Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33193320332133223323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tou Meijin

    https://twitter.com/HaberKartali/status/942526475043004423

    İşte tam da bu.
    Medel rakibi hataya zorluyor .Atiba dan farkı bu..

    Ve işte Talisca'nın durumu da bu malesef.
  • İlk 11'de şu orta sahayı göremeden sezon bitmez inşallah.

    Medel-Atiba
    Tolgay

    Çok mu şey istiyoruz lan?
  • Dün ortayı iyi kapattık ama hücumda çok kötüydük. Talisca yoktu yine sahada. Atiba zaten klasik yan pas oyununu oynadı. Tolgay ya da Oğuzhan şart. Hatta ikisi birden oynamalı Medel'le beraber.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exnuc

    İlk 11'de şu orta sahayı göremeden sezon bitmez inşallah.

    Medel-Atiba
    Tolgay

    Çok mu şey istiyoruz lan?

    Bence tolgay ilerde iyi değil. Defansif oynuyor





    Medel- tolgay

    Oğuzhan





    Medel - Atiba

    Oğuzhan



    Oynayabiliriz bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • negredo nun çektiği son 3 şutun hepsi gol olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 18 Aralık 2017; 11:5:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş TD yollatmaya devam ediyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde şimşekleri üzerine çeken FIFA kokartlı yardımcı hakem Cem Satman'ın kokartının alındığı öğrenildi. Derbide Negredo'nun ağlara giden topunda ofsayt olmadığı halde bayrak kaldıran Cem Satman için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bu hakemi takip edeceğiz" demişti.
  • Şenol Güneş kurbanlarından biri de Tudor oldu

    Adamlar bir puan farkla ikinci hocayı kovdu
  • Tudor kovulmus. Iddiadan BJK formasi kazandim, daha da guzeli havalimanina XL bir GS formasi ile inmekten kurtuldum. Iyi ki varsin Dursun Ozbek. Adam ust uste sezon ortasinda 4. hocayi kovdu. Tam bir istikrar abidesi.

    Buradan GS'li yonetici arkadaslara sesleniyorum. Beyinsiz bir troll gelip cemkirdigi icin 3 ay once actigim basligi kapadiniz. Ne oldu simdi? Icinde analizden baska birsey yoktu. Senol Gunes'in kredisi var, puan kaybetse de kovulmaz, Aykut istifa etse de Aziz kabul etmez ve en az sezon sonuna kadar bekler, Tudor ve Ersun Yanal kovulur, cunku yonetimler ve taraftarlarin kafa yapisi hala ayni ve tarih tekerrurden ibarettir dedim. Ustune de ilk uc Besiktas, BJK, Basaksehir olacak dedim hem de GS bize fark atmis ve FB ilk 10'a girmekte zorlanirken.

    Kufursuz, laf sokmasiz bir suru iletiyi sildiniz de ne oldu? Yok Tudor Juventus'ta oynamis, yok GS ucunu yakaladin mi sonuna kadar gotururmus, yok bilmemne.




  • Bu vida konusundaki haberler doğru mu? Kulübü ile tekrar anlaştığı yönünde.
  • Negredo ile ilgili ağustos ayında yapılan analizden; özellikle Talisca ile ilgili yazılanlar... görünen köy kılavuz istemezmiş gerçekten.

    quote:

    Şenol Güneş’in istediği pivot santrfor tipine uygun bir oyuncu olan Negredo, geçtiğimiz sezon Premier Lig’in maç başına en çok hava topu kazanan 9. oyuncusu ( Maç başına 4.9 ) olmuştu. Hava toplarındaki etkinliğinin yanı sıra mücadeleci, hırslı yapısı ve pas becerisiyle dikkat çeken İspanyol futbolcunun son vuruş becerisi de oldukça yüksek.

    Ayrıca genel olarak takım arkadaşları tarafından sevilen ve pozitif karakteriyle ön plana çıkan Negredo, bu sayede Beşiktaş taraftarıyla da güçlü bir bağ kuracaktır.

    Ancak madalyonun bir de öbür yüzü var. Beşiktaş’ın 15-16 ve 16-17 sezonlarında oynadığı futbol çok farklıydı. Gomez ve Sosa’nın ayrılığının ardından onların yerine transfer edilen Aboubakar ve Talisca daha farklı tipte oyunculardı. Aboubakar, Gomez’e oranla gol vuruşu zayıf ancak daha hareketli, daha çok koşan, daha çok zorlayan bir forvet. Talisca ise Sosa gibi bir 10 numara değil, daha çok sahte 9 olarak tanımlayabileceğimiz bir oyuncuydu.

    Negredo’nun tarzı ise Talisca’ya değil Sosa’ya uygun. Aboubakar, kendi pozisyonunu kendi yaratabilen ve toplu-topsuz koşularıyla Talisca başta olmak üzere takım arkadaşlarını da pozisyona sokabilen bir isimdi. Dolayısıyla Talisca’yla yakaladıkları uyum ve Talisca’nın bu kadar parlamasındaki sebeplerden biri de Aboubakar’ın oyunuydu.

