Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
968.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-16 oy
Giriş
  • http://www.fotomac.com.tr/futbol/2013/08/31/milli-takim-aday-kadrosu-aciklandi

ağustos 2013ün kadrosuna 6 tane oyuncu gönderdik ki bize gelmeden önce serdar kurtuluşta, o sezon başı ismail de alıyordu.. şuanda alırsak töre,olcay,pektemek,tolga ve ersan garantidir veli avusturyada, etti sana 6 isim..
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

http://www.fotomac.com.tr/futbol/2013/08/31/milli-takim-aday-kadrosu-aciklandi

ağustos 2013ün kadrosuna 6 tane oyuncu gönderdik ki bize gelmeden önce serdar kurtuluşta, o sezon başı ismail de alıyordu.. şuanda alırsak töre,olcay,pektemek,tolga ve ersan garantidir veli avusturyada, etti sana 6 isim..

+Oğuzhan
    I am the captain of my soul."
  • quote:

Orijinalden alıntı: annoca

Gs nin yerli kadrosundaki burak-selçuk-semih ten milli takımın direkt 11 oyuncularından diye bahsedilmiş ben izninizle kendi yorumumu yapayım selçuk iki sezondur kötü hele bu sezon çok kötüydü (her sey istatistik değil) burak az gol atmadı ama kaçırdığı gollerde çoktu sırf medyanın şişirmesi ve gs da oynadığı için burak ve selçuk milli takımın ilk 11 oyuncusu oluyorlar semihe gelirsek bizde kesinlikle ilk 11 de oynar buna lafım yok lakin okuduğum mesajda sanki çok iyi oyuncuymuş gibi lanse edildi o kadarda abartılacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum
    Kendini geliştirise: muhammed - oğuzhan
    Şans tanınırsa: kerim - atınç - cenk
    Satın alınabilirse: töre
    En fazla 3 yıl sonra bu 6 oyuncuda milli takımın değişmez 11leri olacağını düşünüyorum

[sm=evillol.gif
    semih bizde kesinlikle 11 oynayacak oyuncu degildir. Her macta hata yapani bjkmizda gormek istemiyoruz hayali bile aman aman Allah muhafaza. 2. Dany faciasini kaldirmamiz mumkun degil. Franconuz ersanimiz sivogumuz bize yeterde artar

Ersan cagrilmazken semihin cagrilmasi zaten basli basina komedi.

Dikkat ettiyseniz, gsnin yerlileri tel tel dokuluyor. Ancak vizim beceriksizler ordusu onlari cagirarak haketmedikleri o guzelim ay yildizli formayi yetenek fukaralarina giydiriyorlar. Bjkden ayip olmasin diye 1-2 kisi cagiriyorlar.

Milli takimimizin dk sinda olmayisinda basta avci semih ve terim Uclusudur.

Bu zihniyet devam edildikce daha cok uefa fifa organizasyonlarini tvden izler bu takim.

Zaten kalibimi basarim bu takim 2016 yida 2018 i de goremez terimle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

http://www.fotomac.com.tr/futbol/2013/08/31/milli-takim-aday-kadrosu-aciklandi

Cok cok yakinda milli takima besiktastan oyuncu gonderemeyecegiz. Yine bildigini okuyup gsden fbden toplamalari doldururlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: annoca

Gs nin yerli kadrosundaki burak-selçuk-semih ten milli takımın direkt 11 oyuncularından diye bahsedilmiş ben izninizle kendi yorumumu yapayım selçuk iki sezondur kötü hele bu sezon çok kötüydü (her sey istatistik değil) burak az gol atmadı ama kaçırdığı gollerde çoktu sırf medyanın şişirmesi ve gs da oynadığı için burak ve selçuk milli takımın ilk 11 oyuncusu oluyorlar semihe gelirsek bizde kesinlikle ilk 11 de oynar buna lafım yok lakin okuduğum mesajda sanki çok iyi oyuncuymuş gibi lanse edildi o kadarda abartılacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum
    Kendini geliştirise: muhammed - oğuzhan
    Şans tanınırsa: kerim - atınç - cenk
    Satın alınabilirse: töre
    En fazla 3 yıl sonra bu 6 oyuncuda milli takımın değişmez 11leri olacağını düşünüyorum

[sm=evillol.gif
    semih bizde kesinlikle 11 oynayacak oyuncu degildir. Her macta hata yapani bjkmizda gormek istemiyoruz hayali bile aman aman Allah muhafaza. 2. Dany faciasini kaldirmamiz mumkun degil. Franconuz ersanimiz sivogumuz bize yeterde artar

Ersan cagrilmazken semihin cagrilmasi zaten basli basina komedi.

