Şimdi Ara

Berkanix Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda Konusu Açılmış Fakat Kilitli Bende Yenileyim Dedim.

Oyun Unreal Engine 3 Motoruyla Kurulmuş

Yapımcı SonoV Entertainment

Sitesi Açıldı :http://bk.nolto.com/

Oyunun Yeni HD Game Play Cikti.

http://video.mmosite.com/default.php?controller=resource&action=play&id=14514

Chacracter Customization

Class Warrior

Class Elementalist

Class Shooter

Oyun Non Target Değil
    Buda Battle

Berknix Online

Unreal engine 3 kullanarak yapıldı,Berkanix Online 10 milyar won(kore para birimi) mâlolmuş yapımı için yüzlerce işçi alınmış mükemmel bir yeni nesil MMORPG.Berkanix Online'ın planlaması ve senaryo ayarının yönetimini Sejong üniversitesinden Lee Hyun Sae yapmıştır. [Translate By Sociopath ]

Berkanix Online

Berkanix Online

Berkanix Online

Berkanix Online

Berkanix Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 2 Ağustos 2010; 22:29:46 >

• fps mi bu tarzı nedir?
  • Oyun MMORPG Sci Fi Temalı Oldugu için gözümüze Fps Havası Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 2 Ağustos 2010; 15:07:17 >
  • Inreal Engine yeni birşey galiba.

Ayrıca merak ettim her oyuna "Next-Gen" yazıyorsun. Anlamını biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 2 Ağustos 2010; 15:27:35 >
  • koreliler hergeçen gün kendilerini aşıyolar :) oyunu oynama imkanımız varmı şuan ?
  • Şuan üyelik Alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Inreal Engine yeni birşey galiba.

Yeni nesil olabilirmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Europe
    14 yıl önce açıldı
    Deepassion Ultima Online Shard
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1
  • quote:

Yazım hatası. Abi Next Generation'ı ben söylemiyorum. Next Gen MMORPG Deyince Yazıyorum. Kusura BakmaSaygısızlık Ettiysek

Anlamını tam olarak bilmiyorum. İleri teknoloji olabilir mi mesala
    Yavaş yavaş dilimizde dolanıyor bu kelime. Arkadaş Yeni Nesil Demiş O da Olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 2 Ağustos 2010; 15:39:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrande

quote:

Yeni nesil olabilirmi ?

Ben öyle biliyorum ama bu oyunun yeni nesille ilgisi yokki
    Benim bildiğim MMO alanında yeni nesil Non target sistemi olan oyunlar. C9 , Blade Soul, TERA benzeri. Farkındaysanız bu oyunlar duyurulduktan sonra türevleri gelmeye başladı.
  • "çin mali iphone" olayina döndü artik mmorpg dünyasida :Dbiri güzel bişe çikartinca aninda copy-paste :D
  • quote:

quote:

quote:

Yeni nesil olabilirmi ?

Benim bildiğim MMO alanında yeni nesil Non target sistemi olan oyunlar. C9 , Blade Soul, TERA benzeri. Farkındaysanız bu oyunlar duyurulduktan sonra türevleri gelmeye başladı.

quote:

Orijinalden alıntı: <<Dewil>>

"çin mali iphone" olayina döndü artik mmorpg dünyasida :Dbiri güzel bişe çikartinca aninda copy-paste :D

Katılıyorum. Fakat böyle olması iyi oldu hep c9 tera blade and soul oynuyacak değildik :D . Non Targetin Efsaneleri Diyebilir miyiz !

