Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadro ile olmayacağı artık belli oldu. Her türlü futbolcu kombinin, diziliş ve taktik denedi. 1 ileri 2 geri gidiyoruz.

    Karius: Geçen sene Cl finailde oynadı, Pepe: Yıllarca Cl de kupa kaldırdı, Vida: World Cup ta ful oynadı ve final gördü, Adriano: Barca'da yıllarca oynadı Cl kupası gördü, Gönül: Yıllarca en iyi yerli sağ beklerin başında yer aldı.

    Sonuç: En fazla gol yiyen takımların başında geliyoruz. Defans dörtlüsü uyumsuz. Kağıt üstünde çok üst düzey defans gibi görünüyor. Olmuyor dikiş tutmuyor malesef. Kazma Ersan ve takoz Tosic'i arar olduk. MArcello-Rhodolfo'yu saymıyorum bile.

    Atiba: Şu yaşında bile alternatifi yok, Medel: Yıllarca Şili milli takımında oynuyor, Adem: Seria A'da bir çok üst takımda oynadı, Q7: Onla da olmuyor onsuz da olmuyor, Lens: Fener de asist kralıydı top süremiyor, Babel: Şuan skora katkı veren ender adamlardan biri, Oğuzhan/Tolgay: Bal yapmayan arılar. Oğuzhan gene asist yapıyor ama Tolgay baya kötü. Sosa-Talisca'yı geçtim Olcay'ı arar oldu gözler.

    Sonuç: Orta alanı tutamayan ve Q7 dışında hücum planı yapamayan bir takım. Her türlü oyuncu denenmesine rağmen verimlilik çok kötü.

    Love: Top istop etmesini bilmeyen biri gibi, Larin: Acemi ve topu nereye oynayacağını bilmiyor, Mustafa: Koşar, tekmeye kafasını sokar ama kapasitesi belli. Takıma az katkı veren Negredo'yu bile özlüyoruz.

    Sonuç: Gol yollarında bitiricilik çök kötü. Bunda takımın genel oyun yapısının payı da var.

    Genel olarak: Elimizde üst düzey oyuncular epey fazla. Pepe-Vida-Karius-Adriano-Adem bunların başında geliyor. Hadi Q7'de buna dahil edelim. Ama gelinen sonuç çok kötü. Vasat oyun, kötü skor ve gereğinden fazla gol yeme.

    Artık bu saatten sonra hoca değişse de senaryo ve gidişat bundan farklı olmayacak. Eldeki kadro bütünlüğü ve oyuncu profili ortada. Pepe-Vida-Adriano sezon sonu ayrılır. Atiba emekli olur. Love-Larin-Rocco gönderilir. Lens kiraya verilmeye çalışılır. Babel kalırsa kalır. Q7'nin sözleşmesi devam ediyor.

    Sonuç olarak seneye 7-8 oyuncu kesin gider. Yerlerine kimler gelir pek bilemiyorum.




  • Bu sezon beşincilik başarıdır.
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    Hoca hatasız dıye kım yazdı ? Böyle bır sey yazdık mı da zekanı kullan tarzında yorumluyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Hoca hatasız dıye kım yazdı ? Böyle bır sey yazdık mı da zekanı kullan tarzında yorumluyorsun
    Hayır ben hocayı futbolculardan daha az hatalı tutmanı eleştirdim. Futbolcular rezil gitsin diyorsunuz ama hoca rezil olmasına rağmen gitsin demek çıkmıyor ağzınızdan bunu anlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Valentino

    Hayır ben hocayı futbolculardan daha az hatalı tutmanı eleştirdim. Futbolcular rezil gitsin diyorsunuz ama hoca rezil olmasına rağmen gitsin demek çıkmıyor ağzınızdan bunu anlamıyorum.

    Ben oyuncular rezıl gıtsınler demedım de.Kadro uyumlu değil dedim.Tam takıma uygun olmayan adamlar var bundan bahsettım hep.Forvet harıcı oyuncu bölgesı ıcın hıc sert elestırı yapmadım yerden yere vurmadım.Bir de Lens için .
    Evet iyi değiller ama sorun asla tek yerde değil
    En basitinden Caner de Atiba da hepsi de bu takımın oyuncuları ,Caner savunma yapamaz ben bunu biliyorum da izliyorum.Caner adam kaçırdığı zaman normal gelıyor bana,ben burada Caner’i o bölgede oynamasına kızarım Caner’ın kendısıne değil.Adriano Caner oynadığı zaman daha farklı olacagını bılmeyen yok !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 4 Kasım 2018; 18:43:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim en çok hayret ettiğim şey bu Pepe Real Madridde senelerce nasıl oynamış inanılır gibi değil adam sürekli geriye kaçıp takım boyunu genişletiyor oyun kurmaları zaten felaket.

