Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33173318331933203321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada maç yorumlayana arkadaşlar bazen çok basıt düşünüyor.Takımı 11 kişiden ibaret sanıyorlar galıba.

    Ayrıca ezbere yazıp cızıyorlar.Maç öncesı 12 kişi saydım Atıba Medel cıkıyor korkak oynatacak takımı dıye yazan.Yanı bu arkadaşların mantığına gore böyle çıkmak korkaklık oluyor.Korkak olan adam bu yapıya sahıp olan adam 89.dakıkada kenarda oyunculara taktık vermez bağırıp çağırmaz.Ilerı hamle yapın dıye işaret etmez.
    Evet ben de Atıba fazla dedım ama adamın nasıl oynatacagına bakmak ıstedım.Onemlı olan bu cunku.Oyun tarzın onemlı .Nasıl bir oyun planladığın önemli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan1636

    Onu bunu bilmem de benim tanıdığım vida, bu tosici kesemez

    Hocam vida sıradan bir stoper.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: junis


    quote:

    Orijinalden alıntı: MrWrong


    quote:

    Orijinalden alıntı: junis

    Cenk kaleyi dümdüz mü görecek? Cenk'in attığı golü Negredo kariyeri boyunca denese atamaz, o kadar zor ve açıyı kaybetmiş pozisyonda boru gibi topu iğne deliğinden gerçirdi. Negredo boş kaleye gol attı destan yazmışsınız yok Talisca'ya asist yaptı falan. Negredo beleşçi ancak kale dibinde etkili olabilecek bir oyuncu . Ha şurasıda var Negredo biraz daha ikili mücadele bir tık üstün gibi ama şutları berbat, zaten şut çektiği yok, ya dönen topu tamamlayacak ya da iyi bir orta açılırsa kafaya çıkacak başka bir üstünlüğü yok. Cenk'in birde Porto'ya attığı bir gol var Negredo bu tip goller atabilecek bir santrafor değil.

    Negredonun şanssızlığı Cenkin evrim geçirmesi. Cenki ingiltere kulüpleri dahil tek beğenmeyen şu forundaki 3-5 futbol uleması. Verkaç yapamazmış top takip edemezmiş. Biz başka adam izliyoruz galiba sahada. Mesela kritik CL maçındaki aşağıdaki video da 10. saniyede başlayan asisti Cenk yapmadı.

    https://www.youtube.com/watch?v=bPs0XO0nbuk

    Cenk'in kıymeti bu takımdan gidince anlaşılacak, adam hem ligde hem ŞL de bu takımı sırtlıyor hala laf ediyorlar, bunlara Pektemek gibi adam lazım.

    yada rvp gibi 20-25m alıp hiç katkı vermeyen bitik adamlar lazım. Adamlar oyun değil isim seviyor.




  • Bir maç kötü oynayınca herkesi anında gömüyoruz. Cenk milli takım ve Beşiktaş'ın en önemli oyuncusu. 2 senedir istikrarlı bir çıkış içinde. Her futbolcuda olduğu gibi onun da eksikleri var ama ilk geldiği güne kıyasla çok büyük gelişim gösterdi. Şu anda Avrupa'da bile Cenk konuşuluyorsa elimizdeki değerlere sahip çıkmamız lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MYılmaz4646


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem


    quote:

    Orijinalden alıntı: MYılmaz4646


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem


    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK


    quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Ali Ece: "Ya Beşiktaş devre arasında Cenk Tosun'u 20 milyon Euro'ya satıp bedavaya Mario Gomez'i kiralarsa?"

    Ali Ece: "Talisca için Çin'den Benfica'ya teklif var, 25 milyon Euro'luk."

    https://twitter.com/kartaldurusu/status/942486854032642053

    Şu Talisca'yı alsalar da bizde 4m€ paramıza baksak güzel olacak. Yerine adam bakmışızdır çoktan, Benfica'nın hareketi belirleyici olacaktır sanırım.

    trabzon ocakta 3,5 milyon bedeli verip almaz asla sosa'yı, hiç başka bişeyle uğraşmadan tutup getirelim valla ben isim düşünüyorum düşünüyorum hiç biri tutmuyo aklımda, tutanları da devre arası alman imkansız.

