Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.776.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25692570257125722573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar turu atlarsak hangi grubun takımlarıyla eşleşiyoruz. yoksa direk 1. ve 2. ler arasında kura mı çekiliyor
  • lucas10 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 eylülde o monaco bu monacoydu. Kıvırmakta olmuyor lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11


    quote:

    Orijinalden alıntı: kalavar


    quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11


    quote:

    Orijinalden alıntı: ugurr10


    quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    fenerbahcenin son 10 yılda avrupadaki en buyuk basarısı bizim livepooldan 8 yememiz

    Fener 9 yıl önce cl de çeyrek final gördü.

    yav arkadaş 4 yılda yapılan bir turnuvada başarı değerlidir.Bunu bilmek lazım bir şeyin sayısı artarsa değeri düşer yani.Her sene olan bir şeyde ama biz şu kadar sene önce şunu yaptık dersen komik kaçar o turnuva bugünde var yarında var her sezon var.Zaman zaman Malaga felanda neredeyse hakem hatası olmasa yarı final görecekti az daha 2012 de mi ney öyle bir şey olmuştu.Bu işleri bırakalım günümüze bakalım.Eskiye aklı kalan retro yaşar.Osmanlı gibi geri kafalı olmamak yeniliklere açık olmamak lazım örnek biraz böyle oldu ama durum bu önemli olan her sene ama hersen clde varlığını göstermek gruptan çıkamasanda devamlı orada olduğunda bilinki sen hatırlanırsın.Fenerin fi tarihindeki başarısını kimse hatırlamaz.Yada gençler Atletico Madrid'i yendi yada Yeni yeni filizlenen şu zamanın gediklisi Morinho'nun Porto'su ile baş edebilen bir Denizlispor vardı ve sanırım bir tek o turlarda Denizliye puan kaybetmişti Morinho diyeceğim o ki dönem dönem varoluna jenerasyonla gelen başarıyla kalmasın hiçbir şey önemli olan sürerlik sürerlik Gs 18 yıl oldu bak uefa ve süper kupayı almış tebrik ederiz ama bu turnuva hala var neden tekrar alamıyor.Tesadüf eseri alınan bir şeyde denebilir dersekte haksız sayılmayız döneminin en iyi türk ve bizim lige göre yabancı oyuncuları ile kurulmuş kadrosu ile Gs başarı sağladı tekrar sağlayamadı yani dönemlik bir başarı bu ve tekrar edilmesi çok zor yanlış mıyım yanlış değilim hele ki bu zamanda süper kupayı bizim ligden bir takımın alması imkansız avrupa ligi tam bize göre sınırları zorlarsak neden olmasın alınabilir.Ama süper kupa ve cl şampiyonu boyumuzu aşar bu noktada Gsnin aldığı süper kupa önemli ama geçmişte kalmamak lazım ben bu zamana kadarda Gs dışında diğer Fener beşiktaşında bu başarıya ulaşamamasını bir ayıp olarak kabul ediyorum.Ama şu var Beşiktaş'ın başından tüpçü ile kötü bir sezon geçti 10 yıllık yıkım bunu beklemek yersiz iyi maçlar aldık fakat bunlar maç maç olan şeylerdi.En çokta Fenerin Zico döneminde bu başarıya ulaşacakken kovulması ile Fener adınada defter kapandı belki Fener buna çok yakındı o Zico ve elinde oluşturduğu kadro ile zamanının Manusunu süper kupada bir nebze yenebilirlerdi ki o zaman cl değilde avrupa ligini önemsese finalde Zenit Rangers vardı bu kadar yaklaşmışken bunu düşünmemekte benim açımdan komik oldu.Çünkü emin olun o dönem o kupayı fener alırdı.Ama maalesef Aziz Yıldırım ve egosu ile gene eli boş döndü.Gerçek şu ki kimse ikincileri hatırlamazlar derler doğrudur.Gs kupa aldı dillendiriyor.Cl çeyrek bunlar fiyasko arkadaş dönemlik olan şeyler hani en son 5 sene olmuş ne önemi var ama kupa alsa bak bu ulaşması zor birşey fener çeyrek oynamış ne önemi var biz chelseyi manuyu deplasmanda yenmiş ne önemi var gerçek olan kupa arkadaş.Ben aslında şunu diyorum bizim forumda katılanlarda olacaktır.Muhtemelen şuanki kadromuz formda sakatlık vermezse biz avrupa ligini alırız arkadaş alırızzzzz

    Kim alacak Liginde saçmalayan 2 maç üst üste kazanamayan Arsenal mi Birde Wengerle yada Milan mı Montella ile bu sene geçmiş yıldaki Milanı canlandıracağız deyip Laziodan 4 yiyen saçma sapan puan kayıpları ile baştan fiyasko olan bu Milan mı Villarreal felan var ama bu takımlarda dengesiz yani şuan öyle bir zamandayız ki elimize geçen fırsatı tepiyoruz Clden çıktın ne olacak 1 tur bilemedin 2 bitti e senin eline böyle bir fırsat geçmişken neden değerlendiremiyorsun diyeceğim ama nafile belki ligde şampiyon olamayız ama avrupa ligini alırız ben bundan eminim.Kupa önemli kupa clde çeyrek yada gruptan çıkmak değil şampiyon bile olsan ligde kupa alıyorsun bak kuap boş geçmiyor sezon fener gibi kendini kandırmamak lazım bakıyorsun biz şampiyon olamasakta ikinci üçüncüyüz e ne geçiyor eline 2nci 3ncü olunca madalya mı alıyorsun.Yada küçük ölçekte teselli kupası mı veriyorlar.