    Geçen sene alınan oyuncular takımı öyle böyle değil inanılmaz geriye çekti bakın isimlere seviye öyle düştü ki kimya falan uyuşmadı hiç.

    Pepe
    Medel
    Lens
    Negredo
  • Sıkı tutunun düşüyoruz arkadaşlar, bu takım şampiyonluklarda, cl ligden nasıl sefio bilo haline geldi artık hiçbir maç için beşiktaş bu maç yenecek diyemiyoruz,yada kimse maç için heycanlanmıyo biz bu halere nasıl geldik evet birsürü oyuncu sattık ama aldıklarımız en az onlar kadar iyi olmalıydı (lens, love,) ayrıca atiba dedem olmasa bu takım çöplüğe döner, bence artık sil baştan bu sene artık çöpe atılmalı ve en baştan başlanmalı TEKNİK ADAM DEĞİŞECEK, SOL BEK, SAĞ BEK, 8 NUMARA, SAPLAMACI FORVET, ADAM GEÇEN ŞUT ATAN PAS ATAN MODERN KANAT yaşlarıda en fazla 28 olcak o zaman gör kupalar şampiyonluklar gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iphigeneia

    Takımdan bir kişi formsuz olur, oyuncu mesuldür bundan. İki olur yine aynı şekilde. Ama 3-4-5 bütün takım formsuz, bütün takım kötü. Bu kadar fazla oyuncu motive olamıyorsa artık hocaya yazmaya başlar. İdare sorunları vardır. Sahaya çıkan herkes kafasına göre oynuyor. Sağ ve sol kanadında iki tane kara delik var. Oraya giden top içeri şişerek geri dönüyor. Keza Pepe de aynı şekil. Ligdeki en iyi 8 numaralardan dediğimiz Oğuzhan ve Tolgay tel tel dökülüyor. Bidon olsa gol kralı yapar dediğimiz hocanın her forveti bırakın maç kurtarıcı golü falan altı pastan karşı karşıya defalarca kaçırıyor. Tamam kadromuz cidden yetersiz ama ligdeki kimseden de fersah fersah kötü değil ya. Beşiktaş 11 maçta 5 galibiyet alacak bir takım değil. Yazık günah yenilgi alınca gözüme uyku girmezdi önceden. Şimdi umursamamaya başladım.
    İstisnasız her oyuncu kötüyse o takımın sisteminde sorun vardır. Senin düzgün bir sistemin olsa Mustafa Pektemek bile iş yapar o takımda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: komenyus123

    Sıkı tutunun düşüyoruz arkadaşlar, bu takım şampiyonluklarda, cl ligden nasıl sefio bilo haline geldi artık hiçbir maç için beşiktaş bu maç yenecek diyemiyoruz,yada kimse maç için heycanlanmıyo biz bu halere nasıl geldik evet birsürü oyuncu sattık ama aldıklarımız en az onlar kadar iyi olmalıydı (lens, love,) ayrıca atiba dedem olmasa bu takım çöplüğe döner, bence artık sil baştan bu sene artık çöpe atılmalı ve en baştan başlanmalı TEKNİK ADAM DEĞİŞECEK, SOL BEK, SAĞ BEK, 8 NUMARA, SAPLAMACI FORVET, ADAM GEÇEN ŞUT ATAN PAS ATAN MODERN KANAT yaşlarıda en fazla 28 olcak o zaman gör kupalar şampiyonluklar gelir
    1 2 yıl önce buraya gelip hep bjk iyi değil geleceği yok demiştim tınlayan yoktu, yanılmamışım
    Doğru planlama doğru transferler başarıya götürür ve bunlar anlık başarılar olmaz.
    Bjk doğru işler yaparken fikret orman değişti ve planından saptı. Eski günleriniz için en az 3 yıl gerekiyor




  • önce dediler ki 10 numaramiz yok, şenol gunes napsin. 

    italyada 63 macta 19 gol 18 asist yapmis adem ljajici getirdiler. adam sahada 3 pas yapamaz hale geldi. 

    sonra hakemler kötü hakemler adil olsa senol hocam alir goturur dediler. 

    ee son 3 haftadir hakemler adil yonetiyor. var sisteminde bir ton avantaj sagladik 3 haftadir ama takim eskisinde daha beter sonuclar almaya başladi. 

