Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3067. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30653066306730683069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar gol kaçırmak amatörlüktür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bugünden itibaren Talisca OUT, Oğuzhan IN.

    Ayrıca Atiba da bu sene eskisi gibi değil, Medel'i yavaş yavaş kadroya monte etmemiz gerekiyor. Güzel bir şekilde ayrılmak lazım Atiba ile.



    Son olarak bir şekilde Lens i de takıma kattık mı her şey tamam.

    Yalnız Vida gelince Tosic i nasıl kesecek arkadaşlar? Bu Tosic kesilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sphygmus

    Negredo 11 başlasa 35 gol sözünü tutmuş olacaktı

    bu çok iyiydi :D :D
  • Medel ne topçu be
  • negredo lens ve medel liepzig maçında oynamalı. hatta bugünkü kadroda atiba-medel / cenk-negredo / quaresma-lens değişiklikleri yapılarak çıkılması gerektiğini düşünüyorum.

    lens için çok kritik olabilir, beklediği açık alanları bulacaktır. maçı kaybetsek bile negredo da 1 gol bulursa eğer değmeyin keyfimize. 1 haftada 5 gol attı, 89 dakikada 1 gol ortalaması gibi gayet güzel bi ortalamaya sahip şu an



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 2 Aralık 2017; 23:59:52 >
  • Mac heyecanindan elestirsem de ozeti izledikten sonra farkettim ki ikinci yari kilit acildiktan sonra cl maclari gibi bos alanlar bulunca cenk cl performansina donmus. Pozisyona giremese de 4-5 tane net golluk cok iyi paslari var. Ama kapali savunmaya karsi koca bir hicti ilk yari. Negredo ise bambaska, kalite kokuyor adam golu muhtesemdi. Ligdeki maclarda bence negredo baslamali cenk de 45te en gec 60ta dahil olmali oyuna. Cunku kapali savunmaya karsi is yapamiyor cenk. Negredo ilk 11 baslamali ligde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MYılmaz4646


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry


    quote:

    Orijinalden alıntı: MYılmaz4646


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry


    quote:

    Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

    Bence de bu maçı alacağız. Hatta 2-3 fark bekliyorum takımımdan. Tosic ve pepe ye güvenim tam. Orta sahada sağlam olursak maçı alırız. Oğuzhan mutlaka oynamalı. Geride iste Atiba tolgay veya medel tolgay oynamalı

    2 3 fark bekliyorsun da 2 3 golü kim atacak?

    Babel den bekliyorum. Negredo sonradan girip atabilir. Köşe vuruşundan pepe tosic. Ya da cenk. Belli olmaz hocam bı kadar umutsuz olmayın. Başakşehir 5 attı bu takıma. Biz derli toplu oynarsak neden olmasın

    Başakşehir 5 atarken Galatasaray tek kale oynadı ama Adebayor sayesinde hem baskıdan rahat çıktılar hemde Adebayor tek başına yedi stoperleri üstüne bide hattrick yaptı. Cenk stoperlerin arasında kaybolurken pozisyon bile zor buluruz diyorum ben. 2. yarı Negredo,Talisca girince işler değişir.

    Hocam noldu? Dediğime geldiniz mi. Talisca denen herifi almayacaksın kadroya falan. Bak oğuzhan mis gibi toparladı özlediğimiz pas oyununu. Daha sosa falan demeyin artık al işte sana oğuzhan. Tolgay da arkayı toparladı. Medel girdikten sonra üzerine düşeni yaptı. Negredo yine klass :) cenk istekli her zamanki gibi, Quaresma yine atamadı. Şenol güneşin Manisa maçından sonra dediği gibi Quaresma atamaz :) ama herkes elinden geleni yaptı. Gökhan adriano pepe tosic hepsi müthiş oynadı.. Her şey bu kadar :) inşallah bundan sonra devamı gelir ve sene sonu yine şampiyonuz

    evet futbol olarak iyi olacağı kuşkusuz zaten bunu diyorduk ne top oynadık ama ne top çevirdik ama gol atmaadık diyeceğimizi söylemiştim

    Fakat Muslera hata yapmasa sabaha kadar oynasak gene gol atamazdık çünkü golcü yok ilk 11de. Oyun geniş alanlara yayılınca anca bizim takım harekete geçiyor ve Cenk bir şeyler yapmaya çalışıyor. Galatasarayın leş stoperlerine bile üstünlük kuramadı ilk yarı 2. yarı anca aklıa başına geldi adam gibi oynadı.




  • 26 yaşındayım 2000 yılından itibaren ligi hatırlarım ve takip ederim...bjk nin gs yi bu denli silindir gibi ezdiğini daha görmedim...biraz becerikli olsalar maç 7-0 falan biterdi..gs eskiden beri hep bjk ye üstünlük sağlardı ama bu maçla o sona erdi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    FB forumuna girdim adamlar kadrolarını bizden iyi görüyorlar.