    Hocam bilgisayar oyunu mu bu? Adam bizi satıp gitti. Ayrıca son bir buçuk senedir futbolda değil kafası. Güzel günlerdi eyvallah ama şimdi alıp getirsen oynayamaz. Olmaz. Geçti o iş. Herkesin ağzında sosa sosa. Abartmayın şu adamı lütfen. Ben de o zaman oynadığımız futbolu özlüyorum ama o adamdan olmaz, başka birini bulmamız lazım

    başka biri alınabiliyosa tabi kim olduğuna bağlı olarak alınsın zaten. fakat ben sosa'ya o kadar olumsuz değilim yani gelmesi halinde ciddi fayda sağlayacağını düşünüyorum, oynayamaması için bi sebep yok orda. hatta takımın geri kalanına da etkisi çok büyük olur.

    bu dediğim sosa ile alakalı değil sosa tipinde başka biri olsa da etkisi büyük olur, mevkisel bişeyden bahsediyoruz zaten hepimiz.

    Evet bunda hemfikiriz. O tipte oyuncu lazım. Liderlik yapacak, ara paslarla oyunu hareketlendirecek oyuncu lazım. İnşallah yönetim de görür bunu



    Taliscayı bu haliyle istemiyorum ama her an bir patlama yapabilecek gibi geliyor bana. O potansiyel var onda. Bugün geçen haftalara göre daha iyiydi. Bunda negredo ile oynamasının da etkisi vardır bence. Pas alış verişi yaptılar birlikte.





    Ayrıca Atiba medel değil de oğuzhan medel ile oynarsak çok daha yaratıcı bir oyun oynarız diye düşünüyorum. Bugün Atiba önde medel arkasında oynadı, Atiba yerinde oğuzhan olsaydı sanki bir iki ara pasıyla bizi havalara uçururdu gibi geliyor. Onda o potansiyel var

    Bugün taliscanın nesi iyiydi hocam. Ben kaleciden seken şutu hariç bir tane olumlu hareketini görmedim. Denediği ara pasların hepsi adamların kucağına gitti. Adam resmen pas özürlü. Bir takımın defansı(pepe) 10 numarasından(talisca) çok değil çok çok çok daha iyi pasör olurmu. Bu adam ceza sahası çizgisi içinde işe yarıyor sadece. Eğer takımın geri kalanı oyunu domino edip oyunu rakip ceza sahası içine yıkarsa talisca o zaman iş yapabilir. Adamın akan oyunda bir tane olumlu hareketi yok. Geçen sene bundan daha iyiydi gittikce kötüye gidiyor.

    İnş. talisca ikinci devre cenk gibi bir evrim geçirir de gerçek 10 numara moduna geçer. Yoksa 10 kişi oynamaya devam. İşin kötüsü yedeği de yok. Oğuzhanı koysan boş kaleye 10 şut çekse 8 ini dışarı vuruyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 18 Aralık 2017; 0:47:29 >




  • Medel bugun cok iyiydi ama atiba ile birlikte oynadi onun yerine oynamadi. Yine de tolgay-medel-talisca en dengeli kurgu gibi duruyor. Oguzhan yaninda atiba onunde sosa varken cok iyi ama medel ve talisca varken tolgay daha dengeli olmamizi saglar ve medelin bu macta hucuma yaptigi katkiyi devam ettirmesini saglar, rahatlatir onu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern maçının ikilisi belli oldu bu maçla atiba-medel

    Yanlarına oğuzhan tolgay veya taliscadan biri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu maçla birlikte şunu anladım, hoca asla atibayı kesmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan1636 kullanıcısına yanıt
    pepenin yanında sradan yedek tosic bu noktaya gelsiyse,pepe-vida önde atiba- medel kalesi bence mükenmel olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhafız.

    Bayern deplasmanında Atiba-Medel'in önünde kim oynar?

    a)Talisca

    b)Oguzhan

    c)Tolgay

    Oğuzhan kız gibi temaslı oyundan korktuğu sürece tolgay oynamalı. atiba olmazsa onun yerinede tolgay oynamalı.

