Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
968.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-16 oy
Giriş
  • yarın hugoal almeida gol makinesi kardeşimizle sözleşme uzatmayalım da kim geliyorsa gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: REM1903

Ben size söyleyeyim, yarın transfer falan açıklanmaz. :)

bencede... adam "perşembe günü kesinleşir" dedi "açıklarız" demedi. aralarındaki pazarlık ve anlaşmanın kesinleşiceğini söyledi. öyle adamdan telefonda "tamam gelirim" cevabını alır almaz hemen açıklıcak değiller

Orijinalden alıntı: Mockingbird13

quote:

Orijinalden alıntı: kaan.kaya.

birçok kişi yabancı sayımız az olduğu için bu sınırlamanın bize yaradığını düşünüyor. işe bir de yerli kalitesi olarak bakın. ilk 11 de 6 yerli oynamalı. bizim milli takımda sürekli oynayan kaç futbolcumuz var da fb ve gs ye göre avantajlı oluyoruz? fb ve gs nin yerli kalitesi bizimkinden daha fazla. bu sınırlama devam ettiği müddetçe yerli kalitesi yüksek olan takım şampiyon olur. 12 milyon euro harcayarak alacağımız 3-4 yabancı ile şampiyonluğa aday olacağımızı sanmıyorum.

Gs de burak semih bir de belki selcuktan baska kim var bizde tolga,ersan,ismail,veli,oguzhan.kerim,olcay,mustafa, cenk var kendimizi o kadar da kucuk gormeyelim

kendimizi küçük gördüğümden değil hocam. ben fanatik bir beşiktaşlıyım ama duruma romantik değil realist yaklaşmaya çalışıyorum. bahsettiğin oyunculardan oguzhan, kerim, ismail yetenekli, gelecek vaat eden ama henüz beşiktaşı başarıya götürecek futbol olgunluğuna sahip olmayan oyuncular. kendilerini geliştirirlerse dediğim standarda erişebilirler ama şu an değiller. mustafa yetenekli bir santrafor ancak sakatlıklar nedeniyle geldiği günden beri takıma katkı veremedi. düzenli oynayamadı. bundan sonrası için pek ümitli değilim kendisinden. ersan aynı şekilde yetenekli ancak sürekli sakatlık sıkıntısı yaşayan bir stoper. cenk'i göreceğiz. şu anda kesin birşey söyleyemem ama gelecek yabancı santraforu da düşünürsek bir çok maçta yedek kalacağını sanıyorum. geçen sene gösterdikleri performansa bakarsak tolga ve veli dışında beşiktaşta şampiyonluk yaşayacak takımda rahatlıkla oynar denilecek üçüncü bir oyuncu yok. buna en yakın isim oğuzhan ama onun da kendisini geliştirmesi şart. gs de verdiğin örnekler burak,semih,selçuk milli takımın direkt oyuncuları. fb de aynı şekilde milli takımda direkt oynayan en az 3 oyuncusu var. hatta şöyle söyleyeyim fb de yedek kalan alper beşiktaşta her türlü ilk 11 oynar. oguzhana yakın kalitedeki salih fb de dk alamazken biz oguzhana bu yaşında kurtarıcı gözüyle bakıyoruz. demek istediklerim bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: meten1903

hocam bu konuda haklısın ama o gs ve fenerdeki adamlar 30 yaşına geldi senelerce oynamıycaklar onlar gittikten sonra a milliye gidecek en yetenekli oyuncular bizde kerim oğuzhan töre inşallah olucak olcay veli cenk ileriye dönük genç potanssiyelli yerli oyuncu olarak kaliteli deniyo bikaç sağlam yabancıyla hepsi rahatlar hepsinin futbolu daha rahat gelişir ama hepsi güç çalışması yapmalı güçlenmeliler en baştada oğuzhan

aynen öyle hocam. genç ve gelecek vaat eden yerli bakımından gs ve fb den üstünüz ama mevcut yerli kalitesi bakımından gs önümüzde, fb ise çok önümüzde bence. inşallah hem güç, kondisyon hem de pozisyon bilgisi bakımından beklediğimiz ilerlemeyi sağlar gençlerimiz.
  • Gs önümüzde mi ? Burak ve Semih dışında Gs'nin düzenli katkı veren yerlisi yokki ? Selçuk geçen sene çöptü bildiğin faydadan çok zarar verdi.Başka yerli oyuncuları yok zaten nasıl önümüzde oluyor ?
  • ben gs yi övmeye çalışmıyorum, yerli kaliteleri çok iyi de demiyorum. demeye çalıştığım şey bizde tolga ve veli dışındaki yerliler "mevcut futbollarıyla" beşiktaşta şampiyonluk yaşayacak takımda oynayacak durumda değiller.

ben gs yi övmeye çalışmıyorum, yerli kaliteleri çok iyi de demiyorum. demeye çalıştığım şey bizde tolga ve veli dışındaki yerliler "mevcut futbollarıyla" beşiktaşta şampiyonluk yaşayacak takımda oynayacak durumda değiller.

Tolga,Veli,Oğuzhan,alınırsa Töre rahatlıkla şampiyonluk mücadelesi veren takımda oynar.Olcay iyi bi alternatifi olması durumunda formda olduğu zamanlar takımı tek başına 7-8 hafta sürükleyebilir gol ve asistleriyle.Keza sakatlık yaşamayan bi Ersan.
    Bugün Beşiktaş Tolga,Veli,Oğuzhan,Olcay,Ersan,Cenk Tosun hangisini serbest bırakırsa anında çöker Fb ve Gs.Ancak Gs'de Burak dışında bize gelip oynayacak oyuncu görmüyorum yerlilerden.Fb'nin tecrübe farkıyla bizden önde olduğunu söyleyebilirim.

