Şimdi Ara

Berberlerin Kullandığı Makinelerin Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
3
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakal traşı ıcın makıne almayı dusunuyorum 3 tane model buldum arastırdım della powertech bırde etap dıye bır makıne var bılen var mı berber olan sakallarımı sıfır alan agrıtmayacak makıne sızce hangısını secmelıyım

• eskiden makine mi vardi uleyn baltayla keserdik biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli basli bi marka vardi. Onu arastir. Bende de var bitane uzunken cok zor kesiliyor, canimi yakiyor. Biraz daha pratik bisey bak. Sadece 0 lasin diyede dusunme. Bazen sakallarini kisaltir sekil filan verirsin.

• her sabah tıraş ol çok uzatma, uzatınca kesmiyor
  • powertec iyi diyorlar ne diyorsunuz uzunkende kesiyor hiç acıtmıyor dedi berber bende traş oldum hıc agrı olmadı sıfıra yakın kesim yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cccc5 -- 23 Ağustos 2014; 14:12:20 >
  • Takip

• fark berberin kullanması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende makine bakıyorum benim için önemli oılan 0 kesmesi varmı öneri
  • powertechi aldım daha denemedim ama iyi alıyor 0 a yakın alıyor tabi ben o konuyu da sordum bende alabılırmıyım dedım makıneye cok guvenıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cccc5

powertechi aldım daha denemedim ama iyi alıyor 0 a yakın alıyor tabi ben o konuyu da sordum bende alabılırmıyım dedım makıneye cok guvenıyorlar

Nerden aldın, link falan verirsen ya da mağaza ismi çok makbule geçer. Denedikten sonra da görüşleri almak isterizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Orijinalden alıntı: cccc5

powertechi aldım daha denemedim ama iyi alıyor 0 a yakın alıyor tabi ben o konuyu da sordum bende alabılırmıyım dedım makıneye cok guvenıyorlar

Nerden aldın, link falan verirsen ya da mağaza ismi çok makbule geçer. Denedikten sonra da görüşleri almak isterizz

tam deneyemedim ama powertec rfc 258 berberde hep bunla oluyordum ömürlük makine diyorlar internetten bir araştır kullanamadım bıraz rahatsızım kullanınca yazarım fazladan bızım berber getırmıs ondan aldım ama ınternette de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cccc5 -- 26 Ağustos 2014; 11:40:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.