    şimdi ciktilar forvet yok abi senol hoca napsin demeye başladilr. zaten eldeki tek bahane o kaldi.

    allah rizasi icin parasi neyse verin, kulubun batmasi pahasina gidin alin super bi forvet de senol gunesin ne oldugu ciksin ortaya artik.

    biktim bu kadar körlemesine savunulmasindan artik. 

    takim dun 9 korner kullandi bunlarin 3 u cezasahasina ulaşmadi lan. basaksehir 3 korner kullandi 1 i gol. senin teknik direktorun daha korner calistirmaktan aciz. 

    ya hepsini geç son 3 penaltiyi gole ceviremedik:) senin teknik direktorun daha penaltici belirlemekten aciz. 

    takimda talisca varken quaresma, adem varken caner frikik kullaniyor. iyice dingonun ahırı olduk. 

    başakşehirin ortasahasi irfan-mahmut ve 35 yaşindaki mossoro. forveti konyasporun eski santraforu 24 yasindaki bajic. 

    edin visca dahil basaksehirden kimi beşiktaşa koysan senol gunesin takiminda sürünür. kadroya giremez ıslıklanir 3-4 maç sonra. 

    yedin bitirdin beşiktaşi ne olur git artik. kimse gelmesin. takimi yardimci antrenorlerden biri calistirsin sene sonuna kadar. kondusyonerimiz bile calistirsa olur, farketmez. mrmic calistirsin o bile olur.

    3 aydir 2 maç üstüste kazanamadik. besiktas tarihinde bu kadar kotu nadiren olmustur zaten. ilhan mansiz calistirsa en fazla 2 puan daha az toplardik. 

    2 puan fazla almasi icin gunese yillik 2.5 milyon euro vermeye gerek yok.

    acik acik soruyorum; şu an tarihin en kotu donemi geciren fenerbahce ile aramizdaki fark nedir?? 

    onlar 10 puanla 15 inci sirada
    biz 18 puanla 7 ya da 8. sirada olacagiz gün sonunda. 

    forveti yokmusmus. basaksehirin gol kralligi top 10 listesinde oyuncusu yok ama liderler. 

    bulent korkmazin forveti 1 milyon euro piyasa degeri olan doukare. senden 2 puan onde. doukare besiktasta olsa 3 mac sonra kim bu afrika yamyami dersin.

    -------------------------
    Eksisozlukten alıntı. Cevaplarınızı bekliyorum Şenol seviciler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

    önce dediler ki 10 numaramiz yok, şenol gunes napsin. 

    italyada 63 macta 19 gol 18 asist yapmis adem ljajici getirdiler. adam sahada 3 pas yapamaz hale geldi. 

    sonra hakemler kötü hakemler adil olsa senol hocam alir goturur dediler. 

    ee son 3 haftadir hakemler adil yonetiyor. var sisteminde bir ton avantaj sagladik 3 haftadir ama takim eskisinde daha beter sonuclar almaya başladi. 

    şimdi ciktilar forvet yok abi senol hoca napsin demeye başladilr. zaten eldeki tek bahane o kaldi.

    allah rizasi icin parasi neyse verin, kulubun batmasi pahasina gidin alin super bi forvet de senol gunesin ne oldugu ciksin ortaya artik.

    biktim bu kadar körlemesine savunulmasindan artik. 

    takim dun 9 korner kullandi bunlarin 3 u cezasahasina ulaşmadi lan. basaksehir 3 korner kullandi 1 i gol. senin teknik direktorun daha korner calistirmaktan aciz. 

    ya hepsini geç son 3 penaltiyi gole ceviremedik:) senin teknik direktorun daha penaltici belirlemekten aciz. 

    takimda talisca varken quaresma, adem varken caner frikik kullaniyor. iyice dingonun ahırı olduk. 

    başakşehirin ortasahasi irfan-mahmut ve 35 yaşindaki mossoro. forveti konyasporun eski santraforu 24 yasindaki bajic. 

    edin visca dahil basaksehirden kimi beşiktaşa koysan senol gunesin takiminda sürünür. kadroya giremez ıslıklanir 3-4 maç sonra. 

    yedin bitirdin beşiktaşi ne olur git artik. kimse gelmesin. takimi yardimci antrenorlerden biri calistirsin sene sonuna kadar. kondusyonerimiz bile calistirsa olur, farketmez. mrmic calistirsin o bile olur.

    3 aydir 2 maç üstüste kazanamadik. besiktas tarihinde bu kadar kotu nadiren olmustur zaten. ilhan mansiz calistirsa en fazla 2 puan daha az toplardik. 