    Edit:Noktalama işaretlerine dikkat etmedim işim vardı da takılmayın ona.

    madem cl çeyrek finali basarı degıl neden sız bız bu forma ıle uefada ceyrek fınal oynadık dıye reklam yaptınız acaba ?

    Kaldıkı zıconun cl senesınde dırekt gruplardan cıktık. Uefaya nasıl gıdecektık buda ayrı bır merak konusu..



    gruptan çıkmak önemli değil.Maddi getirisi ve ülke puanı var ama şu avrupa ligini alsaydın belki süper kupayıda o seon alma ihtimalin vardı Manu Ve Chelsea kırılgandı sonuçta Chelsea ile clde karşılaştı Fener zaten finalde şans felan alabilirdi yani ManU kazanmıştı sanırım o sene ama denk güçlerin mücadelesiydi ha şimdi Ziconun o başarısı hatırlanır mı hayoır bir önemi yok çünkü ayrıca artık o kadara para harcayıp sil baştan kadroda kuramazsın o devirde bitti ffp var.Eldeki oyuncuların kötü artı satacak birşeyin yok.Asıl kötü eldeki gerksiz oyuncularına ki bizde de var faiş paralar vermek zorunda kalmak buda beter 20 yıllık Aziz Yıldırım başkanlığı geçmişine bakarsak ki bir kere bu adamın konuşmasında benim yerime gelecek adam 5 yıllık önerge sunacak bana ve kesinlikle avrupada kupa alacak dedi sanki kendisi almışta buda güldürdü.20 senede geriye dönüp baktığımızda para dopingi yapılmayan yapılsada elde edilebilen bir şey yok yazık valla.Euroligde bile faiş bütçe ayırıp avrupanın en iyi hocasını koç yapıp zar zor 3ncü denemede aldı yani baya baya zor para ile bile zor anlayın.Demekki birşeylerin değişmesi gerek.Gerek yönetim gerekse başka şeyler vizyon mesela.Fener dağınık ben düzeleceğinide sanmıyorum Aziz durdukça

    Fb nin Avrupa başarıları her zaman hatırlanır.Kendinizi kandırmayın...!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence vida konusunda farklı tecrubeler yaşayacağız bana pepe vida ikilisi muazzam iş çıkaracaklar hissi veriyor

    Tabiiki ileride ne olacağını kimse bilemez ama hislerim bu ikili çok ama çok iyi olacak diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler Beşiktaş'ım
  • Tosiç dün Pepe'den daha az hata yapmıştır herhalde ama siz kötüleme peşindesiniz. Pepe'den iyi demiyorum bak. Sadece gördüğümü söylüyorum.

    Öyle yada böyle bu adamla 2 sene şampiyon olduk bu adamla Şampiyonlar liginde 3te3 yaptık.

    Ligin başından beride bence gayet güzel oynuyor.Başarıyı kutlayacağınıza Tosiç aşağı Tosiç yukarı cidden anlamıyorum.
  • Adam tutturmuş Tosic vasat Tosic yetenekli değil diye..Adam bakıyor Tosic biraz topla iyi değil diye mimliyor adamı ! Genel performansına takıma ne verdiğine bakmıyor ki !

    Sanki biz Avrupa'nın üst seviye takımlarındanız ya her oyuncu en en en iyisi olmalı !

    Bir takımda 23 oyuncu var 23 oyuncu da ultra mega yetenekli olmalı diye bir kaide yok.Mitro işte.Topla daha iyi ama neden oynamıyor ? Demek ki Tosic daha iyi ! Nokta bitti.Bu kadar basit deşmeyin artık hoca da biliyor durumu merak etmeyin !

