Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar geçen seneden beri Şenol Güneş gitsin diyorum bana kızıp duruyordunuz. Güzelim Beşiktaşı bu inatçı laza teslim ettiğimiz yetmedi mi sizce de artık. Hadi benimle kişisel sorununuz vardır da Beşiktaş'la da mı sorununuz var?



    #DefolSenol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Şenol Hocanın gitmesi veya istifa etmesi taraftarı değilim ki gitse kim gelecek yabancılardan bir cacık olmuyor görüyoruz yerli kim var Beşiktaş’ı yönetecek onu geçtim adam iki yıl üst üste şampiyon yaptı noldu işler biraz kötü gidince hemen hoca gitsin sonuç olarak ortada çok farklı bir puan farkı yok ve lig daha yarı olmadı ha şuda var Şenol hocanın hataları yok mu var ama kişisel kanaatim takımdaki genel sorun oturmuş bir omurga yok gerek mali durum gerekse oyunculara gelen cazip teklifler, arkadaşlar son 3-4 sezonda kaç forvet geldi gitti takıma kaç defans ve kaç on numara o kadar fazla ki ayrıca ben bu kiralık olayına çok karşıyım abi adam takıma alışıyor tam oturuyor taşlar yerine pat bakıyorsun yılı dolmuş oyuncu gitmiş;oyuncu takıma alışıyor Lige alışıyor hoca oyuncuyu tanıyor sezon bitiyor ve oyuncu gidiyor tekrar sil baştan takım yarat yani bu konuda Şenol hocaya faturayı kesmek bence yersiz biraz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu sene zaten bitik takım seneye rezalet olacak


    Bunaklar ve sözleşmesi bitecekler çok fazla
    Tolga
    gökhan,pepe,adriano
    Quaresma,atiba,babel.töre
    Love,pektemek

    Yetersizler
    Utku
    Roco,Caner
    Lens,tolgay,necip,dorukan,oğuzhan
    Larin,

    Aslar
    Karius
    0,0,Vida,0
    0,medel,0,,0
    Ljajic
    0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 4 Kasım 2018; 23:8:39 >
  • Taraftarin takimi düşündüğü kadar, antrenör ve futbolcular takimi düşünmüyordur. Bugün tamami izinliydi. Sanki buyuk performans gösterdiler de.



    Eskiden kulübenin tamami son dakikalarda maci hep ayakta takip ederdi. Şimdi kamera, oyunculari gösteriyor, umursamaz suratlardan geçilmiyor. Bu Walking Dead grubunu nasıl eriteceğiz bilmiyorum. 1-2 tane olsa neyse, kadroya almazsin olur biter.

    Oyuncu sayisi fazlaligi hoca değişikliğinden baska bir çareyi akla getirmiyor. Kadro genişledikçe ona hukmedemeyen, forma adaletini saglayamayan, mutsuz bir ton oyuncu yaratan, genc futbolcudan korkan, nefret eden bir hocamız var. Sezon zaten çöpe gitti sayilir, yeni hocayla en azından gelecek sezon hazırlığı yapilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medyadan etkilenip derbi kazanamıyor len loser lan deyip bilice hakaret edenlere Mario gomezi bana verin bende tüm derbileri kazanırım diyordum Şenol Güneş o sene en iyi kadromuza rağmen her derbiyi gomezle kazandı bilicin futbolunun kaymağını yedi neyse ben bunu geçen sene devre arası eski hesabımda yazdığımda troll damgası yiyordum bana göre en büyük sorun şenol güneşti ama yanılmışım en büyük 2.sorun güneş. Fikret Orman ve arkadaşları gitmeden asıl sorun çözülmez Şenol zaten sene sonu gidiyor peki Fikret Orman ve bu sihirbaz transfer komitesi? Ahmet Nur Çebi ve Erdal torunoğılları neden yollandı işini kötü yapan bunlarmıydı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Robot34

