|
Mangakasının öldüğünü az önce öğrendim. İçime bişeyler oturdu, boşluğa düştüm gibi hissettim. Vay arkadaş daha 54 yaşındaymış bir de... |
|

|
Mangakasının öldüğünü az önce öğrendim. İçime bişeyler oturdu, boşluğa düştüm gibi hissettim. Vay arkadaş daha 54 yaşındaymış bir de... |
|
Asistanı elinden geleni yapacağını söylemiş.Nasıl yaparsa yapsın üstüne gitmeseler adamın keşke.Hikayeyi biliyor mu yoksa kendi isteğine göre mi yazacak bilmiyorum.Yine de manganın devam edip etmeyeceği hala belli değil. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 23 Mayıs 2021; 0:1:33 > |
|
|
Finali elbet bellidir diye düşünüyorum. Senede 2 bölüm çıkan bir manga ve bu asistanlar Miura ile stüdyoda hergün yan yana çalışıyorlarsa artık her şeyi biliyor olmaları lazım. Ben her türlü razıyım devam etmesine. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Mayıs 2021; 4:34:7 > |
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
HxH mangakası, Sailor Moon'un mangakası ile evli. Yani çoktan şimdiye kadarki yaptıklarıyla bayağı para kazanmıştır Togashi. Anime ve figürlerden de hala pay alıyordur hatta. O yüzden sırtı yere gelmez onun |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonthor -- 26 Mayıs 2021; 16:52:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
cok stressli bir is. malesef her mangaka da iyi para kazanmiyor, stress ile birlestigi zaman insanlar bunaliyordur iyice. mesela one piece in mangakasi Oda, her ay en az 1 kere ara vermek zorunda. esi ve editorleri calismasina izin vermiyor. |
|
|
Daha önce 1997 yapımı animesini izlemiştim. Mangasının ilk bölümlerini okumuştum ama sonradan bölümlerin geç çıktığını öğrenince vazgeçmiştim okumaktan. Miura'nın vefatından sonra manganın sonunu ne yaparlar, nasıl yaparlar bilemem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 5 Haziran 2021; 14:35:16 > |
|
Mangakanın öldüğünü yeni öğrendim. Gerçekten üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Bir seri daha yarıda kaldı. |
|
|
|
|
|
Son sayının son sayfası sızdırıldı. SPOILER Son Sayfa: (Sağ altta - The End - yazıyor fakat "364 The End" mi yoksa serinin sonu mu daha belli değil) Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Başka bi sızıntı: Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 8 Eylül 2021; 12:54:22 > |
| _____________________________ |
|
yakında türkçe de gelir, okuyunca garip duygulara kapıldım.. |
|
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
|
Griffith'de hala biraz da olsa insanlık belirtisi görmek güzeldi.Bu son sayı mıydı yoksa son sayı Aralık'ta mı çıkıyor? |
|