    Oğuzhan görece kolay maçlarda iş yapar paslarla.
  • Cenk(Negredo)

    Babel Yusuf Yazıcı(Keşke alınsa)(Ozi) Orkan(Lens)

    Tolgay Medel(Atiba)

    Adriano Tosic(Mitrovic, Vida) Pepe(Fatih) Gökhan

    Fabri(Utku)

    Gibi bir dizilim görebilsek keşke.
  • Caner 10 dakika oynadı adamlar 10 defa pozisyona girdi o kanattan. Golü de yedirdi. Adamın tutması gereken oyuncu gol atıyor bizimki yürüyerek dönüyor geriye. Caner'in yaptığı işi %30 maaşıyla yapacak bir sürü yerli bek var. Piyasası varken sene sonu satıp kurtulalım. Bu adamı 30'undan sonra takımda görmek felan istemiyorum. Zaten fizik olarak da iyice gerilemiş.
  • Bayern'i elememiz için ŞL gruplarındaki oyunumuzu birkaç kademe daha yükseltmek zorundayız. Gruplardaki performansla Bayern'i eleyemeyiz.

    Aksi halde o oynamış bu oynamış hiç fark etmeyecek.
  • Bu arda muhabbetini anlamadım. Şenol hoca ardanın bu bitik halinden bile verim alır süper lig seviyesinin üstünde kanat çıkarır. Fakat kanat kaynıyor bizde, eldeki adamlara sıra gelmiyor ihtiyaç yok.

    Yalnız Arda 10 numarada da oynayabiliyor. Talisca'nın yerine her türlü tercih ederim. ŞEnol hoca ardayı forma sokarsa, Taliscadan sonra vaha olur orası.

    Ama uygun bir maliyetle gelmesi lazım. Barcelonadan kazanacağını kazandı zaten fazlasıyla hemde zerre hak etmeden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 18 Aralık 2017; 1:9:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Şenol Güneş: "Arda Turan nasıl bir oyuncu derseniz, iyi bir oyuncu derim. Benim gündemim şu anda ne oyuncuyu üzmek, ne de oyuncuyu sevindirmek. Böyle bir yetkim de yok"

    AArda ne alaka ya nasil bir sorunun cevabi bu merak ettim. Besiktas macindan sonra besiktas teknik direktorene arda turan mi soruldu ciddi ciddi ? Bu bizim muhahirler çok boş insanlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşverin şu Arda'yı ya!! Arda denince milli takım elendikten sonra oyundan sırıtarak çıkışı aklıma geliyor. Caner yeterince sorun çıkartıyor bir de Arda ile uğraşmayalım.
  • Sinan Engin'in "Fikret Orman ile Arda Londra'da görüştü" diye bir iddiası vardı. Bunu sordular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 18 Aralık 2017; 1:19:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esegin kulagina karpuz karbugu kacirmayin olm ya deli misiniz ne ardası abi.

    Arda gibi karaktersiz, gazeteci doven, milli takim 3-0 gerideyken sırıtan adami alıp ne yapacaksın arkadas? Kafayı mi yediniz nedir bu arda özleminiz.

    Anlayabilmis degilim hala ya.

    Nedir bu karaktersiz adamin hayranligi arkadas ya..
  • Negredonun pozisyon bilgisi Cenkten çok daha fazla.Pozisyon bulamadıktan sonra cenk isterse dünyanın en bitirici santraforu olsun bizim hiçbir işimize yaramıyor.Stoper kucağında bi o yana bi bu yana atlayan adam izlemektense Negredoyu izlemek isterim.65-70 de sonradan oyuna girerse muazzam katkı yapabilir Cenk,fakat fazlası yok.Bugün attığı gol ve bol gollü galibiyet kimseyi kandırmasın.Haftalardır ligde neler yaptığını görüyoruz.

    Kesinlikle negredoyla devam edip cenkin 2. yarı oyuna dahil olması gerekli.Umarım gelecek hafta q-lens değişiklini bugünkü 11 e dahil ederek sahaya çıkarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 33173318331933203321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.