi. Gerçekten şaka gibi memleketiz. 3-3 biten maçta Burak Yılmaz'a o efsane penaltıyı çalan yine bu şahıs idi.
    ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

• Bein makul bir fiyata çekilse herkes alır abi evine bide eskisi gibi ligler de yok bi Fransa bi bundesliga var almaya değmez yani

Ssport aldım yıllık 120 TL ye İspanya İngiltere italya var bedava bu fiyata gs FB gibi takımları izlemek için aylık 120 TL falan neden verim lig de kalite desen yok adalet desen yok önce sorgulanması gereken biz bunu nasıl pazarlarız adam gitmiş Bülent Yıldırım’ı getirmiş iyi Bülent yıldırım da kazandırsın sana

Yani geçen sene hatırladığım gs pozisyonların tekrarı verilmiyordu dünyanın neresinde var

Dünyanın neresinde yayıncı kuruluş fikstüre karışıyor belki ben derbi 1.haftada oynuycam ligin son haftası derbi oynamak zorunda mıyım neymiş dekoder satmak için belki günahtır bu yaptığımız ama Allah affetsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Mbappe buyuk ronaldocu, o nedenle anti messi takiliyor olabilir.

bi de cidden trolluyor millet ama, messi nin oldugu takimin sistemi ver messiye oynasindi. Bunu her futbolcu istemez. Ikinci ucuncu plana atilmayi.

zaten mbappe Real Madrid e gitmek icin bahane ariyordu, bence satarlar , veya belese gider kontrati bitince

Alıntıları Göster

Bir baska teori de seneye ronaldonun belese geri real e donecegi yonunde. Kontrat bitimi ile birlikte.

yanina da bi mbappe olursa. Hem cocugun hayalleri gercek olur. Hem de ronaldo, futbolu birakmaya Besiktas a gelmeden once son bir SL alir

• quote:

Orijinalden alıntı: mdiler27

Bein makul bir fiyata çekilse herkes alır abi evine bide eskisi gibi ligler de yok bi Fransa bi bundesliga var almaya değmez yani

Ssport aldım yıllık 120 TL ye İspanya İngiltere italya var bedava bu fiyata gs FB gibi takımları izlemek için aylık 120 TL falan neden verim lig de kalite desen yok adalet desen yok önce sorgulanması gereken biz bunu nasıl pazarlarız adam gitmiş Bülent Yıldırım’ı getirmiş iyi Bülent yıldırım da kazandırsın sana

Yani geçen sene hatırladığım gs pozisyonların tekrarı verilmiyordu dünyanın neresinde var

Dünyanın neresinde yayıncı kuruluş fikstüre karışıyor belki ben derbi 1.haftada oynuycam ligin son haftası derbi oynamak zorunda mıyım neymiş dekoder satmak için belki günahtır bu yaptığımız ama Allah affetsin

Derbi haftalarının peşin olarak belirlendiği başka lig var mı merak ediyorum?

Hep aynı senaryo. 3 6 9 12. haftaların derbi olacağı aylar öncesinden belli.

Sonra da canlı yayında herkes top çekiyor falan. Alay ediyorlar.

Neyimiz doğru ki ..

O yediği haklar bir yerinden çıkar umarım.Yanın da kalmaz.. Yüzünü görmek bile mide bulandırıyor.

• Akşam 3 puanla lige başlayalım

• ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël
    ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien IsmaëlUEFA Champions Leaguetwitter
    “🇧🇷 Alex Teixeira is back in the #UCL with @Besiktas! What will he give the Süper Lig champions?”
    https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1425758966215290881
    Onu geçtim kulüplerden her yıl indirim bekliyorlar ama her yıl kazançları artıyor yani tek maddi yöndende bakmıyorum

Ssportta hangi maç olursa olsun sitesinde sadece ücretli üyelerin göreceği bütün malların formula 1 NBA hepsinin full maçı yükleniyor

Özetler dalga geçer gibi 3 4 dk maçı izlemeyen birine bizim maçların özetini izletsen bu takım nasıl şampiyon olmuş der çünkü özette mutlak pozisyonlar koymuyorlar

Sitelerine koyduğu özet görüntüleri ayrıca kalitesiz yap 4K falan

Maç öncesi maç sonrası yayınlar kötü pozisyon incelemeleri kötü adamlar ne teknoloji buluyorlar biz halen geri sar ileri sar yapıyoruz

Kısacası maddi değil bir çok sıkıntı var

En komiğini söylüyorum bein Kanada’da uzun özet var Türkiye de bizim ligimiz de yok ordan izleyince göstermiyor vpn falan yüklemen gerek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• talamer kullanıcısına yanıt
    Juninho ayrıldığından beri Lyon eski Lyon olamadı bir türlü. Şampiyon olabileceklerini sanmam ama her yıl 2-3-4.sıranın gediklisi olurlar.

SelçukSports adamdır, candır, kandır 🤙😁

• Tv'de altyazıda şu kadronun geçtiğini hayal edin;

Mert, Rıdvan, Godin, Vida, Rosier, Josef, Salih, Alex, Ghezzal, Larin, Batshuayi.

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt

son maçta biraz donmuştu ama olsun ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 

• 
Sayfa: önceki 14631464146514661467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.