    Sosyal medyadan etkilenip derbi kazanamıyor len loser lan deyip bilice hakaret edenlere Mario gomezi bana verin bende tüm derbileri kazanırım diyordum Şenol Güneş o sene en iyi kadromuza rağmen her derbiyi gomezle kazandı bilicin futbolunun kaymağını yedi neyse ben bunu geçen sene devre arası eski hesabımda yazdığımda troll damgası yiyordum bana göre en büyük sorun şenol güneşti ama yanılmışım en büyük 2.sorun güneş. Fikret Orman ve arkadaşları gitmeden asıl sorun çözülmez Şenol zaten sene sonu gidiyor peki Fikret Orman ve bu sihirbaz transfer komitesi? Ahmet Nur Çebi ve Erdal torunoğılları neden yollandı işini kötü yapan bunlarmıydı?
    Fikret orman transferde çok şaibeler yaptı . Başkanlıktan düşünce bir bir ortaya çıkacak bunlar . O kadar satış yaptı ama hala para yok diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    ŞG'yi yaptıklarından dolayı eleştirin tamam da:



    laz, kürt diye yazarak ırkçılık yapmak nedir? bu kadar mı düştünüz insanlıktan???



    ayıp bu yaptığınız... kendinize gelin lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 5 Kasım 2018; 1:38:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cyle larini getiren kimse Beşiktaşın kulüp binasına 10km bile yaklaşması yasaklanması lazım negredoya 4.5 vida ya 4.5 lense 5yıllıj sözleşme verenler love denen adama 4 milyon Euro bonservis verenler 36 yaşındaki atibaya takımı muhtaç bırakanlar Şenol güneşten daha büyük problemdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samet aybaba ya da biliç gelsin yeniden. Bu şenol kanserinden çok daha iyi ikisi de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feda feda diyen arkadaşlar keşke fedaya gidebilsekte nasıl olcak lens caner gökhan gönül love Tolgay Oğuzhan vida bunların kontratı var hala seneye de feda olmaz ondan sonraki sene anca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadro yapısı her sene bu kadar bozulursa her sene en iyi 2 adamın giderse hocanın istediği oyuncular transfer edilmezse bence hocaya laf edilemez.şenol güneş kim gitmesin dediyse klüp sattı hocanın istediği 2-3 transfer vardı hiçbiri yapılmadı şimdi nasıl şenol güneşi suçlayacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canok

    Samet aybaba ya da biliç gelsin yeniden. Bu şenol kanserinden çok daha iyi ikisi de.
    Ciyanlar gonderilmeden hoca gelirse yazik olur.



    Quaresma, Love, Pepe, Caner gibi kurtlar cig cig yer hocayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligin en iyi kadrosu sözde bizde ama takımda kalmasını istediğim adam neredeyse yok.



    Tek düşünmeden yazabilecegim adam Medel, eksiği yok mu var. Zaten onlar olmasa bizde olmazdı.



    Sağlam bir değişim şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene sonu sözleşmesi biten kimsenin sözleşmesi yenilenmemeli. love, larin, adriano, roco gibi adamlarla mümkünse devre arası vedalaşılmalı.

    adriano'yu yazıyorum çünkü artık yok saymak lazım onu. beğeniyorum, seviyorum ama yapacak bir şey yok. eski laptopumu da seviyordum, çok güzel anılarım vardı ama çalışmayı bırakınca kullanmaya devam etmedim. 2 sezondur her maça 2 oyuncu değişikliği hakkıyla çıkıyoruz çünkü 1 tanesi gökhan veya adriano'ya gidiyor garanti. bu böyle olmaz.

    dün sordum arada kaynadı soru. son dakikalarda atiba'nın yerden kalkışını gören olmadı mı ya ? michael jackson'ın thriller klibinde topraktan çıkan zombiler gibi bi kalkışı vardı. yemin ediyorum için parçalandı.
    https://youtu.be/sOnqjkJTMaA?t=399

    yd döneminden sonra hayatımda ilk defa takımla alakalı teknik konuları konuşmayı anlamsız buluyorum kendi açımdan. yazılanı okurum o ayrı konu fakat kendim kafa yoracak bir şey göremiyorum ortada, sorunun teknik uyumsuzluklardan daha büyük olduğunu düşünüyorum çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 5 Kasım 2018; 0:23:41 >




  • Bu takımda tutacağım tek adam Ljajic.Adam sorumluluk almaktan kaçmıyor.Topu almak için hep boşa çıkıyor,topu alıyor ama etrafında boşa çıkan,kendine güvenen tek bir adam yok.Bu adama duvar olacak bir santrafor olsa skora büyük katkı verirdi.Adam cezasahası çevresinde pas verip hemen boşa kaçıyor yay çevresi yada cezasahasına giriyor ama top ona tabi ki geri dönmüyor çünkü önünde ayakta duramayan,ayağını uzatamayan bir Love var.

