Şimdi Ara

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
12.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor
  • beruby sözde fazla veriyor ama coook uzun sürüyor paranın geri dönüşü.çözüm sıfır. paypal la yolluyor.oda %5 kesiyor.avantaj falan yok ortada.avantjix daha profesyonel.beruby ye kaydırmıstım ama simdi geri dönecem avantajixe
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

beruby sözde fazla veriyor ama coook uzun sürüyor paranın geri dönüşü.çözüm sıfır. paypal la yolluyor.oda %5 kesiyor.avantaj falan yok ortada.avantjix daha profesyonel.beruby ye kaydırmıstım ama simdi geri dönecem avantajixe

Ben memnunum beruby dan. 3 ay olmadan ödememi aldım. Komisyonuda daha fazla. Paypalın %5 i ni fazlası ile çıkarıyorsunuz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Bu şekilde görünüyor.

bende 7.0000 TL Onaylanan Bakiye şeklinde gözüküyor ve sizde 2.6667 TL gözüktüğüne göre size 2.6 lira ödeme yapılacakmış gibi gözüküyor sitedeki bilgi 8 lira halen ama belki de n11 komisyon oranını düşürdü ya da başka bir sebepten size düşük komisyon uygun görülmüş.Daha önceki sayfalardaki n11 komisyonlarını inceleyin onlarda da durum aynı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Bu şekilde görünüyor.

bende 7.0000 TL Onaylanan Bakiye şeklinde gözüküyor ve sizde 2.6667 TL gözüktüğüne göre size 2.6 lira ödeme yapılacakmış gibi gözüküyor sitedeki bilgi 8 lira halen ama belki de n11 komisyon oranını düşürdü ya da başka bir sebepten size düşük komisyon uygun görülmüş.Daha önceki sayfalardaki n11 komisyonlarını inceleyin onlarda da durum aynı mı?

Sadece bu ss aldıklarımda bu şekilde. Daha öncekiler mesela 27 eylüldeki n11 alışverişim için 8tl ödenmiş. İtiraz açtım bakalım ne olacak ptesi

• quote:

quote:

quote:

Bu şekilde görünüyor.

Sadece bu ss aldıklarımda bu şekilde. Daha öncekiler mesela 27 eylüldeki n11 alışverişim için 8tl ödenmiş. İtiraz açtım bakalım ne olacak ptesi

bazen komisyonun düşük yansıması söz konusu oluyormuş bu para iade sistemlerinde ancak n11 komisyonlarının yüzdeyle alakası olmaması bir yanlışlık olmasına pek ihtimal bırakmıyor yani beruby sistemine 20 lira üzeri alışverişler için 2.6 tl civarında bir rakam girilmiş gibi duruyor umarım sorununuz çözümlenir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu şekilde görünüyor.

bazen komisyonun düşük yansıması söz konusu oluyormuş bu para iade sistemlerinde ancak n11 komisyonlarının yüzdeyle alakası olmaması bir yanlışlık olmasına pek ihtimal bırakmıyor yani beruby sistemine 20 lira üzeri alışverişler için 2.6 tl civarında bir rakam girilmiş gibi duruyor umarım sorununuz çözümlenir.

Umarım halledilir. Yarın 2 alışveriş daha yapacağım n11 den. Eğer sorunlarımı çözmezlerse paramigeriver.com üzerinden alışveriş yapıcağım. üçkağıtix.com devri benim için kapandı. Asla ora üzerinden alışveriş yapmam.

• beruby üzerinden yapılan alışverişler ne kadar sürede hesabınızda gözüküyor? 1 saat oldu gittidiyordan yaptığım alışveriş düşmedi.
  • İşte beruby budur. Yaklaşık 3 aydır herhangi bir çözüm yok. Bunlardan para alabilen var mı çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

İşte beruby budur. Yaklaşık 3 aydır herhangi bir çözüm yok. Bunlardan para alabilen var mı çok merak ediyorum.

Hocam bu site ne yazık ki kısa değil, uzun vadede işe yarıyor. Ben yaptığım alışverişlerden, davet ettiğim arkadaşlardan, site üzerinden ziyaret ve üye olmamı istediği sitelerden toplamda bugüne kadar 383 lira biriktirdim. Bunun altı aylık zaman diliminde toplasanız 80 - 100 lirası onay aldı ve ödeme talebinden üç gün sonra paramı paypala aldım. Halen onaylanmasını bekleyen 260 liram var. Bu ay 26 lira, geçen ay da 33 lira alabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 7 Ekim 2013; 9:49:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu şekilde görünüyor.

