Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16741675167616771678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Q7 ve Roco ne ara sakatlandı?

    Peki biz Atiba ve Güven'i listeye yazmadık da Erdem, Rıdvan, Erdoğan mı yazdık yoksa başka bir prosedür mü geçerli? Çok sakat olursa altyapıdan oyuncu alabilirsiniz gibisinden.

    Kadro çıkarmakta bu kadar zorlandığımız maç bakalım ne olacak. Her şeye rağmen kazanacak gücümüz var ama belli olmuyor bu sene bizim takım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 28 Kasım 2018; 15:26:20 >
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Alt yapı kontenjanında sınır olmuyor.

    quote:

    -1 Ocak 1995 ve sonrası doğumlu oyuncular için farklı bir kriter mevcut. Bu oyuncular, 15 yaşından sonra en az 2 yıl bu kulübün formasını giymişlerse kulüp, bu oyuncular için listede sınırsız kayıt hakkına sahip oluyor.


    2 sene öncesinin haberinden kopyaladım. 1 Ocak 1995 değil de 1997 ve sonrası için düşünebiliriz bu kuralı.
  • SON DAKİKA: Kulüpler Birliği Vakfı, 17 kulübün ortak kararıyla Galatasaray - Konyaspor maçından sonra MHK'nın Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için verdiği kararın geri çekilmesini talep etti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüpler Birliği: "Ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. Çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır. Dünyanın birçok liginde de hakemlerin performansına bağlı uygulamalar mevcuttur"



    Kulüpler Birliği: "Özellikle Anadolu kulüplerine karşı yapılan çok daha fahiş hakem hataları karşısında Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu defakine benzer refleks göstermediği herkesin malumudur"



    Kulüpler Birliği: "Türkiye Futbol Federasyonu’nda görev alan hiçbir yönetici daha önce yöneticisi olduğu kulübün haklarını savunmak için Federasyon yönetiminde olamaz."

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "17 Kulüp Başkanı"




    Tebrik ediyorum Kulüpler Birliğini. Yaptıkları açıklama ne eksik ne fazla; tam ayarında bir açıklama.


    quote:

    "Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından dün sabah saatlerinde yapılan basın açıklamasında, Galatasaray-Konyaspor müsabakası orta hakemi Hüseyin Göcek ve VAR Hakemi Halis Özkahya'nın performanslarının yetersiz olduğu gerekçesiyle ikinci bir değerlendirmeye kadar "müsabaka hakemliği ve VAR görevlerine verilmemelerinin uygun bulunduğu" bildirilmiştir.

    Ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. Çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır. Dünyanın birçok liginde de hakemlerin performansına bağlı uygulamalar mevcuttur. Kişisel yetersizlik gibi çok olağan ve beşeri gerekçelerle alınmış gözüken bu karar, ilk anda ilgili Kurulun görev ve yetki sınırlarında olağan bir uygulama zannedilebilir. Ancak özellikle Anadolu kulüplerine karşı yapılan çok daha fahiş hakem hataları karşısında Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu defakine benzer refleks göstermediği ve benzeri kararlar almadığı herkesin malumudur.

    Öte yandan bu tasarrufun zamanlaması ve uygulama biçimi de dikkate alındığında, yetki kapsamında masum bir karar olduğuna inanmak ve bunu savunmak, bu şartlarda mümkün değildir. Zira ilgili müsabakadan bir gün sonra istifasını açıklayan TFF Başkanvekili ve Milli Takımlar Sorumlusu Sn. Ali Dürüst'ün, müteakip 48 saat içinde bilinmeyen nedenlerle ‘Galatasaray'a daha iyi hizmet edebilmek için' açıklamasıyla bu kararından vazgeçmesi ve daha bu geri dönüşün üzerinden 24 saat bile geçmemişken MHK'nın almış olduğu karar, sadece rastlantı ile izah edilemeyecek bir durum olmakla birlikte, kamuoyunda “birilerine belirli taahhütler verildiği” algısı yaratmıştır.

    Kamuoyunda oluşan bu algı Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Komitesi ile birlikte maalesef Türk futboluna da çok büyük zarar vermektedir.

    Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev alan hiçbir yönetici daha önce yöneticisi olduğu kulübün haklarını savunmak için Federasyon yönetiminde olamaz. Bu durum her takıma eşit mesafede ve adilce yönetilmesi gereken Türk futbolu için asla kabul edilemez.