    Biri demis giulano taliscadan iyi. Talisca şu aralar formsuz ama FB de de o adam 1-2 hafta önceye kadar hayalet takılıyordu.

    Geçen seneki Talisca için hayır ama son haftalarda Guiliano bariz 2x talisca eder. Diğer kısımlarda kadro beşiktaş>gs>fb . Fenerde o işi yapıyosa önünde cenk quaresma babel olsa bilmiyorum başımıza yeni bi alex belası doğuyo derdim :) çok şükür okadar değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 3 Aralık 2017; 0:3:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şampiyonlar liginde Medel,Tolgay,Oğuzhan 3lü orta saha ile çıkıp neler yapabileceğini görmemiz lazım. Medel Oğuzhan kupa maçında inanılmaz iyiydi.

    Hatta Negredo ve Lens oynaması lazım hele Lens inanılmaz derecede az şans buluyor.
  • guilano'yu ben de talisca'dan daha çok beğeniyorum ne yalan söyleyeyim. fakat fenerbahçe'nin bizden iyi kadroya sahip olduğunu söylemek çok saçma olur. yani herşey bi kenara, arada tolgay-oğuzhan gibi öyle derin bi fark var ki; fenerbahçe geriye kalan mevkilerin 3-4 tanesinde bizden iyi dünya çapında oyunculara sahip olsa dahi kapanmayacak bi fark. bu ikili tipinde tek bir oyuncuya dahi sahip olmayışları/olamayışları/bulamamaları sebebiyle kadro karşılaştırması yapmak dahi saçma şu an.
  • Ermana göre bizim pozisyonlarda hiç bir şey yok. Galatasaray’ın hakkı yenmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • manisa vs gs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flight Of Icarus



    manisa vs gs

    Yapma hocam Manisa daha zorlamış bizi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca da iki maç kötü oynayınca Batalla, Sosa, Guliano gibi yeteneksizlerle kıyaslanmaya başlamış. Hepsini toplasan Talisca etmez. Tabi bizim futbol uleması taraftarcıklarımız futbolu pas yapmak için oynanan bir oyun sadıkları için normal karşılıyorum artık. Sanırsın maç sonunda en çok pas yapana 3 puan veriyorlar. Bugun maçta Taliscasız Beşiktaşın gol noktalarında bitiricilik sorunu yaşadığını gördük. Takımın tüm kötü oyununu işine gelen oyuncuya fatura etmek çok yaygınlaştı. Talisca'sız bir Beşiktaş orta sahası düşünülemez.Gelecek yılda ne yapıp edip Taliscayı almalıyız. Geçen yıl aboubakara da bunları söyledik o zamanda muhalefet ediyolardı. Taliscasız bir takım düşünemiyorum.
  • Tolgay'ın geceyi hastanede gözetim altında geçirmesi gerekiyor
  • Fabri
    Gökhan-Pepe-Tosic-Adriano
    Medel-Tolgay
    Quaresma-Oğuzhan-Babel
    Negredo

    Benim görmek istediğim kadro bu. Oğuzhan 10 numarada baya iyi oynadı o olmasa bu kadar olmazdı oyunumuzu yerden ayağa paslarla iyi şekillendirdik 2. yarıda özellikle. Lens-talisca-cenk 2. yarı girse daha iyi olur. Talisca tolgayın yerinde kanatlara yerden uzun paslar atabiliyor geniş alan bulunca oyunu açabiliyor 10 numarada sıkışıyor benfica da da böyle oynuyordu. Lensin performansı artarsa quaresma yerine lens olur öyle daha da iyi oluruz
  • Şu golden sonra çalan müziği değiştirin Beşiktaş marşı çalın kartal sesi çıksın ne bileyim ama o ses çıkmasın ne uyuz sestir o. Come to Beşiktaş müziğinden bahsediyorum...





    Haydi hisset marşımız çalsın hiç yoksa, hem taraftarı müthiş ateşler rakibe baskı kurar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de Galatasaray'ı 3-0 yendikleri maçta iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

    Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin lider takımıyla önemli bir mücadele yaptıklarını belirterek, "Ligin son maçı değildi ama önemli bir karşılaşma olmasından dolayı ciddi oynadık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Oynadığımız oyunun karşılığında hangi kelimeyi söylesem eksik kalır. Galatasaray karşısında oynadığı oyundan keyif alan ve keyif veren bir takımdık." dedi.

    Galatasaray karşısında sürekli hücumu düşündüklerini vurgulayan Güneş, "İlk yarıda rakibin kontrollü oyunu sebebiyle çıkışta sıkıntı çektik. İkinci yarı golden sonra sonuç tamamen lehimize döndü. Yönetimi ve başkanı tebrik ediyorum. Bizi iyi hazırladılar. Taraftarlara teşekkür ederim. Oyuncuları da güzel oynadıkları için tebrik ediyorum. Maç, başından sonuna kadar düşündüğümüz gibi gelişti. Orta sahamız gayet iyi oynadı. Rakibin de baskılı orta sahası vardı. Rakibi de sahamıza getirmeyerek onların sahasında oynamaya çalıştık." diye konuştu.

