Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pitx1

    Kardesim kimse burda kimsenin muridi degil. Ortada yanlis varsa bunlari tartisiyoruz. Ne hoca ne de bir baskasi ile bu forumda kimsenin cikari yok. O zaman sanada Umut Guneri'nin muridisin diyelim! Transferleri bu yonetici yaptigindan ona laf gelmesin diye isim vermeden onu savunuyorsun!

    Simdi boyle bir onerme dogru mu sence? Illa her sey birilerinin adami olmasiyla mi alakali? Ortada kotu giden bir takim var. Her anlamda kotu. Yonetim sekli, yonetim hoca iliskisi, mali konular diye liste uzar gider. Bu sene kotu yonetiliyoruz. Kadro planlamasi yanlis. Yasli oyuncular ve birbirini tamamlamayan oyuncular. Mesela Serkan Recber'i hic dinledin mi? Adam kac kere "bu oyuncu uymaz" dediginde "sen git kendi isine bak karisma" diye kac kere firca yedigini soyledi. Bilmem anlatabiliyor muyum?

    Ama bu yazdigim senin icin birsey ifade etmeyecek. Cunku direk "bu hocanin muridi" diye kafandaki kurguyu canlandiracan.

    Alıntıları Göster
    Bilader biz kimsenin müridliğini yapmıyoz evelallah sen yorma kafanı o işlere. Biz ŞENOL düşmanlarının eleştirmediğimiz tek şey yok. Yönetimi de, transferleri de, topçuları da eleştiriyoruz.

    Ama siz müridsiniz. Size soruyoruz diyoruz ki Ankaragücü'nün ortasahasından kimi alıp BJK kadrosuna koyarsın da takım A.Gücü'nün arkasında ya da Antalya'lı Dukara sende santrafor oynasa 3.haftada küfrü yer diyoruz ama o Antalya içerde sana 3 attı, puan durumunda da senden önde. Sebebini soruyoruz daha bugüne kadar tek bir mürid açıklayamadı bunun sebebini.

    Takım yaşlı diyonuz, genç olanı da oynatmıyor diyoruz. Onlar kötü diyonuz. Ozan Kabak çok mu iyi de FT her maç oynatıyor? Yoo hayır ama adam oynatıyor, hata yapacaksa bu yapsın diyor, mücadele ediyor. Bizimkinin kafasında ezber 11 var her maça hababam çıkıp duruyor o 11'le.

    Müridsiniz kardeşim inkar etmeyin olmasanız bizim gibi ŞENOL İSTİFA dersiniz. Sizde o yürek yok. Hala daha hoca giderse daha kötü oluruz korkusu var. Korkmayın artık kardeş 8.likten aşağısı uçurum zaten, fenerle el ele verip kümeye gideriz ordan merak etme kimse ŞENOL'dan daha kötü olamaz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Devre arasi 3 adam lazim bize oyle roco gibi degil bolgesinde direkt 11 oynamali. Bizde sponsor konser düzenleyip bindiği dalı kesiyor, düzgün santrafor getirsinler ingiltereden. Atibanın yerine birini alsınlar artık, adam dil altı hapı atmış gibi 60dk sonra. Nasılsa pepe gidecek ayağı düzgün bir stoper alıp önümüzdeki seneye hazırlık yapmamız lazım. hoş millet çok kötü yarışdan kopacağımızı sanmıyorum ama ikinci yarı işin şekli değişir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Kasım 2018; 20:56:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N


    Hocayi elestirdiginiz yetti be artik!

    Bu kadroyla ciktik Liverpool, United, City deplasmanlarina gittik gayet normal 6 macta 1 galibiyet!

    Iyice simardiniz!

    Senol hocam sen git kurtar kendini bosuna bu takimi kume dusurmeye calisma, bu taraftar kume dusmeyi haketmiyor birak git hocam kendini dusun aman neme lazim belki sampiyon falan oluruz o zaman aklı basına gelir bu taraftarin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devre arası transferini bırakın gelecek sezon içinde transfer yapamayız. Seneye de pek umitlenmeyelim

    Oğuzhan

    Tolgay

    Lens

    Karius

    Vida

    Bu adamların uzun süreli ve yüksek kontratları var.

    Peki biz bu adamlardan nasıl kurtulacağız? Bu adamların üstüne kimleri alabiliriz? Bu kadar fazla maaş yükünün altından kalkabilir miyiz? Bence bu çok zor

    Bakın bu sene en çok maaş alan Negredo 'yu göndermemize rağmen forvet alamadık. Bizim tekrardan Marcelo ları Beck leri bulmamız lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeş Şenolu savunmuyoruz doğruları söylüyoruz senin forvetin ilerde afedersiniz yerde sürüne sürüne maçı bitiriyorsa sen ne yapacaksın?

    Mustafa’yı koyuyor olmuyor Karin zaten çöp.

    Güven forvet oynayamaz hele hemen girip netice veremez.

    Sol bekin dam dum vurur,diğeri yaştan emekliliği bekliyor.Önündeki adam 4m almak için yapmadığı halt kalmadı kafasını kırmızıya boyamak mı dersin,el kol işaretli gol sevincimi dersin.

    Vida-Pepe-Ggde şuanki döneme kadar büyük sıkıntılar yok her ne kadar gol yesekde yediğimiz goller ya Caner tarafından ya da kornerde babelin adam tutmaması,Atibanın adamı önüne salması.

