Şimdi Ara

Berk Yıldız'ın Parfüm Tavsiyeleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
12
Favori
12.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Armani diamonds ve bvlgari man in black almayı düşünüyorum. Takım giyiyorum devamli. Ilkbahar yaz için tavsiye edermisiniz bu parfümleri? Birde internette nerden alabilirim? Tekin acarla diger yerler arasinda yari yariya fark var bir surude kötü yorum olunca guvenemedim hiçbir yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan aylarında sıcakların basladıgı bir ülkedeyim

Beyaz tenli 24 yasında sportif giyinen ve hafif kuru bir cildim var

Parfüm önerileri alabilirmiyim?
    Bahar-yaz kokuları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikcibili -- 14 Şubat 2017; 11:1:31 >
  • HOCAM MRB şikayatimvar.com da bir sürü şikayet gördüm internette satılan parfümler sahte diye(hepsiburada tedarikçileri,trendyol v.b)ve hatta tekin acar,sevil gibi yerlerde bile,nereden gönül rahatlığıyla güvenilir parfüm VE TESTER alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alastair JR

Merhaba. Armani diamonds ve bvlgari man in black almayı düşünüyorum. Takım giyiyorum devamli. Ilkbahar yaz için tavsiye edermisiniz bu parfümleri? Birde internette nerden alabilirim? Tekin acarla diger yerler arasinda yari yariya fark var bir surude kötü yorum olunca guvenemedim hiçbir yere

Merhaba,

Man in Black malesef mevsim olarak uygun olmayacaktır size ağır gelir. Armani diamonds ise tarzınıza pek uygun bulamadım açıkcası daha iyi alternatifler değerlendirilebilir.

Aşağıdaki parfümler arasında fiyat farkları olacaktır siz bütçenize uygun olanları deneyip alabilirsiniz.

Guerlain Homme Intense

Bleu de chanel,

John Varvatos Artisan*

Versace Pour Homme

Lalique Encre Noire Sport*

Terre d'hermes

Prada Luna Rossa

Yıldızlı olanları farklı olmak isterseniz deneyebilirsiniz zira çok kolay bulamayabilirsiniz denemek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

Nisan aylarında sıcakların basladıgı bir ülkedeyim

Beyaz tenli 24 yasında sportif giyinen ve hafif kuru bir cildim var

Parfüm önerileri alabilirmiyim?
    Bahar-yaz kokuları

Merhaba,

Genelde Fresh kokular tercih etmeniz daha iyi olacaktır. O sebeple:

Chanel Allure Homme Edition Blanche

Versace Pour Homme

Nautica Voyage (çok güzel kokudur fakat migreniniz varsa tetikleyebilir.)

Lanvin L'homme Sport

Dior Sauvage (her ne kadar çok sevmesemde sizin yaşınızdaki kadınlar seviyorlar)

Pek kimsede olmasın derseniz de: Yves Saint Laurent L'Homme Ultime deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

HOCAM MRB şikayatimvar.com da bir sürü şikayet gördüm internette satılan parfümler sahte diye(hepsiburada tedarikçileri,trendyol v.b)ve hatta tekin acar,sevil gibi yerlerde bile,nereden gönül rahatlığıyla güvenilir parfüm VE TESTER alabilirim

Merhaba,

Öncelikle zincir mağazalarda sıkıntı çıkması yok denebilecek kadar azdır. Sahte değildir fakat son kullanma tarihi geçmiş veya ithalat sırasında soğuk/sıcak havaya maruz kalmış vs. durumlar olabilir. Ama internette durum böyle değil. Orijinal ürünler olduğu kadar tester adı altında satılan sahte parfümlerinde sayısı çok fazla. Direk olarak şuradan alın diyemem bunu biraz kendiniz keşfetmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberkyildiz

quote:

HOCAM MRB şikayatimvar.com da bir sürü şikayet gördüm internette satılan parfümler sahte diye(hepsiburada tedarikçileri,trendyol v.b)ve hatta tekin acar,sevil gibi yerlerde bile,nereden gönül rahatlığıyla güvenilir parfüm VE TESTER alabilirim

Merhaba,

Öncelikle zincir mağazalarda sıkıntı çıkması yok denebilecek kadar azdır. Sahte değildir fakat son kullanma tarihi geçmiş veya ithalat sırasında soğuk/sıcak havaya maruz kalmış vs. durumlar olabilir. Ama internette durum böyle değil. Orijinal ürünler olduğu kadar tester adı altında satılan sahte parfümlerinde sayısı çok fazla. Direk olarak şuradan alın diyemem bunu biraz kendiniz keşfetmeniz gerekiyor.

hocam zincir mağaza dediğiniz tekin acar ,sevil kozmetik gibi yerler mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bberkyildiz

quote:

Merhaba,

hocam zincir mağaza dediğiniz tekin acar ,sevil kozmetik gibi yerler mi

Evet buralarda normal zamanlarda ürünler pahalı oluyor fakat özel günlerde genelde 2'li alımlarda güzel indirimler yapıyorlar.

• hocam soft parfumlerden hoşlanıyorum Armani Acqua Di Gio,Bvlgari Blv gibi ama kalıcı olan bir parfüm ne tavsiye edersiniz yaş 31, beyaz tenliyim
  • quote:

hocam soft parfumlerden hoşlanıyorum Armani Acqua Di Gio,Bvlgari Blv gibi ama kalıcı olan bir parfüm ne tavsiye edersiniz yaş 31, beyaz tenliyim

Sizin parfümünüz bence Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo olabilir normal Gio ya göre daha kalıcı ve aromatik bir kokuya sahiptir.

