Şimdi Ara

Berkanix Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KONUYU SAPTIRMA VE UZATMAMANI ÖNERİRİM.ORDA SANA TARTISMA CIKMASIN DIYE CEVAP VERMEDIGIM HALDE...

BU ARADA CEVİRİCİ İCİN SAOL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 2 Ağustos 2010; 21:54:08 >
  • Konuyu saptırmıyorum aynı konu üzerinde gidiyorum. Amacım tartışma çıkarmak değil bi eksiğin varsa kabullenmen lazım. Bak bende o eksiğini kapattım senin için çeviri yaptım bunda sinirlencek bişey yok. Artık konundaki çeviriyi değiştirirsin değiştirmezsin o senin bileceğin iş eğer kötü düşünüyosan ki öyle düşünüyorsun değiştirme öyle kalsın ama şunu bilki tartışma çıkarma gibi bi amacım yok kolay gelsin =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

KONUYU SAPTIRMA VE UZATMAMANI ÖNERİRİM.ORDA SANA TARTISMA CIKMASIN DIYE CEVAP VERMEDIGIM HALDE...

BU ARADA CEVİRİCİ İCİN SAOL

emeğine sağlık uğraşmışsın.sen bakma başkalarına
  • siteyi tam anlayamadim nasil kayit olacagiz bi bakalim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Tyrande

quote:

Inreal Engine yeni birşey galiba.

Ayrıca merak ettim her oyuna "Next-Gen" yazıyorsun. Anlamını biliyor musun?

Yeni nesil olabilirmi ?

Ben öyle biliyorum ama bu oyunun yeni nesille ilgisi yokki
    Benim bildiğim MMO alanında yeni nesil Non target sistemi olan oyunlar. C9 , Blade Soul, TERA benzeri. Farkındaysanız bu oyunlar duyurulduktan sonra türevleri gelmeye başladı.

quote:

Orijinalden alıntı: <<Dewil>>

"çin mali iphone" olayina döndü artik mmorpg dünyasida :Dbiri güzel bişe çikartinca aninda copy-paste :D

Katılıyorum. Fakat böyle olması iyi oldu hep c9 tera blade and soul oynuyacak değildik :D . Non Targetin Efsaneleri Diyebilir miyiz !

Adamlar anladılar zaten büyük kitle non target olayına yöneldiği için...

Diyemeyiz.Non-Target dediğin olayı yıllar önce mmorpg türünde ilk kullanana oyunlar Dungeons&Dragons Online'dır benim bildiğim ki bu oyunda ortalama 4,5-5 yıllık bir oyun.Bir oyun daha var dı ismini unuttum şimdi.C9 vs bu özelliği çok uzun zaman sonra tekrar kullandılar.Dungeons&Dragons bunun ilk temellerini attı diyebilirim.Yanlış anlaşılmasın benim bildiğim en eski non-target kullanan oyun D&D daha eskisini bilen varsa aydınlatırsa bizi sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tyrande

quote:

Inreal Engine yeni birşey galiba.

Ayrıca merak ettim her oyuna "Next-Gen" yazıyorsun. Anlamını biliyor musun?

Yeni nesil olabilirmi ?

Ben öyle biliyorum ama bu oyunun yeni nesille ilgisi yokki
    Benim bildiğim MMO alanında yeni nesil Non target sistemi olan oyunlar. C9 , Blade Soul, TERA benzeri. Farkındaysanız bu oyunlar duyurulduktan sonra türevleri gelmeye başladı.

quote:

Orijinalden alıntı: <<Dewil>>

"çin mali iphone" olayina döndü artik mmorpg dünyasida :Dbiri güzel bişe çikartinca aninda copy-paste :D

Katılıyorum. Fakat böyle olması iyi oldu hep c9 tera blade and soul oynuyacak değildik :D . Non Targetin Efsaneleri Diyebilir miyiz !

Adamlar anladılar zaten büyük kitle non target olayına yöneldiği için...

Diyemeyiz.Non-Target dediğin olayı yıllar önce mmorpg türünde ilk kullanana oyunlar Dungeons&Dragons Online'dır benim bildiğim ki bu oyunda ortalama 4,5-5 yıllık bir oyun.Bir oyun daha var dı ismini unuttum şimdi.C9 vs bu özelliği çok uzun zaman sonra tekrar kullandılar.Dungeons&Dragons bunun ilk temellerini attı diyebilirim.Yanlış anlaşılmasın benim bildiğim en eski non-target kullanan oyun D&D daha eskisini bilen varsa aydınlatırsa bizi sevinirim.

ben buldum mario :D oda non-targeting system di :D
    işin şakasi bi yana c9,tera dan önce tabiki bu sistemli oyunlar wardir mmorpg tarzinda fakat bunlardan elle tutulur gözle görülür olarak şuanda c9,tera filan war D&D "homo primates" kalio c9un ve tera nın yaninda :Dc9 "homo erectus" bu yeni tip aşiri grafikli aşiri özellikli aşiri bi pc istiyenlerse "homo sapien" tarihsel sira ile gelecekte olacaklarda "nativus coniunctus" sanirsam :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.