    Atiba desen eskiden dikine pas atardı dikine top taşımazdı,şimdi sadece istasyon oluyor top dağıtıyor,Medel ne yaptığını anlamıyorum.Akılsızca koşuyor.Asıl felaket olan Başak maçında kaleyi karşılarına alıp şut çekememeleri Veli’nin bile partizana attığı gölü hatırlarım.Bunların şut çektiği hatırlamam hemde çok müsait pozisyonlarda. Gelelim quaresmaya EGO’sunu tatmin eden Takımın ağası olmuş,kötünün iyisine döndü ben bile o kanâte vardım.Lens resmen Truva atı..Geçen seneki TS maçı ziraatteki fb derbisi..Başak maçı sonuncusu oldu.

    Son olarak Karius gecenin 5inde dışarlarda gezerse,çorbacılarda çorba içerse böyle olur.Ne yapsın Şenol hoca? Kariusu saat 9da yatağına sokup başında masal mı anlatsın ?

    Hocada bazı şeyleri görüyor.Motivasyonu belkide bu yüzden düştü.Çünkü ben Başkan başta olmak üzere şampiyonluğu istediğini,konsantre olduğunu düşünmüyorum..



    BEŞİKTAŞ eğer düzelecekse varsın Şenol hoca gitsin yeter ki BEŞİKTAŞ ım iyi olsun fakat ben böyle düşünmemekle birlikte Şenol Güneş’in gitmesiyle taraftarın hepten dağılacağını düşünüyorum.Başkanın son konuşmaları sonrası taraftarla bağları koptu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 4 Kasım 2018; 21:14:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle seninle aynı düşünceye sahibim.

    Atibanın yerine 6-8 oynayan Box to box,Leblebici golcü,hızlı kanat..

    Wagneri,Rocoyu yollayıp İstimat Mirin diye bir oyuncuları vardı atletik,ayağı temiz stoperi alsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu malum "adam" devre arası bize ğelirse inşallah küme düşeriz sene sonu aldıranda daha futbol topu ğöremez inş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 4 Kasım 2018; 21:15:12 >
  • Yok hacı kalsın.O da gelirse BEŞİKTAŞ Demirören’in enkazının 5katı bir felaketle uğraşır yıllar boyunca..

    Taraftarı toplayamazsın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Samet Aybaba'lı Bursaspor bugün yine TS karşısında muazzam oynadı o vasat kadrosuna rağmen.

    İnsan imreniyor.

    Bir kere daha Samet Aybaba'yı şu takımın başında görsek keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar bütçeli bir takım bu puanda olamaz şenol güneş bir an önce defedilmeli köy takımları puan tablosunda bjk'ı geçmeye başladı böyle giderse o rezil 4. lüğü bile aratacak yoksa
  • 2.Feda istiyorum.Başında da Samet Aybaba olsun.

    Ligin yaş ortalaması en düşük kadrosuyla,mali sıkıntıları olan bir takımı,futboldan anlamayan bir başkanı olan takımı,şu fikstürü atlatıp 11 maçta 13 puan almak kolay değildir.

    11 haftalık süreç içerisinde FB Deplasmanı,Konya Deplasmanı,Beşiktaş,Başakşehir,GS deplasmanı,TS deplasmanı olan Bursa'yla 13 puan toplamak küçümsenecek birşey değil.

    -GS, sadece TS deplasmanı yapmış,iç saha FB derbisi yapmış lig fükstürü zor değil 20 puan.
    -BJK Başakşehir,Konya,Bursa,FB deplasmanı yapmış 18 puan.GS'ye nazaran daha zor bir fikstür ama Bursa'nınki gibi değil.18 puan.

    Samet Aybaba'nın bu kadroyla bu fikstürle yaptığı iş bence çok olumlu.Bursa'nın 11 haftalık fikstüründen biz geçmiş olsak muhtemelen FB'nin yanındaydık.

    FEDA sezonunda Şampiyon kadronun temellinde katkıda bulundu,Bursa'nın Şampiyon kadrosunun temellerini attı.

    Sene sonu yaşlı oyuncuların büyük çoğunluğunun sözleşmesi bitiyor,genç bir kadro kurup takımı Samet Aybaba'ya emanet etmeliyiz.2.Feda dediysekte durumumuz o dönem kadar kötü değil.FEDA'daki kadar kalitesiz bir takım kurulmaz.Şampiyon olamayacaksak bile öyle olmayalım.Büyük paralar döküp,bitmiş dünya yıldızlarıyla,sezonluk topçularla kahrolacağımıza,böyle olmayalım.En azından geleceğe umutla bakarız.




  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Vallahi o Faty ve Djedje dedidklerin ikisi de Afrika kökenli (Senegal ve Fildişi) ve her ikisi de Fransız altyapısından yetişmiş adamlar. O ikisine Oğuzhan - Tolay - Necip üçlüsünü veririm Ankaragücü'ne daha da arkama dönüp bakmam. Hem atletik hem de ayakları düzgün futbolcular.

    Faty bizde Medel'den çok daha faydalı olurdu. Medel'den iyi oyuncu demiyorum, bize daha faydalı olurdu.
  • çare sergen yalçın

  • 11 maçta 18 puan maç başına ortalama 1,63 puan bu ortalamayla bjk sezon sonunda 55-56 puan toplar samet aybaba 58 puan toplamış o takımda fernandes veli necip ibrahim toraman oğuzhan olcay mehmet akgün hasan türk holosko falan vardı o takımın bütçesi bu takımın çeyreği kadardır anca
  • neverlate kullanıcısına yanıt


    hocam buna sari degil diyosan yapicak bisi yok aynisini fener besiktas macinda tolgayda yapmisti tolgayada vermemisti sari belki onu hatirliyosundur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    bence yonetim baski yapti gondermek icin kendi gitsin diye ama senolda buna canak tutarak yanlis yapti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Lider olarak kapatacağımız haftayı 6. olarak kapattık, başka sözüm yok.


  • 
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.