    Negredo da, özellikle kanat hücumlarında savunmanın dikkatini üstüne toplayarak takım arkadaşlarını pozisyona sokabilir. Ancak İspanyol futbolcu, Aboubakar’a oranla çok daha hareketsiz ve bu nedenle Talisca’yla pek uyuşmayabilirler. Her ne kadar paslarıyla Talisca’yı ceza sahası içinde pozisyona sokabilecek kabiliyete sahip olsa da, Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz sezon Aboubakar’ın da etkisiyle ceza sahası dışında bulduğu serbestliği ve şut imkanlarını bu sene bulamayabilir. Bu sebepten ötürü ligin ilerleyen haftalarında bazı maçlarda Talisca’nın yerine Tolgay’ı ilk 11’de görebiliriz.

    Son olarak başlı başına bir yazı konusu olan Beşiktaş ideal ilk 11’inin yaş ortalamasını da dile getirmek lazım. Negredo’yu da eklediğimizde takımın yaş ortalaması 31 oluyor. İlk 11’indeki 9 oyuncusu 30 yaş üstü olan bir takımın kadro revizyonuna nasıl gideceği büyük bir soru işareti. Bu planlama doğru yapılmazsa 2 sene içinde Beşiktaş’ın serbest düşüşe geçeceği aşikâr.http://www.futbolakademi.net/2017/08/oyuncu-inceleme-alvaro-negredo.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 18 Aralık 2017; 12:06:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adamlar lig lideri her mac tudor istifa diyorlardi en sonunda kovdular

    Biz lider bile degiliz her mac senol gunes diye bagiriyoruz. Iste buyuk kulup ve taraftar farki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS'nin derdine Fatih Terim'in de çare olacağını sanmam. FT'nin olayı Türk futbolcuları gazla koşturması, bu kadar yabancı ve üst düzey ego sahibi futbolcular ile ne kadar başarılı olacak göreceğiz. Gomis, Fegholi, Maicon gibi futbolcular ile didişmeden bir sinerji yaratabilirse başarılı olabilir.

    GS camiasına saygısızlık etmek istemem ama FT'nin iyi bir futbol teknik direktörü olduğuna ben inanmıyorum. GS'nin başına Abdullah Avcı geçerse o zaman fena bak.
  • Medel-Atiba-Tolgay orta sahası çok fazla defansif kalır. Kenardan gelen ortalarda Tolgay veya Oğuzhan ceza sahasına girip kafa vuruşu yapmazlar. Talisca ise bunu yapabiliyor. Her ne kadar Talisca'nın oyun yapısıyla ilgili yapılan analizler doğru olsa da, dün ki gibi bir oyunda Talisca olmalıdır.

    Sürekli ikinci topları kazanıp direk kanatlara oynanan oyun planında, ceza sahasına ne kadar fazla adam sokulursa o kadar pozisyon bulma imkanın artar. Negredo ön direk koşuları yapması diğer ceza sahasındaki oyunculara alan açmaktadır.

    Geçen sene Abu sadece kanat oyunu değil merkezde de hareketli olduğundan defansın dengesini bozmaktaydı. Çapraz koşuları ve gezici tipte olması Talisca ve Babel'in işini daha da kolaylaştırıyordu.
    İşte bu yüzden böyle bir sistemde devam edilecekse Talisca şart. Çünkü oyun merkezden değilde kanatlardan olacak.

    Oğuzhan ve Tolgay gol atma konusunda pek iyi değiller. Kayseri maçında Oğuzhan yerine Talisca olsaydı o goldü mesela. Ama Talisca yerine merkezi oynayan, pasör profilde, ara pasları atan ve verkaç yapan biri olursa o zaman işler değişir. Bu sefer Medel/Atiba-Oğuzhan/Tolgay-X oyuncusu olabilir. O zaman işte Cenk-Negredo'ya son vuruş yapmak düşer. Şenol hoca dün bunu bildiğinden Medel-Atiba-Talisca ile maça çıktı. Ayrıca ani pres ve ön alanda baskı bu sayede gerçekleşti.




  • arda demeyin kafam bozuldu. ne ardası lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Nerde gördün haberi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrensArthur -- 18 Aralık 2017; 12:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeye Tudor da eklendi. Sırada Aykut var

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • vida dinamo kievle yeni sözleşme imzalamış tazminat işi inşAllah olmuştur yoksa taklaya geldik demektir
  • Arda GS'ye gitmeli, hazir Tudor kovuldu, ilk ucten yavas yavas uzaklasip kaosa girerken, Dursun yine onumuzdeki sezonun ortasinda kovmalik dandik bir teknik direktorle anlasir, ustune de Arda'yi getirirse, en az 2 yil daha GS'yi sampiyonluktan uzaklastirir.
  • 
Sayfa: önceki 33193320332133223323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.