Ayrıca Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme'i de deneyebilirsiniz hem kalıcı hem fresh bir kokudur.

Turunçgil ve fresh notaları seviyorsanız, Bvlgari Aqva Amara'da sizin için ideal olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bberkyildiz -- 15 Şubat 2017; 13:9:18 >
  • Merhaba. Narciso Rodriguez marka parfüm aldım. Üretim tarihini öğrenmek için batch kodunu bir kaç siteye girmeme rağmen sonuç alamadım. Ya da batch kodu sandığım kod başka bir kod.

6732 MM baskısı var. Bu sanıyorum. Bu üretim tarihini nerden öğrenebilirim?
  • Merhaba

Forumda yorumlarınızı okudum ve tavsiye almak için klavyeye saldırıyorun şuan. 23 yaşında beyaz tenli biraz 1.80 boy 90 kilo yani biraz kilolu biriyim . Önceleri durumum iyi olduğundan hugo boss boss black xs one mıllıon ve black code kullandım lakin şuan en fazla 50 liralık parfüm alabiliyorum. Ve bir türlü aradığımı bulamadım açık parfümler orjınale nazaran o kokuyu veremiyor yada psikolojik olarak bana öyle geliyor. Böyle dikkat çeksin ama baymasın biraz fresh ve kalıcı olsun. Şimdiden çok teşekkürler.

Aynı zamanda fiyat gözetmeksizin bana fresh ve çekici bir parfüm tavsiye etseniz kesinlikle bu diyebileceğiniz parfüm hangisidir

• hocam internetten dekant satişi yapan bildiğiniz biryer var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle58

Merhaba. Narciso Rodriguez marka parfüm aldım. Üretim tarihini öğrenmek için batch kodunu bir kaç siteye girmeme rağmen sonuç alamadım. Ya da batch kodu sandığım kod başka bir kod.

6732 MM baskısı var. Bu sanıyorum. Bu üretim tarihini nerden öğrenebilirim?

Merhaba,

Şu sıralama şeklinde bir kod olması gerekiyor Narciso için: "40H900" veya "1N03"

bu şekilde bir kod bulup dererseniz belki sonuç alabilirsiniz.
  • quote:

hocam internetten dekant satişi yapan bildiğiniz biryer var mı

Malesef dekant ürünler ile ilgili fazla bilgiye sahip değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

Merhaba

Forumda yorumlarınızı okudum ve tavsiye almak için klavyeye saldırıyorun şuan. 23 yaşında beyaz tenli biraz 1.80 boy 90 kilo yani biraz kilolu biriyim . Önceleri durumum iyi olduğundan hugo boss boss black xs one mıllıon ve black code kullandım lakin şuan en fazla 50 liralık parfüm alabiliyorum. Ve bir türlü aradığımı bulamadım açık parfümler orjınale nazaran o kokuyu veremiyor yada psikolojik olarak bana öyle geliyor. Böyle dikkat çeksin ama baymasın biraz fresh ve kalıcı olsun. Şimdiden çok teşekkürler.

Aynı zamanda fiyat gözetmeksizin bana fresh ve çekici bir parfüm tavsiye etseniz kesinlikle bu diyebileceğiniz parfüm hangisidir

Merhaba, yaşınıza ve özelliklerinize göre size tavsiyede bulunacağım fakat uygun fiyatlı ürünlerde genelde kalıcılık problemi oluyor.

Kaldı ki fiyatı yüksek olan fresh parfümler bile genellikle kalıcılık açısında sorun yaşıyorlar.

Size fresh olarak uygun fiyatlı tavsiye edebileceğim tek parfüm var oda: "Nikos Sculpture" emin olun fiyat/performans olarak sizi üzmeyecektir.

Normal parfüm fiyatlarına çıkabilirim derseniz ve derdiniz kalıcılık ise: Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve veya Aqva Pour Homme Amara'yı deneyebilirsiniz.

Fiyat gözetmeksizin bir tavsiyede bulunmak gerekirse. Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme sizin için biçilmiş kaftan olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bberkyildiz -- 16 Şubat 2017; 17:5:55 >

• Merhabalar,

Tommy Tommy Hilfiger for Men
    [link=http://www.fragrantica.com/perfume/Tommy-Hilfiger/Tommy-6314.html][/link]

Bu koku yerine önerebileceğiniz bir koku var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeteneksizsiniz

Merhabalar,

Tommy Tommy Hilfiger for Men
    [link=http://www.fragrantica.com/perfume/Tommy-Hilfiger/Tommy-6314.html][/link]

Bu koku yerine önerebileceğiniz bir koku var mı acaba

Merhaba,

Bu tarz bir koku arıyorsanız Lacoste Style in Play'i deneyebilirsiniz veyaher ne kadar ben pek sevmesem de sizin tarzınıza uygun olabilir: Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme'a bakabilirsiniz.
  • Teşekkürler cevabınız için, en kısa zamanda deneyeceğim.
  • Selamlar 22 yaşında buğday tenli biriyim.Fresh canlı kokulari seviyorum yukarıdaki tavsiyelerinizi gördüm, acaba aralarinda en kalici farkedilirligi yüksek olan hangisidir ?

Ve baska tavsiyeleriniz var mi ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.