Dikkat ettiyseniz, gsnin yerlileri tel tel dokuluyor. Ancak vizim beceriksizler ordusu onlari cagirarak haketmedikleri o guzelim ay yildizli formayi yetenek fukaralarina giydiriyorlar. Bjkden ayip olmasin diye 1-2 kisi cagiriyorlar.

Milli takimimizin dk sinda olmayisinda basta avci semih ve terim Uclusudur.

Bu zihniyet devam edildikce daha cok uefa fifa organizasyonlarini tvden izler bu takim.

Zaten kalibimi basarim bu takim 2016 yida 2018 i de goremez terimle...

harfi harfine katılıyorum

• _____________________________
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • Demba ba niyeti ile kalktım, 12:07 de kap a beklerim gençler :-D

• Şu Mitroğlu'nun neyini begen miyorsunuz ? Adam kaliteli forvete benziyor top sürüyor şut atıyor adam eksiltip çapraz koşu yapıyor. Ağzıyla kuşta mı tutsun anlamadım. çok mu sakatlık yaşıyor acaba yada karakterinde mi sıkıntı var.

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.

Katılım zamanı: 3 Aralık 2006
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Şu Mitroğlu'nun neyini begen miyorsunuz ? Adam kaliteli forvete benziyor top sürüyor şut atıyor adam eksiltip çapraz koşu yapıyor. Ağzıyla kuşta mı tutsun anlamadım. çok mu sakatlık yaşıyor acaba yada karakterinde mi sıkıntı var.

Bizim lige çok bile avrupa da ne yapar bilemiyorum
  • Töre haberlerine inanmıyorum öyle bir şey olmaz.. Bugün ki transferde ters köşe olacak gibi bence umarım bugün olur mitroglu olur

Beşiktaş Lanzini'yi bitirdi
    PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönderYorumla
    Haftalardır River Plate ile çok sıkı bir pazarlık içinde olan Beşiktaş yönetimi, bonservis rakamını 4.5 milyon Euro'ya düşürmeyi başardı ve Lanzini'ye iki gün önce ön sözleşme imzalattırdı. Bu transferin resmi imzaya dönüşmesi için kalan son engel ise River Plate'in istediği 1.125.000 Euro olan vergi tutarı. Bu ücreti de siyah-beyazlı kulüpten talep eden River Plate yönetimine Beşiktaş'ın cevabı olumsuz oldu.

River yöneticilerine Cumartesi gününe kadar süre tanıyan siyah-beyazlılar "vergiyi ödemeyeceğiz, bu sizin sorumluluğunda olan bir konu, Cumartesi gününe kadar bize olumlu veya olumsuz kesin bir cevap verin" diyerek son noktayı koydu.

Manuel Lanzini, ekonomik olarak zor durumda olduğu bilinen River Plate'in vergi ile ilgili şartları kabul etmesi halinde 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak ve Beşiktaş yeni 10 numarasına kavuşmuş olacak.

MYNET

• Zor bişey istemiyorum be
  • Bu sezonun stoper planlamasında 5 oyuncu düşünülüyor. 2 yabancı, 2 yerli (as ve yedek), 1 altyapı.
    2 yabancı belli zaten. pedro ve sivok(yada yeni yabancı) as yerli ersan alyapı atınç. bize iyi bir yerli yedek stoper lazım.
    gelecek vadetmesini falan beklemeden direk koyunca oynayacak birisi olmalı. malum her yıl onlarca defa sakatlık yaşayan takımız.
    geçmişe bakarsak bu sene %100 sakatlık olayı olacak diyebiliriz. asıl önemli olan türkiyeden yada gurbetçi olarak bizden fahiş ücretler istenmeden kimi alabiliriz?
    söylendiği gibi yalçın iyi bir yedek olabilir mi?

• KAPalım KOPalım artık...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.