    Ljajic kesinlikle bu takımda hücum lideri olmalı.Çevresindekileri ona göre almamız lazım.

    Ayrıca Oğuzhandan da tamamen vazgeçilmemeli.

    Sağlam Gökhan Töre,Güçlü 6 numara,Oğuzhan,Ljajic ve Kaliteli Pivot santrafor.Bambaşka bir oyun oynarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menemenci Kenpachi -- 5 Kasım 2018; 0:18:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otuztemmuz

    kadro yapısı her sene bu kadar bozulursa her sene en iyi 2 adamın giderse hocanın istediği oyuncular transfer edilmezse bence hocaya laf edilemez.şenol güneş kim gitmesin dediyse klüp sattı hocanın istediği 2-3 transfer vardı hiçbiri yapılmadı şimdi nasıl şenol güneşi suçlayacaksın.
    Ffp deyken satmadan nasıl adam alıcaz. Hocanın önerdiği adamlar da Volkan Şen, Serdar Aziz, Harun Tekin çöpleri. Burak'ı almaya çalıştık onda da adamlar vermedi Yönetimin tek yanlışı var o da santrafor almamak. Eldeki kadroyla çözülebilecek bir şey bu da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canok

    Samet aybaba ya da biliç gelsin yeniden. Bu şenol kanserinden çok daha iyi ikisi de.
    Samet hoca biz de şampiyonluğun temellerini atıyor kafası rahat, özlediğimiz hücum futbolunu kısıtlı kadroyla oynatıyor vakıfköy gibi alt yapı madeni bulmuşken borçlu sorunlu Beşiktaşla uğraşmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batalla16 -- 5 Kasım 2018; 0:33:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batalla16

    Samet hoca biz de şampiyonluğun temellerini atıyor kafası rahat, özlediğimiz hücum futbolunu kısıtlı kadroyla oynatıyor vakıfköy gibi alt yapı madeni bulmuşken borçlu sorunlu Beşiktaşla uğraşmaz

    Alıntıları Göster
    bugün kanatları bek ağırlıklı oyunculardan oluşturmayıp birinde lima'yı tercih etse, tunay'ı forvet arkası oynatmak gibi fantastik bir hareket yerine saivet gibi bir adama forma vermeyi düşünse rahat galibiyet almıştı.

    neyse ki ikinci yarı döndü yanlışlardan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batalla16

    Samet hoca biz de şampiyonluğun temellerini atıyor kafası rahat, özlediğimiz hücum futbolunu kısıtlı kadroyla oynatıyor vakıfköy gibi alt yapı madeni bulmuşken borçlu sorunlu Beşiktaşla uğraşmaz

    Alıntıları Göster
    Daha kötü durumdayken geldi uğraştı şimdi yine gelir yine uğraşır.Bursaspor gibi bir maden ve o madeni işleyebilecek en iyi hocalardan biri Samet Aybaba birbiriyle çok uyumlu oldu.Açıkçası imrenerek izliyorum bu birlikteliği.Hocanın tarafından bakarsak konu Beşiktaş olunca çok profesyonel davranacağını düşünmüyorum.Sene sonu gel dersek gelir.Samet Aybaba öyle bir Beşiktaşlı.Şuan bulunduğu rahatlığı bırakıp bu kaosa,sorunların olduğu yere düşünmeden gelir.Tabi konu Beşiktaş bile olsa sezon ortasında Bursa'yı yarı yolda bırakmayacak kadar da karakterlidir.Biz hocanın değerini bilemedik.İnşallah siz bilirsiniz de hem hoca hem Bursa başarılı olur.




  • Hocam oyuncu almak zorunda mi yahu yonetim.Elindekileri tutama kadroyu boz son senol hocaya suc at.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.