    Tosic çöp o çöp bu çöp..Yeter ya Adam gibi yorum okuyalım artık şurada ! 2 saat griiyoruz zaten toplam da orada da o çöp bu çöp bu gitsin yorumları var sayfanın yarısında !
  • Birbirimizi kandirmayalim Tosic hiçbirimizin hayal ettiği BJK takımının stoperi değil ve fakat adam hakkaten büyük bir disiplin ve konsantrasyon ile maksimumunu veriyor. Şapka çıkartıyorum. Belki sezon sonu ederine göre iyi bir rakama satabiliriz . Yaşına rağmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de olsak bu takımlara 3 te 3 yapardık diyen adamlar ostersund ve vardar denen kurada çıkmadan adını duymadigimiz takımlara 2 de 2 yapsalar Avrupa'da devam edeceklerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monaco yu içerdede yenersek Portadada Laipzig ile berabere kalırsa 4.maçlar sonunda liderliği garantiliyoruz bunu genelde real barça filan yapardı ama
  • Dun geceden beri galibiyet yuzunden gazete, youtube, forumlar, smsler kendimi durduramiyorum. Is, aile, sosyal hayat diye birsey kalmadi, zombiye dondum. Yenilmis olsaydik, gider aninda yatar uyurdum. Senol Gunes doneminde Besiktasli olmak ne kadar zormus.
  • AA3437 kullanıcısına yanıt
    Mecbur iyi oynayacak formayi kaptirir yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan 1989 da oynanan Monaco Galatasaray maçı aklıma geldi.



    prekazi nin golünde spikerin boğazı yırtılmışti. 3 gün hastanede yatmıştır o adam. o kadar eziktik ki. o kadar başarıya hasrettik ki



    şimdi BJK gidiyor Monaco yu maymun edip geliyor

    bir golü sayılmıyor ve teknik direktör maç sonu röportajda alakasız muhabbetler yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porto 1-3 Besiktas porto eski porto degil!
    Besiktas 2-0 Leipzig ilk kez katiliyorlar Leipzig kim ya!
    Monaco 1-2 Besiktas Monaco eski Monaco degil!

    Porto lig de birinci sirada ve kadro degeri 176.40 m euro.

    Leipzig porto yu yendi Monaco ile berabere kaldi arti gecen sezon Bayern in ardindan ikinci sirada bitirdi Dortmundu gecerek arti simdi ucuncu ve dortmundu yendi gecen hafta ve kadro degeri 189.08 m euro.

    Monaco evet eski Monaco degil ama lig de ikinci sirada ve kadro degeri 267.40 m euro.

    Saydigim takimlarin Oynadiklari ligler turkiye liginden cok daha iyi.

    Cok buyuksun Besiktasim coook.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık lige başlama zamanı... Başakşehir maçıyla başlayacak bir galibiyet serisi aralık ayında çok iyi bir noktaya getirir bizi. Yeter ki aynı motivasyonu ligde yakalayalım.

    Akşam nasıl Oğuzhan kesik yediyse ligde de aynısı olmalı. Oğuzhan - Talisca gibi etkisiz adamlar ligde ancak hamle oyuncusu olur. Etkisiz diyorum çünkü rakiplerimiz önce bu ikisine önlem alıyor. Fizik olarak da yetersiz olunca maalesef bu ikisi sahadan siliniyor. Tolgay'da ısrar edilmeli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AA3437 kullanıcısına yanıt
    Kimse de zaten bunu demiyor.Ama bazıları sanıyor ki Tosic için harika diyoruz 10 numara stoper diyoruz.Hayır ! Tosic için varını yoğunu veren takıma %100 olarak katkı yapan verebileceğini vermeye calışan ve çoğu zaman da başarılı olan bir oyuncu diyoruz !



    Ben Tosic'den Pepe ve benzerleri klasında performansı beklemiyorum belli ki hoca da beklemiyor .Ama bekleyenler var ki laf edip duruyor.O da onların bilmezliği onların sorunu ! Oyuncudan ne beklediğin ve sana ne verdiği önemli ! 23 oyuncun da Messi yeteneğinde olsa başarılı takım mı olacaksın yani ?

    ****

    Hee bir de rakip takım taraftalarınca eleştirmek için yeni moda çıktı neymiş ? Gerçek şampiyonlar ligi grubunda oynamıyormuşuz ! 1.sınıf takımlar çıkmamış ! Eee ne yapalım arkadaş çıkmadıysa? Biz oynamıyoruz mu diyelim ? Çekilelim. mi gruplardan ! Bak bak ! Saçmalığa bak ya..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • maçın tamamını izleyebileceğim bir yer varsa alıntılar mısınız
  • Beşiktaş'ı tebrik ederim bizim puan rekorunu kıracaklar sanırım
  • Merhabalar, Ulan inanamiyorum 3 macta 3 galibiyet ve bunlarin ikisi porto monaco deplasmani soyleseler inanmazdim.

    Grupta diger 3 takimin puan toplami besiktas puani kadar etmiyor, 4-3-1 yok boyle bi surklase etmek.

    Yine gece 2 ye kadar futbol programlari ve maclarin ozetlerini izledim.

    Mutlu uyuduk, mutlu uyandik.

    Allah razi olsun LAN BESIKTAS !!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix


    quote:

    Orijinalden alıntı: _conscript_

    Bakıyorum yine bi havalar

    Portekiz asıllı Almanlar bu duruma biraz Fransız kalmış gibi...

    Bu zamana kadar sizin tribünlere astığınız bayraklari saysam forum çöker, gelmis aklınca laf sokuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25692570257125722573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.