Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

2 sezondur şampiyonluğu hep sezon başlangıcından veriyoruz,ligin ilk devresindeki saçma sapan puan kayıplarıyla veriyoruz.

Abdullah Avcı gelsin sezonun ilk devresini Başakşehirde yaptığı gibi güzel geçirtsin ikinci devre taraftar devreye girip bir omuz atar sonunu getiririz inşallah.

Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray bu ligin doğal şampiyonluk adayıdır her zaman.Yönetime hiç ama hiç güvenmiyorum ama Beşiktaş gibi bir takımın taraftarı en azından henüz başlamayan bir sezon için umudunu kesmemeli.
    Forvet ve 10 numara belli bu sene öyle problem olacağını sanmam. Hatta ilk 11 bile idare edecek düzeyde sadece kanatlarda probleem var iki kanat oyuncusunun değişmesi gerekiyor onu da büyük ihtimal son günlerde yaparlar onun dışında ilk 11 Gökhan Gönül bu ligde idare eder son günlerde transfer gelmesi bu sene problem olmaz diye düşünüyorum.

• Kabore diyorlar gene 30 yaş üstüyle başladık ama bonservisi yokken şu mali durumda daha iyisi de bulunur mu bilemiyorum. Şu an en acil transfer isteyen bölge ön libero bölgesi ve erkenden alınıp kampa da yetiştirilirse gayet iyi iş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Mirin e neden bu kadar sallanıyor anlamış değilim.

Zamanla Vida ile uyyumları gelişir bence müdahaleleri yerinde ve ayağına hakim bi defans..

neden herkes gitmesini istiyor acaba
    Kardeşim yanlış adam mı izledin ayağına hakim yazılacak takımdaki son adamlardan biri geldiği gün de yazdım şu an da diyorum. Mirin 5 para etmez bir topçu yediğimiz golleri iyi izle anlarsın nedenini, uzun zamandır izlediğim en kötü stoper.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç aydır ne yazıyoruz biz ?

Bu yönetimde plan program yok diyoruz değil mi ? Şenol hocadan sonrasını düşünmediler bile diyoruz değil mi ? Düşünseler belki de sezon başında teknik adam hamlesini yaparlardı diyoruz..
    Yönetimdeki 3 kişi ortalığı iyice karıştıralı ve takımı karıştırmaya başlayalım 5.5ay falan oluyor.Bu süreden beri hemen hemen belliydi seneye teknik adam değişeceği..

Bakın halen kim gelecek nasıl olacak belli değil.

Olayı,sorunu sadece "hoca" özelinde değerlendirenler görüyorlardır artık umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Kardeşim yanlış adam mı izledin ayağına hakim yazılacak takımdaki son adamlardan biri geldiği gün de yazdım şu an da diyorum. Mirin 5 para etmez bir topçu yediğimiz golleri iyi izle anlarsın nedenini, uzun zamandır izlediğim en kötü stoper.

Alıntıları Göster
    350 Bin € ya alınan stoperden ne bekleniyor ki zaten bunu anlamak lazım.Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi yenmez diye.Bize gelen ve iş yapan adamlara bir bakın hangisi sudan ucuza oynayıp katkı yaptı.Millet 80 Milyon € bir stopere boşuna veriyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 28 Mayıs 2019; 20:7:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Forvet ve 10 numara belli bu sene öyle problem olacağını sanmam. Hatta ilk 11 bile idare edecek düzeyde sadece kanatlarda probleem var iki kanat oyuncusunun değişmesi gerekiyor onu da büyük ihtimal son günlerde yaparlar onun dışında ilk 11 Gökhan Gönül bu ligde idare eder son günlerde transfer gelmesi bu sene problem olmaz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Transferin son günlerde gelmesi her zaman problemdir.Onu aklımızdan çıkaralım.Kampa oyuncu yetiştiremeyen beceriksizlerin suçunu görmezden gelmektir bunu demek.

Şenol Güneş giderken arkasında bir enkaz bırakmıştır diyenlere katılıyorum.Ama bu enkaz kadro kalitesi konusunda değil ki zaten yönetimdeki şovmenlerin transfer konusunda hocaya pek söz hakkı verdiğini sanmıyorum.İyi ki de vermiyorlar orası ayrı konu tabi şimdikinden daha kötü bir kadromuz olurdu.Bıraktığı enkaz takımdaşlığın olmaması,birliği sağlamaması,adaletsiz seçim yapması oyuncuları küstürmesi.İşte bıraktığı enkaz bu.Ama yeni hoca bunları düzeltebilir.