Adamlar anladılar zaten büyük kitle non target olayına yöneldiği için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 2 Ağustos 2010; 15:55:11 >

• yaw zaten herkes sıkıldı tıkla 1e bas 2e bas cabaldada mesela combo wardi bilen bilir tıkla skili bas yerine daha bi farklilik oluyordu bunun son seviyesi non-targeting system
    ama yakinda target sisteminden sıkıldıgımız gibi klavye + mousedanda sıkılcaz natal we türewleri heryeri kaplicak onlardanda sıkılınca suanda daha emekleme aşamasinda olan beynin yaydigi küçük elektirik dalgalarini analiz eden kasklarla oynicaz ondan sonrasi aklima gelmiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: <<Dewil>>

yaw zaten herkes sıkıldı tıkla 1e bas 2e bas cabaldada mesela combo wardi bilen bilir tıkla skili bas yerine daha bi farklilik oluyordu bunun son seviyesi non-targeting system
    ama yakinda target sisteminden sıkıldıgımız gibi klavye + mousedanda sıkılcaz natal we türewleri heryeri kaplicak onlardanda sıkılınca suanda daha emekleme aşamasinda olan beynin yaydigi küçük elektirik dalgalarini analiz eden kasklarla oynicaz ondan sonrasi aklima gelmiyor :D

sana söyliyim ondan sonra ne olacak.direk oyunun içinde yer alıcaz muhaha :D
  • Berkanix'in konusu wardı diye hatırlıyorum?

Ayrıca oyun Non-targeting system değil bildğimiz klasik tıkla 1-2-3 e bas tarzı. Diğer MMORPG lerden tek farkı grafikleri ve robotumsu zırhları olcak gibi gözüküyor.

Ayrıca translate.google ı kullanmayı bırak ya hiç çevirme yazılar fln öle kalsın yada düzgün çevir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 2 Ağustos 2010; 17:32:28 >
  • Bahsetmişim konu kilitlenmiş.

Non target değil demişim

translate google kullanmıyorum.ne bu hiddet bu celal.[yazılar artık daha düzgün sen eskilerde kaldın galiba]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 2 Ağustos 2010; 17:59:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Bahsetmişim konu kilitlenmiş.

Non target değil demişim

translate google kullanmıyorum.ne bu hiddet bu celal.[yazılar artık daha düzgün sen eskilerde kaldın galiba]

Sert çıktıysam kusura bakma amacım seni burda küçük düşürmek fln değil yanlış anlaşılmasın ben sadece uyardım. Ayrıca düşündünmü diğer konu neden kilitlendi?

Yazılarda aynı düzgün değil. Eleştirmen değilim ama dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar yanlış anlama. Gerçi amacın şiir yazmaksa o ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 2 Ağustos 2010; 18:10:11 >
  • bencebi hatasi yok ellerine sağlik
    Berkanix in konusunu bende kilitli diye biliyorum
    oyun non-targeting deyil zaten arkadaş demiş zaten
    quote:

Oyun Non Target Değil
    Buda Battle

şeklinde bi yazi war videolarin arasinda
  • quote:

quote:

quote:

Yeni nesil olabilirmi ?

Bence sırf non target oyunlar yeni nesil sayılmıyo sonuçta bu oyunda görmeye pek alışmadığımız şeyler var uzay çağında geçiyo sanırım oyun silah felan var baksanıza çok büyük bi ihtimal bu yüzden yeni nesil denmiş

• Unreal engine 3 kullanarak yapıldı,Berkanix Online 10 milyar won(kore para birimi) mâlolmuş yapımı için yüzlerce işçi alınmış mükemmel bir yeni nesil MMORPG.Berkanix Online'ın planlaması ve senaryo ayarının yönetimini Sejong üniversitesinden Lee Hyun Sae yapmıştır.

İngilizce bilmiorsan çeviri işine kalkışıp ukalalık yapmamanı öneririm.Bunuda orda translate+Türk ingilizcesi çevirin yerine değiştirirsen iyi olur.Metnin orjinali:

Developed by using Unreal Engine 3, Berkanix Online is a great next-gen MMORPG that costs 10 billion won and involves hundreds of workers. Lee Hyun Sae, a professor from Sejong University planned and supervised the settings of scenarios in Berkanix Online.

Daha iyi çevirebilecek biri varsa buyursun hatalarım varsa kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 2 Ağustos 2010; 21:42:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.