Umarım halledilir. Yarın 2 alışveriş daha yapacağım n11 den. Eğer sorunlarımı çözmezlerse paramigeriver.com üzerinden alışveriş yapıcağım. üçkağıtix.com devri benim için kapandı. Asla ora üzerinden alışveriş yapmam.

dün gece beruby'e attığım mesaj.

n11 sitesinden 27 Eylül tarihinde 2, 29 Eylül tarihinde 1 adet 20 lira üzeri alışveriş yaptım. Her alışveriş için 8 lira hesabıma geçmesi gerekirken 2,67 lira geçmiş. Nedenini öğrenebilir miyim. avantajix yıllık ücret kestiği için sizi tercih etmiştim ama eğer hesabıma doğrusu yatmazsa avantajix'e geri döneceğim. Ayrıca n11'e de soruyorum bakalım ne diyecekler.

n11'e şikayetimden mi yoksa avantajix'e dönerim tehditinden mi tırstılar bilmiyorum. 2,66 olan alışverişlerim 8 tl oldu bu sabah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 7 Ekim 2013; 11:20:45 >

• Benim problemim düzeltilmiş. 2 küsür tl ler 8tl olmuş. Sorun halloldu.
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    hmm.. açıklama için sağol hocam
  • Beruby dan 151tl iadem bugün itibari ile hesabıma geçti. 2.5 ay içerisinde iademi aldım. 3 kuruşunu aidat vs. diye kaptırmak istemeyenlere şiddetle beruby i tavsiye ederim. Hem komisyonlar daha yüksek hemde stopaj ücreti ödemiyorsunuz. Öyle abartıldığı gibi 4-5 ay bekleme falan olmadı. Beruby a talep artarsa diğer sitelerinde komisyonlarını kaldıracaklarını düşünüyorum. Herkeze tavsiye ederim.
  • 27-06-13 89.99 TL itiraz işlemde.
    89.99 unuda 70 liradan hesaplamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

dün gece beruby'e attığım mesaj.

n11 sitesinden 27 Eylül tarihinde 2, 29 Eylül tarihinde 1 adet 20 lira üzeri alışveriş yaptım. Her alışveriş için 8 lira hesabıma geçmesi gerekirken 2,67 lira geçmiş. Nedenini öğrenebilir miyim. avantajix yıllık ücret kestiği için sizi tercih etmiştim ama eğer hesabıma doğrusu yatmazsa avantajix'e geri döneceğim. Ayrıca n11'e de soruyorum bakalım ne diyecekler.

n11'e şikayetimden mi yoksa avantajix'e dönerim tehditinden mi tırstılar bilmiyorum. 2,66 olan alışverişlerim 8 tl oldu bu sabah..

Ben açıklama bile yazmadım. Sadece itiraz ettim. Aynı gün dönüş yaptılar. Düzelttiler. Merak etmeyin tırsmazlar. Sistemde oluşan bir hataymış.
  • [size=2]beruby.com kesinlikle acemilerin elinde ziyan oluyor, zira 5 alışverişim sonucu 8tl denen komiyon 7tl olarak gözüküyor, buda aylardır halen onaylanacak diye bekletiliyor, dahası defaten mail ile bilgi rica etmeme rağmen kısa bir açıklama daha yapılmıyor. Kesinlikle güvenilmez ve bulaşılmaması gereken bir site olarak gözüküyor... Bu anlamda Beruby.com !
  • n11 için 8 lira ödemeye devam ediyor mu bu site?
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

n11 için 8 lira ödemeye devam ediyor mu bu site?

son çare berubyi kullanın. Adamlar rebtele para veriyoruz dediler sonradan firma vermiyor dedi avantajix ise ödedi. Beruby hem geç ödüyor hem güvensiz bir site benim için..
  • N11 bu donemde iade vermiyor.haliyle kat kat kampqnyasindan kazanilqn cekler icin bu site alternatif olabilir mi . Qlternatif degilse hangi site tercih edilebilr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.