Dipnot:Kamptaki muhabirler hareketlendi bi anda.Geliyor galiba şeklinde twitler atmaya başladılar.Yarın hareketlilik olabilir

• Fırat Günayer ‏@firatgunayer 8 dk.
    Sonunda geliyor galiba :)

POPE I.ENES EASTWOOD ‏@Eneseastwood 3 dk.
    @firatgunayer İlk başta bir titreme oluyor ondan sonra rahatlıyorsun abi sakin ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

ben gs yi övmeye çalışmıyorum, yerli kaliteleri çok iyi de demiyorum. demeye çalıştığım şey bizde tolga ve veli dışındaki yerliler "mevcut futbollarıyla" beşiktaşta şampiyonluk yaşayacak takımda oynayacak durumda değiller.

Tolga,Veli,Oğuzhan,alınırsa Töre rahatlıkla şampiyonluk mücadelesi veren takımda oynar.Olcay iyi bi alternatifi olması durumunda formda olduğu zamanlar takımı tek başına 7-8 hafta sürükleyebilir gol ve asistleriyle.Keza sakatlık yaşamayan bi Ersan.
    Bugün Beşiktaş Tolga,Veli,Oğuzhan,Olcay,Ersan,Cenk Tosun hangisini serbest bırakırsa anında çöker Fb ve Gs.Ancak Gs'de Burak dışında bize gelip oynayacak oyuncu görmüyorum yerlilerden.Fb'nin tecrübe farkıyla bizden önde olduğunu söyleyebilirim.

Dipnot:Kamptaki muhabirler hareketlendi bi anda.Geliyor galiba şeklinde twitler atmaya başladılar.Yarın hareketlilik olabilir

işte ben oğuzhanın, törenin daha katedecek yolları olduğunu düşünüyorum, yani bu yaşta bu yükü taşıyabilirler mi ondan şüpheliyim. yoksa ikisinin de yetenekleri gayet yeterli, farkındayım. ersan için sakatlık korkusu taşıyorum sürekli. olcay konusuna da girmeyelim çıkamıyoruz çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 8 dk.

@firatgunayer İlk başta bir titreme oluyor ondan sonra rahatlıyorsun abi sakin ol

Demba Ba mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 8 dk.

Yalçın bitmiş

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

quote:

Bu Lanzini'de Barça'nın Madrid'in Münih'in göremediği ne varda biz görüyoruz tamamen Delgado'nun genci ve biraz daha kötüsü bence. Yeni Messi'ymiş Messi'nin 21 yaşındaki halini herkes biliyor. 4-5 Milyon euro Lanzini ye verene kadar Quaresma tarzı bir dünya yıldızı alınabilir 6-7 milyon euroya. Bizim taraftarada fikret koyun gözüyle bakıyor o koyun dedikçe bizde neyse siz anladınız

Lanzini'de Barça'nın göremediği ne var=Oğuzhan iyi olsaydı Arsenal bırakmazdı.

Geçiniz

Arsenal'in Oğuzhan'ı satarken ilk satın alma opsiyonuyla sattığını biliyormuydun bilmiyorsan bilmediğin konuda konuşma dostum

Uydur babam uydur opsiyonmuş yeme milleti burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

quote:

quote:

quote:

Bu Lanzini'de Barça'nın Madrid'in Münih'in göremediği ne varda biz görüyoruz tamamen Delgado'nun genci ve biraz daha kötüsü bence. Yeni Messi'ymiş Messi'nin 21 yaşındaki halini herkes biliyor. 4-5 Milyon euro Lanzini ye verene kadar Quaresma tarzı bir dünya yıldızı alınabilir 6-7 milyon euroya. Bizim taraftarada fikret koyun gözüyle bakıyor o koyun dedikçe bizde neyse siz anladınız

Geçiniz

Arsenal'in Oğuzhan'ı satarken ilk satın alma opsiyonuyla sattığını biliyormuydun bilmiyorsan bilmediğin konuda konuşma dostum

http://www.fotospor.com/haber_besiktasla-arsenal-arasinda-sok-oguzhan-protokolu_107415 Sadece bu gazete değil bütün gazetelerde var zamanında kartalhaber e filanda özel haber olmuştu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçiniz

http://www.fotospor.com/haber_besiktasla-arsenal-arasinda-sok-oguzhan-protokolu_107415 Sadece bu gazete değil bütün gazetelerde var zamanında kartalhaber e filanda özel haber olmuştu

Bu arada kırmızı kart görerek takımı yalnız bırakan Oğuzhan soyunma odasında kendisini affettirmek için Samet Aybaba'ya,
    "Yav ama yav of yaa!" gibi anlamsız sözler çıkınca tecrübeli teknik adam onu genç oyunculara havale etti. "Aha işte bunun
    yüzünden bazılarınız bu gece oynayamadı. Saldırın üzerine" dedi.

Sen de bu habere inandın öyle mi ?

• Kap istiom

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçiniz

Arkadaşım kartalhaber dediğin site ve şu spor gazetelerinin haberlerine inanmayın rica ediyorum bunların işi gücü yalan haberden başka birşey değil. Öyle bir durumu KAP'a açıklamak zorunda bu kulüp kap ta öyle bir madde yok.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.