    Daha önce örneği ve uygulaması olmayan bu olaylar zinciri karşısında TFF ve özellikle MHK'nın bağımsız ve tarafsız hareket ettiğine inanmak ya da bu baskı altında bırakılan değerli hakemlerimizin, özellikle söz konusu takımın müsabakalarında bundan sonra bağımsız kararlar verebileceğine, adaleti istikrarlı bir şekilde sağlayabileceklerine inanmak mümkün değildir. Yıllarca, belli takımların maçlarına verilemeyen hakemler konusu gündemdeyken son yapılan uygulama sıkıntıyı daha ileri boyutlara taşımıştır.

    Güven ve itimat duygusunun her türlü ilişkinin temelinde yattığını önemle hatırlatarak, Türk futbolunda güven, hakkaniyet ve adil rekabeti tesis etmede bir numaralı sorumlu olan Türkiye Futbol Federasyonu'nun sergilediği bu tutum ile güven müessesesine çok ciddi zarar verdiğini üzülerek görüyoruz.

    Son olarak belirtmeliyiz ki; bir camianın adalet değil ayrıcalık talep etmesi Türk futbolunun hak ettiği adil yönetim ve eşit şartlarda mücadele etme fırsatı karşısındaki en büyük tehlikedir. Türk futbol ailesi olarak; bu gibi ayrıcalık taleplerinde bulunanın da, buna müsaade edenin de karşısında durulmalı ve tüm platformlarda gerekli şekilde mücadele edilmelidir.

    Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig'deki 17 takımın görüş birliğiyle hakemlerle ilgili alınan ve tek bir kulübün gövde gösterisi anlamına gelecek taraflı bu kararlardan derhal geri adım atılmasını beklediğimizi ve geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağan üstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz.

    Saygılarımızla,
    Kulüpler Birliği Vakfı"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 28 Kasım 2018; 16:24:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 17 kulübün ortak kararıyla Galatasaray - Konyaspor maçından sonra MHK'nın Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için verdiği kararı geri çekilmesi gerektiğini ifade eden Kulüpler Birliği'nin bu açıklaması Fenerbahçe ve Beşiktaş resmi sitesinden de paylaştı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "...geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağanüstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz. "


    Yakın zamanda;

    -Hakemlerin aldığı cezalar iptal edilecek.
    -Ali Dürüst tekrar istifa edecek
    -Yusuf Namoğlu istifa edecek.
    -Liglere 1-2 hafta ara verilecek.

    Ayrıca diğer hakemlerin de olaya kayıtsız kalacağını sanmıyorum.


    Cezalar kaldırılmazsa TFF olağanüstü seçime gidecektir. (Yönetmelikte varsa)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 28 Kasım 2018; 16:47:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayın karmaşası sona erdi:

    Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi heyecanı 3 yıl boyunca Digiturk'te




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 28 Kasım 2018; 16:50:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra bu 17 takımın hakemlerden şikayet etme hakkı yoktur, bu açıklamayı destekleyip hakemden şikayet eden olursa gülerler.

    Umarım bahse konu hakemler bu 17 takımın maçında hata yapmaz.

    Bu arada bu durum Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü, Galatasaray'ın şampiyon olması için tüm şartlar yavaş yavaş oluşuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüpler birliği güzel bir açıklama yayınlamış.

    Tff'nin gs'nin kuklası olma durumundan çıkması gerek artık.
  • Istedikleri gibi at koşturmaya alışmışlar da artık o kadar kolay değil o işler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS'liler Kulüpler Birliğinin açıklamasını hiç okumadan yorum yapıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Adil Gevrek: Herkese karşı adaletli olunmasını istiyoruz. MHK’nın verdiği karar yanlıştır, bu karardan dönülmelidir. Kararın geri çekilmesini 17 kulüple birlikte talep ediyoruz.



    Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Erol Bedir: Hakemlerin adalet terazisi bazen şaşıyor ama art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ali Dürüst’ün ‘Galatasaray’ı temsil edeceğim’ sözleri yanlıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadas bakin bastan soyledim o gun konyanin penaltisi bana gore yanlisti o ayri.

    Ama gs isleri oyle bi hale getirdiki konya sansli olsa kendi evinde 5-1 kaybedecegi maci, takimin bu halini hic kimse konusmuyor.

