Şimdi Ara

BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ (vayne-zed-riven)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar malumunuz bu 3 hero TR de herkesin main herosu ve aynı zamanda milli herolarımız. Riskli ve ortalama üzeri oynanmaz ise toparlaması çok zor ve feedleme garantili herolar.Size nacizane tavsiyem TR de sinirlerinizin gerilmesini istemiyor ve biraz daha çekişmeli maçlar geçmesini istiyorsanız bu 3 heroyu first pick olduğunuzda banlıyorsunuz. Olurda karşısı bu herolardan birini banlarsa deymeyin keyfimize ÇAT diye LEE SIN e banı yapıştırıyoruz. Boşverin gragas ı sejuani yi falan. bu heroları banlayın ve keyfinize bakın bana hak vereceksiniz.
    not: "vayne toparlayamıyor mu ? Latede penta atıyor !!" diyecekler için vayne pozisyon alması menzili yüzünden kolay olmayan bir hero ve bizde pozisyon alma özürlüsü insanlar olduğumuz için vayne i banlıyoruz. AOE hasarın bu denli fazla ve önemli olduğu bir metada nice oyunları vayne mainlerin u açıp q ile 5 kişi arasına girmesi yüzünden gitti bana güvenin.
    Keyifli oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasuo banlıyorum kendi takımım almasın diye eğer karşıdan biri alırsa oyunu free görüyorum.
  • Yasuo yu ve kostumlerini belediye dağıttı sanki 11 yaşında bebelerde bile vardır heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar da millete akıl vermek moda oldu.

• Low elo icin gecerli ordada kasmaya gerek yok.

• yasuo beyi unutmuşsunuz bayım.
  • Harbi haxlısın heaaa....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumun yarısı silver

Diğer kalan kısmında yarısı bunları inanan silver

• Darius yok konu kilit üye ban

• quote:

Orijinalden alıntı: borembo

Darius yok konu kilit üye ban

O hasar nasıl çıkıyor anlamadım 2 vuruş yapsa TEQ yiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Forumun yarısı silver

Diğer kalan kısmında yarısı bunları inanan silver

http://tr.op.gg/summoner/userName=Minotochee
    linki yolla da bakalım senin ligin neymiş bay çilingir

• Tr çarları : Vayne,Zed,Riven(Özellikle bu her oyun var.),Yasuo,Lee Sin,Rengar,Thresh.
    Ranked girin mutlaka takımlar bu herolardan oluşur.

• Oynayan oynuyor kardeşim abartma çok fazla oyun taşıyan riven vayne gördüm tek sıkıntı tanksiz takıma tank almak istemeyenler riven leblanc sona caitlyn nidalee ile oyuna giriyoruz.

• Ulan bu yasuo prolari bi bana mi denk geldi. Adamlar siir gibi oynuyor. 1 tame farm kacirmiyor. Dodge desen yaklasamiyorsun bile.

• Milli skinlerimiz;

Şokpıçaklı zed
    Kovboy ve raiden yasuo
    Ejderavcısı vayne
    Muay thai lee sin
    Savas tavsani riven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanae -- 5 Temmuz 2015; 8:11:49 >
  • Neden herkes yasuo hayrani cok kirilgan dovuscu desen 1v1 atamaz suikastci desen rahat tekleyip cikamaz
    viktor cho gath oynasalar elo kascaklar deli gibi ama herkes mayin yasuo diyor ruzgar atinca havali oluyorlar

• Sana katılıyorum ama vayne konusunda hem fikir değilim tr herkeste vayne adamlar azda olsa bir şey yapabiliyor.Ama riven yokmu riven 70 oyun riven 60 kaybetme 10 kazanma 10 kazanmada 5 nın karsındakı adam mal dı diğer 5 hak etti baya iyilerdi !!!!!! Lütfen ama lütfen oyunuza nicki riven içeren bir adam gelirse çıkın uzman tavsiyesi 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

Milli skinlerimiz;

Şokpıçaklı zed
    Kovboy ve raiden yasuo
    Ejderavcısı vayne
    Muay thai lee sin

Savas tavsani riveni unutmussun

• quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Sana katılıyorum ama vayne konusunda hem fikir değilim tr herkeste vayne adamlar azda olsa bir şey yapabiliyor.Ama riven yokmu riven 70 oyun riven 60 kaybetme 10 kazanma 10 kazanmada 5 nın karsındakı adam mal dı diğer 5 hak etti baya iyilerdi !!!!!! Lütfen ama lütfen oyunuza nicki riven içeren bir adam gelirse çıkın uzman tavsiyesi 1

öyle champlar alıyosa kampla gitsin abartmayın fed olmuş vayneyi zedi riveni malum yerim bile oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathlyVisage -- 4 Temmuz 2015; 12:14:59 >

• Silver bronz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.