    2 puan fazla almasi icin gunese yillik 2.5 milyon euro vermeye gerek yok.

    acik acik soruyorum; şu an tarihin en kotu donemi geciren fenerbahce ile aramizdaki fark nedir?? 

    onlar 10 puanla 15 inci sirada
    biz 18 puanla 7 ya da 8. sirada olacagiz gün sonunda. 

    forveti yokmusmus. basaksehirin gol kralligi top 10 listesinde oyuncusu yok ama liderler. 

    bulent korkmazin forveti 1 milyon euro piyasa degeri olan doukare. senden 2 puan onde. doukare besiktasta olsa 3 mac sonra kim bu afrika yamyami dersin.

    -------------------------
    Eksisozlukten alıntı. Cevaplarınızı bekliyorum Şenol seviciler.
    ŞENOL müridlerinden cevap bekliyosan daha çok beklersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Takimin %100 unu yenilemek cok tehlikeli onun icin seneye %40 ondan sonraki srne %40 olacak sekilde bi yenileme yapilmali bence..seneye artik su 35-36 liklar ile yollar ayrilmali.

    Gulliano yu filan araplardan alabiliyorsak alalim..1 defans ama cok kaliteli olmak zorunda birde forvet lazim acil olarak..2.oncelikli de sol bek ve sag bek lazim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 4 Kasım 2018; 20:25:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya yıldızı kadrosuna sahip Ankaragücü de üstümüzde müthiş olay bence. Şenol ne yapsın Faty Djedje el kabir orta sahasına sahip olmak varken Tolgay Oğuzhan Ljajic Medel Atiba yetersiz kalıyor (!)



    Müridlerini de alıp defolup gitse keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftayı 7.bitiriyoruz.

    8.Malatya ile aynı puandayız.
    9.Göztepe yarın Rize'yi yenerse aynı puandayız.

    Antalya berbat kadro ve kötü hocasıyla 20 puanla önümüzde.

    Kasımpaşa önümüzde.

    Ankaragücü kötü kadrosuyla önümüzde orada tamamen hoca fark yaratıyor.İsmail Kartal gerçekten iyi bir hoca.

    Bizim takımımız evet kötü,bu sezon şampiyonluk gelmeyeceği zaten sezon başından belliydi.Hep kendi takımımıza bakarak bu tür yorumlar yaptık ama rakipleri hiç hesaba katmadık.Rakiplerimizde en az bizim kadar kötü.Bu kadroyla bile bir şeyler yapılabilir durumda lig şuan.Bu durumun suçlusu olarak Yönetimi hep Şenol Güneş'in önüne koydum hala da öyle ama Şenol Güneş böyle giderse önüne geçecek.Her sene aynı deplasmanlarda aynı sorunu yaşıyoruz.Bir rakip bir takıma 1 kere ters gelir,2 kere ters gelir hadi 3 kere ters gelsin.hep aynı senaryo olmaz,olmamalı.Beşiktaş Şenol Güneş ile birlikte Başakşehir'e içeride dışarıda sadece 1 maç kazandı.Konya'yı henüz deplasmanda yenemedi,Kasımpaşayı deplasmanda yenemedi.Artık belli başlı deplasmanlar değil bu takım hiç bir deplasmanı kazanamıyor.Ligde 6 deplasman 1 galibiyet.
    11 maçta 5 galibiyet var 3'ü Akhisar,Erzurum,Rize.Ligin son 3 sırasını paylaşıyor bu takımlar.Gerçekten rezalet bir durum.

    Kadro Şampiyonluk için kötü,yaşlı ama 2-3 mevki dışında oyuncu çeşitliği fazla alternatifli bir kadro var.Bu kadar aciz futbol oynayacak bir kadro yok.Sahaya sürdüğü kadro tercihlerini eleştirmeyi geçtim,Şenol Güneş'in en büyük sorunu çıkarttığı kadro değil maç içerisinde yaptığı hamlelerdir.Kötü giden maça değişiklik yapıyor ama oyuna etkisi sıfır.Maç iyi gidiyor öndeyiz yaptığı hamle puan kaybettiriyor.

    Bu berbat kadro,bu berbat ligi her hangi bir hocayla en kötü 3.bitirir.Bu takımı ilk 3'ün dışında bitirtebilecek tek hoca Bitmiş Şenol Güneştir.