Kadro konusunda Karius-GG-Vida-XXXX-XXXX-Dorukhan-XXXX-Ljajic-Güven-XXXX-Burak.Lig açısından çokta kötü olmayan oyuncu grubu olduğunu düşünüyorum ben.İlk 11'e 4 banko transfer.Ekstra kanat,GG yokluğunda iş görecek sağ bek,yedek kaleci vs.bir kaç oyuncu daha lazım.Enkaz kadrosu olan FB.Biz o kadar kötü durumda değiliz.Doğru hoca,doğru noktalara transferle sezonu kotarırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menemenci Kenpachi -- 28 Mayıs 2019; 20:27:28 >

• Tehdit, küfür, saldırı, tokat, tribüne gönderilme

Sonuç: 3 maç ceza

Sırf TFF seçimi var diye eyyamın kralını yaptılar yine. Bunlardan Türk futbolunu düzeltmelerini bekliyoruz bir de.
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt
    Kabore zaten olmaz, çünkü haberlere göre biz 1+1 yıllık bir milyon, fb 2+1 yıllık 1,5 M euro önermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Alıntıları Göster
    Valla arkadaşa bende katılıyorum. O kadar kötü bir oyuncu değil. Uyum sorunu var bence. Kafa toplarında ligin en iyilerinden birisi (bir ara bein sports istatistiklerinde vermişti) ki Vida bu konuda kötü. Ayağı düzgün ama biraz yumuşak. Fakat Marcelo da yumuşaktı mesela. Ayrıca bize genelde katkı verenler ucuza alınan topçular oldu. Bizim takım savunmasında sorun vardı. Üstelik bu yıl kişisel hata ile yenilen gollerde bu sene herhalde birinci sıradaydık. Ama saçma sapan şekillerde oldu genelde. Savunma ve ortasaha uyumsuzluğu da bunda en büyük sebep. Ucuz olması sebebiyle kadroda kesinlikle kalmalı ve biraz daha iyisi bulunursa da yedek olarak kalmalı mesela.

• takipe alayım bu konuyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Valla arkadaşa bende katılıyorum. O kadar kötü bir oyuncu değil. Uyum sorunu var bence. Kafa toplarında ligin en iyilerinden birisi (bir ara bein sports istatistiklerinde vermişti) ki Vida bu konuda kötü. Ayağı düzgün ama biraz yumuşak. Fakat Marcelo da yumuşaktı mesela. Ayrıca bize genelde katkı verenler ucuza alınan topçular oldu. Bizim takım savunmasında sorun vardı. Üstelik bu yıl kişisel hata ile yenilen gollerde bu sene herhalde birinci sıradaydık. Ama saçma sapan şekillerde oldu genelde. Savunma ve ortasaha uyumsuzluğu da bunda en büyük sebep. Ucuz olması sebebiyle kadroda kesinlikle kalmalı ve biraz daha iyisi bulunursa da yedek olarak kalmalı mesela.

Alıntıları Göster
    Benim düşüncem Mirin topçu filan değildir. Ayağı iyi olsa gelen her topu taca ya da rakibe atmaz 1 kez bari pas yapardı. Mirin gibi adamlarla daha çoooook hayal kurarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    En kolay gruba düşseler ne olur, gecen sene cl tarihinin en kolay grubuna düşmüşlerdi sonucu gorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEB0B10CD

En kolay gruba düşseler ne olur, gecen sene cl tarihinin en kolay grubuna düşmüşlerdi sonucu gorduk

Alıntıları Göster
    Bizene ne halleri varsa görsünler be hocam, yedikleri haklar orada fazlası ile çıkar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 28 Mayıs 2019; 23:1:12 >
  • Yolun açık olsun Karakartal

• Avcı 3 yıllık neredeyse tamam.

Q7'yi takımda istemiyor. Oğuzhan kalsın demiş. Transfer çalışmaları çoktan başladı (Benrahma - Kaye). Visca'nın gelme ihtimali var. İrfan'ı çok istiyordum ama fener alacak gibi.

Bu kadar...

Plansızlık yazan arkadaşlar sadece komik.

İsmi anılan ve listedeki hocaların hepsinin takımı var. Pazardan elma almıyorsun lig bitmeden rakip kulüp kapısına gidemezsin. Neyse kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 29 Mayıs 2019; 0:19:28 >
  • Beşiktaş, yardımcı antrenör Guti ile yollarını ayırdı. (via @haber1903com)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.