    Tüm oyuncularının çok iyi performans sergilediğini kaydeden Şenol Güneş, "Negredo olağanüstü baskı yaptı. Cenk bitmişti, çok yorulmuştu. Her oyuncu çok verimli oynadı. Talisca, Medel, Negredo oyuna çok iyi girdi. Lens, Orkan, Mitrovic ve diğerleri de oynasaydı aynısı olurdu. Oyuncularda inanç vardı." değerlendirmesinde bulundu.

    Yetenekli oyuncuların karakter ve isteklerini birleştirmesi halinde daha güzel şeylerin ortaya çıktığını anlatan tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

    "Galatasaray karşısında da bunu gördük. Bu konularda eksik kaldığımızda sıkıntı yaşıyoruz. Galatasaray iyi sonuçlar alarak buraya geldi. Şu an 3 puan gerisindeyiz. Alttan gelen takımlar var. Ligin zorlukları bulunuyor. Bu kadar eksik puanla gitmemeliydik. Bu maç itibarıyla başarılıyız. Kendi gerçeklerimizle gideceğiz, rakibe de saygı duyacağız."

    - "Hepimiz bu takım için buradayız"

    Galatasaray'ı zorlanarak da olsa yenebilecek mücadeleyi verdiklerini belirten Güneş, "Önemli olan güzel oynayıp kazanmak. Başkan da soyunma odasına geldi. Hem kendisine hem oyunculara söyledim. Bu oyunun karşılığında kelime yok. Hangisini söylesem eksik kalır. Oyunculara, doğru işler yaptıklarını ve birlikte bunu başardıklarını söyledim. Takımda hava çok güzel. Negredo, Cenk ilişkisini gördünüz. Lens kenarda kaldı. Genelde donuk bir ifadesi vardır ama o da oynamak istiyordu. Herkes, hepimiz bu takım için buradayız. Katkı yapmak için varız. Galatasaray karşılaşmasında bu vardı. Devam etmesini bekliyorum." ifadelerini kullandı.

    İyi oyunun karşılığını aldıklarını kaydeden Güneş, "Rakip de kapanarak çıkmaya çalıştı. Kapandığı zaman işimize gelir. Daha çok onun sahasında oynuyorsunuz. Hem baskı yapabilirsiniz hem de becerinizi ortaya koyabilirsiniz. Oyunun karşılığını aldığımızda seviniyoruz." diye konuştu.

    - Hakem değerlendirmesi

    Maçın hakemi Fırat Aydınus'un performansı konusundaki soruyu yanıtlayan Güneş, genel bir hakem değerlendirmesi yaparak, şunları söyledi:

    "50 senedir bu işin içindeyim. Babel Ankara'da ayağını rakibin göğsüne götürdüğü için kırmızı kart gördü. Bugün kafa yiyen Tolgay'ın pozisyonunda kırmızı kart var mıydı, yok muydu? Sadece onu söylüyorum. Maçın devre arasında da oyuncularla hakem konusuna hiç değinmedik. Sanıyorum Fırat Aydınus ile ilk galibiyetimiz. Ben de Aydınus ile Trabzonspor dahil ilk defa kazanıyorum, tesadüf."

    Galatasaray karşısında çok sayıda pozisyona girdiklerini ve daha farklı maçı kazanma fırsatını değerlendiremediklerini belirten Güneş, Türkiye Kupası'nda Grandmedical Manisaspor'u 9-0 yendikleri maçtaki farklı skorla ilgili olarak, "O maçta göstere göstere zaman geçirip, gol atmamayı da karşı tarafa saygısızlık olarak görüyorum. Öyle bir şeyimiz yoktu." ifadelerini kullandı.

    Derbi maçta az süre almasına rağmen gol atmayı başaran Negredo'yu da tebrik eden Güneş, "Cenk'in attığına bir sevindiysem, Negredo'nun golüne iki sevindim. Çok kısa sürede çok baskılı oynadı. Allah da yardım etti." diye konuştu.

    Bu sezon fazla süre alamayan Negredo, Lens ve Medel'in durumlarına değinen Güneş, "Önemli olan sahada verimlilik. Hepsi iyi oyuncular. Biz de sonuçta bir 11 yapacağız. Şu anda iyi gidiyorlar. Takım olgusunda mesafe aldılar. Arkadaş ilişkilerinde sorun yok. Biraz sonuçlar kötü olduğu zaman hemen kavga haberleri yapılıyor. Bizde kuvvetler ayrılığı vardır. Başkan, hoca ve oyuncu vardır. Herkes yerini ve işini biliyor." diyerek sözlerini tamamladı.

    TRT SPOR

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 30653066306730683069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.