Hadi iyisiniz Michy Batshuayi Beşktaşımıza hayırlı uğurlu olsun. |
⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (1467. sayfa)

-
-
Aminn 🤲
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynak hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaynak sağlam merak etme. Başkanın yakın akrabası. Bizimde aile dostumuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capiKaynak sağlam merak etme. Başkanın yakın akrabası. Bizimde aile dostumuz.
hocam kartal yuvasında bi yakınımız var, 23 nolu batshuayi formaları basılmaya başlanmış
Süper
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolemhocam kartal yuvasında bi yakınımız var, 23 nolu batshuayi formaları basılmaya başlanmış
Alıntıları Gösterhadi hayırlı olsun :)
-
Başka bir haber var mı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maça gitmeye gücü olan arkadaşlarımız varsa biletler hala satışta. yarın sezonun ilk maçında takıma destek olalım.
Larin'e İngiltere ve Fransa'dan teklifler varmış.
-
Son zamanların en ekonomik en iyi transfer sezonu gerçekten.
Chelsea dün kupayı aldıktan sonra zafer sarhoşu iken başkan 3 milyonu kaça böldü acaba (:
-
İngiltere Championship'tir, Premier olsa duramayız :)
-
Seyircili maçların birkaç hafta sonra yasaklanacağını düşünen bir ben miyim?
sülalemin alayı korona olduğu için bu kanıya vardım.
-
Sercan Dikme yazmış.
*Batshuayi bonservisi için 5 milyon konuşuluyormuş. Pazarlıklar başlamış.
*Ljajic ayrılır ise Lucas Fernando Martins ya da Nainggolan'dan biri kadroya katılmaya çalışılacakmış.
4 küsura taksitli falan bağlanır ise tadından yenmez. Eğer uyum sağlar ise 3 yıl forvet sıkıntısı çekmeyiz.
-
Kara yılan konusunda ciddili misiniz beyler, ona göre tribe giricem
-
quote:
Orijinalden alıntı: vc1903Sercan Dikme yazmış.
*Ljajic ayrılır ise Lucas Fernando Martins ya da Nainggolan'dan biri kadroya katılmaya çalışılacakmış.
4 küsura taksitli falan bağlanır ise tadından yenmez. Eğer uyum sağlar ise 3 yıl forvet sıkıntısı çekmeyiz.
Ljajic 300 bin euro öneriyorlarmış o yüzden o iş yaş ama ben kulübün yerinde olsam seneye free zaten 3 e 5 e bakmadan salarım
Nedense bana batshuayi olmayacak gibi geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: vc1903Sercan Dikme yazmış.
5 deniyorsa 1,5 5 taksitle bağlar bizim başkan
Birde satış yapabilsek efsane bir sezon olurdu
Vodafone Park 🏆🏆🏆twitter
“Hazır mıyız? 🦅 524 gün sonra evimize, Vodafone Park'a #Kavuşuyoruz. Bir gün değil, her gün kol kola! 🖤🤍”https://twitter.com/VodafonePark/status/1425800050165354504?s=20Dile kolay 524 gün.
-
Turizm sezonunun kapanmasına müteakip kısıtlamalar gündemi meşgul eder, sonra da muhtemelen ilk etapta maçları seyircisiz oynatırlar. Turizm sezonu Ocak ayına kadar sürse o zamana kadar hiçbir kısıtlama uygulanmazdı. Vaka sayısı daha önce kısıtlama uygulanan dönemin çok üzerinde olmasına rağmen şu anlık gündemi kısıtlama olacak mı şeklinde haberlerle meşgul ediyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence 4m falan bizi aşar batshuyai için bu arada ben de %100 fit değilim batshyai için hayırlısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X