  • Atamıyorsan yeme bari hadi forvet yok stoper de mi yok? Pepe Vida 8 milyon alıyor. Kalede şl finali yapan Karius var. Sağda Gg sezona iyi başladı. Önünde Medel Atiba falan var 14 gol yemişiz. Ligin sonuncusu 13 gol yemiş ya insan utanır kadro bahane etmeye. Ligin dinamikleri farklı desen avrupada daha kötüsün. Rakip kapanır gol atamazsın, açık oynar kaleni kapatamazsın, duran top savunamazsın. Ne işe yararsın Şenol? 3 milyona yatıyorsun her sene hiç mi utanman yok?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Valentino

    ŞENOL müridlerinden cevap bekliyosan daha çok beklersin.

    Alıntıları Göster
    Kardesim kimse burda kimsenin muridi degil. Ortada yanlis varsa bunlari tartisiyoruz. Ne hoca ne de bir baskasi ile bu forumda kimsenin cikari yok. O zaman sanada Umut Guneri'nin muridisin diyelim! Transferleri bu yonetici yaptigindan ona laf gelmesin diye isim vermeden onu savunuyorsun!

    Simdi boyle bir onerme dogru mu sence? Illa her sey birilerinin adami olmasiyla mi alakali? Ortada kotu giden bir takim var. Her anlamda kotu. Yonetim sekli, yonetim hoca iliskisi, mali konular diye liste uzar gider. Bu sene kotu yonetiliyoruz. Kadro planlamasi yanlis. Yasli oyuncular ve birbirini tamamlamayan oyuncular. Mesela Serkan Recber'i hic dinledin mi? Adam kac kere "bu oyuncu uymaz" dediginde "sen git kendi isine bak karisma" diye kac kere firca yedigini soyledi. Bilmem anlatabiliyor muyum?

    Ama bu yazdigim senin icin birsey ifade etmeyecek. Cunku direk "bu hocanin muridi" diye kafandaki kurguyu canlandiracan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jefferson Starship kullanıcısına yanıt
    İnsanda utanma olur ama bunlarda olmaz.



    Bu adamların formları neden yerlerde Şenol? Teknik adamın tek işi sahaya 11 sürmek değil.



    Bu yaşında bu bilgisizlik ve yetersizlikle kaç salak 2.5m verir buna. Herhalde kovsalar da gitmem diyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tribündeki 40-45 yaşındaki, hayatında sadece 30 yılda 1 şampiyonluk gördüğü için ŞENOL'a tapan fosillerin acilen imha edilmesi gerek. Her maç ŞENOL tezahüratı yapanlar da onlar. Hocayı yedirmeyiz diyenler de onlar. Bu muhafazakar fosiller çok büyük bir sıkıntı oluşturuyor. Twitter'da falan da dikkat edin hangi ŞENOL müridinin profiline girsem emekli, evli, Esma ve Hüsna'nın babası falan gibisinden şeyler yazıyor. Adamlar artık yenilenen dünyadaki futbola ayak uyduramamış seviyedeler ve eskiden kendilerini bu saçmasapan vefa gibi kavramlarla uyutanlar yüzünden kafayı yemişler. Senede 2.5 milyon euro para yani Türk parasıyla yılda 17-18 milyon lira para alan adamın korumacılığını bu kadae had safhada yapan insanda akıl mantık bulamıyorum. Bu kadar mı yeniliğe kapalıyız arkadaş işte eldekinden kötüsünün olacak hali mi var da bu ŞENOL'u bu kadar göndermek istemiyorsunuz?

    Takımdaki herkese salladınız. Elinizden gelse yemekleri yapan aşçıya da sallayacaksınız. Aşçı diyorum bakın malzemeci Süreyya demiyorum çünkü ŞENOL müridleri malzemeciye de salladı. Bir tek aşçı kaldı sallamadığınız. 30 futbolcuya salladınız, yönetime salladınız ki bunlar da suçlu bu arada yani bunlar da arada kaynamasın bunların suçu da en az hoca kadar var zaten ama ne hikmetse bir türlü şu ŞENOL müridliğinden vazgeçmediniz.

    Ortadoğu kültürünün bir parçası olmaktan utanç duyuyorum her defasında ŞENOL tezahüratı yapıldığında. 41.903 tane biatçı her defasında Vodafone Park'ta senede 17 milyon lira alan adamın şakşakçılığını yapıyor ve ne acıdır ki bu takım puan tablosunda Ankaragücü, Antalya, K.Paşa gibi takımların arkasında, Malatya ile eşit puanda 7.sırada. Acınası bir durum. Bizi 7.sıraya getirdiği için ŞENOL hocamıza sonsuz minnettarız. İnşallah sezon sonu 18. bitireceğiz ve ŞENOL hocamız da doya doya yiyecek 17 milyonunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şenol Güneş gibi bir hocaya laf edenleri kınıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 4 Kasım 2018; 20:45:31 >

  • 
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.