< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (1463. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: rizelli1903
Mert Rize ye karşı oynar mıErsin oynar %99
-
Asla profesyonel değil. 2-3 aya göbeği eritir. Ligin ikinci yarısında anca oynar ki Vitor un oynatacağıni düşünmüyorum. Takım arıyorlar gönderebilmek için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şinanay şarkısı eşliğinde motosiklet temalı ve saat 19.05'te yayınlanacak bir video bekliyorum 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wow
-
Bana kalırsa rakibe gönderme yapmaya gerek yok. Zaten oyuncuları alarak öne geçmişsin. Sonra her taraftan birleşip saldırmaya kalkıyorlar.
Şöyle Rosier'de olduğu gibi, aidiyet duygusu olan bir klip daha hora geçer. Motor teması mutlaka olması lazım tabi (:
-
Bize 1 tane 8 numara şart. Batshuayi ve stopere konsantre olup unutmamak lazım. Atletizm eksigimiz var orta sahada
Kaç adam aldık halen eksik var. Harbi takdir ettim Sergen Yalçın'ı. Adam yoklukta 2 kupa aldı. Bakalım yıldızlı geniş kadroda ne yapacak.
-
Rosier videosunda da Galatasaray'a gönderme vardı, videonun girişinde Galatasaraylı oyuncu ile mücadele kısmı vardı Rosier'in. Saygı çerçevesinde rakibe gönderme yapmakta bence mahsur yok, kaldı ki Galatasaray'ın sırf Beşiktaş fazla ödeme yapsın diye pazarlığa girdiğini düşününce gönderme yapmak daha anlamlı olur 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelsin forvetimiz de bugün inşallah.
Günaydın 8 numaraquote:
Orijinalden alıntı: BayAFYOK
Günaydın rakip forvetleri çiğ çiğ yiyen stoper.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün mert ile ghezzal açıklansın artık ikiside yarın kadroda veya yedek kulübesinde olsun alexde 3.gün karantinada az kaldı oda salı topbaşı yapar
-
+ o dönem ki onların seyircilerinin yorumlarıquote:
Şinanay şarkısı eşliğinde motosiklet temalı ve saat 19.05'te yayınlanacak bir video bekliyorum 😎
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Rosier videosunda da Galatasaray'a gönderme vardı, videonun girişinde Galatasaraylı oyuncu ile mücadele kısmı vardı Rosier'in. Saygı çerçevesinde rakibe gönderme yapmakta bence mahsur yok, kaldı ki Galatasaray'ın sırf Beşiktaş fazla ödeme yapsın diye pazarlığa girdiğini düşününce gönderme yapmak daha anlamlı olur 😏Ya direk de hedef almamak lazım. Ufak seviyeli gönderme yaparsın (:
-
Hayalimde tatlı bir Rize galibiyetinin akabinde maç sonunda Emre Kocadağ'ın Michy'i açıklaması
-
Bastshuayi ve stoper gelirse en zayıf yerimiz sol tarafımız olacak.
ah be Adriano gibi bir sol bekimiz olsaydı. Adriano da herşey vardı. en önemlisi de topu beyniyle oynuyordu. Bayılıyorum böyle zeki futbolculara.
-
Mert
Rosier Welinton Vida Rıdvan
Josef Atiba
Ghezzal Teixeira Larin (Kenan)
Batshuayi
Fena değiliz sanki.
Hürser başkan olsa bu takımın 8 10 katı kalitelisini kurardı.
-
Pas oyunu :) Güzel ironi...
-
Salih ve atiba yetmez mi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GergedaNF
Salih ve atiba yetmez mi hocamYetmez.
Başkan demiş limit yok. Hepsini alın.
3 milyon bonservis 9 taksit. Vade farksız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X