    Klupler birligi en sonunda bi ise yaramis gs ye hata yapan hakem yokolur, kayiran hakem mac almaya devam eder mesajina tepki gostermisler.
  • Her zaman söylerim 17 klüp herzaman birlik olmalıdır,çünkü gs kadar ne taraftar gücünüz var nede lobi gücünüz var,her daim birlik olmak durumundasınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar Mustafa Cengiz'in üstünde çok büyük baskı var. GS başkanlığı yapabilecek kalibrede bir adam değil. Özbek başkan olmasın da kim olursa olsun diye bu adamı seçtiler. Kulübün finansal durumu, taraftar baskısı, Terim faktörü falan derken dengesi bozuldu. Yok öfkenizi sonraya saklayın, yok "belli hayvan türleri ile hayvan olamayız" gibi garip demeçler (ne demek istediğini anlayan varsa söylesin lütfen ) zaten ruh halini yansıtıyor. Bir de üstüne Terim'in olan biten hiç bir konuda taraftar tarafından sorumlu görülmemesi ve başkanlığa hazırlanması iyice gerdi adamı.

    Onun için şöyle bir asayım keseyim de burada olduğum anlaşılsın diye ortaya atladı. GS lobisi de Türkiye'deki en güçlü lobidir. Onlar da baktılar takımdan bir şey olmayacak, ancak büyük cazgır çıkarırsak bir umudumuz olabilir diye verdiler gazı. Fakat başkanları panik içerisinde ayarı çok kaçırdı.

    GS maçındaki penaltı gri bir pozisyon. Diyelim penaltı değil, hakemler hata yaptı ve düdük astırıldı. Peki Sivas - Rize maçında Sivas'ın golünü veren hakemleri ne yapacağız? Madem velev ki yanlış penaltının yaptırımı düdük astırmak, Sivas - Rize maçının hakemlerini doğrudan hapse atmak lazım. Neden o maçta hakeme hiç bir yaptırım yok da GS olunca ortalık yangın yerine dönüyor?




  • muthis über süper muazzam kadromuzun norveç kafilesini gören oldu mu ? buyuk bir enkaz bu kadro. aralarinda 3 5 kisi disinda guvenilir, heyecan veren kimse yok.

    guven ve dorukhan'in oynatilmamasi, erken sans bulmamasi hocanin hatasi fakat bu durum kadronun %50'sinin adi buyuk ici boş oyuncular oldugu gercegini degistirmiyor.

    genc oyuncularin sans bulacak olmasi isin tek guzel tarafi fakat iste bunun zorunluluktan gerceklestiginin farkinda olmak lazim. senin as, sezona basldigin, buyuk paralar verdigin adamlarin yarisi emekli yarisi ise kafa olarak takimda degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 28 Kasım 2018; 18:33:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    Ya arkadas bakin bastan soyledim o gun konyanin penaltisi bana gore yanlisti o ayri.

    Ama gs isleri oyle bi hale getirdiki konya sansli olsa kendi evinde 5-1 kaybedecegi maci, takimin bu halini hic kimse konusmuyor.

    Klupler birligi en sonunda bi ise yaramis gs ye hata yapan hakem yokolur, kayiran hakem mac almaya devam eder mesajina tepki gostermisler.
    17 kulüp açıklamasında samimi ise bizim yönetimimiz de çıkıp, eğer 17 kulüp de desteklerse biz de Demirören yönetiminin gönderilmesi karşılığında tüm taleplerimizden vazgeçmeye hazırız demelidir. Ben bir Galatasaraylı olarak bu konuda son derece netim.



    Demirören Türk futbolunun gerçek kanseridir. Adam her başarısızlığında terfi edip daha yüksek bir mevkiye getiriliyor. Adam bu çapsızlıkla hem Türk futbolunu hem Türk medyasını yönetiyor. Azıcık aklı başında bir adam olsa daha neler yapardı düşünmek bile istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Persembe ademi dorukhan dinlenseydi bari gerçi o kadar eksik var ki kim oynayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüpler birliği sonunda bir işe yaramış. Beşiktaş haftalarca biçilirken, beşiktaşı da geçtim, anadolu kulüplerinin maçlarında analarına söver gibi bariz yapılan hatalar veya bilinçli hatalar için kılını kıpırdatmayan tff, gs'nin bir maçında gri pozisyonda hadi gri değil bariz hata diyelim, 2 puan kaybetmiş GS olağanüstü toplantılar yaptırımlar falan noluyoruz. GS lehine yapılan tonlarca hata için anadolu kulübü lehine bir tane yaptırım kararı duymadık bu kirli yapıdan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 28 Kasım 2018; 18:57:57 >
  • 
Sayfa: önceki 16741675167616771678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.