Evet hocam haklısınız, en azından (şimdilik) nazikçe bildirmek lazım fazla terslemeden. Yani aslında muhabbet ara sıra güzel olmuyor diyemem (fazla lakayıt olmadan) ama artık zamanımı daha iyi kullanmak istediğim için gözüme batmaya başladı bu davranış (randevulaşan süreden 15-20 dk süre sonra işe başlanması) zira planlandığınız bir iş varsa geç kalıyorsunuz |
Berberlerin böyle davranmasının sebebi samimiyetten mi?? (2. sayfa)
-
-
ben böyle olayları tıraş makinesi edinerek çözdüm kendi saçımı kendim kesiyorum
youtubeda tonla video var yanları 5 numaradan vs alıyorum,üstleri parmak aralarından saçları çıkararak fazla olnları kesiyorum.
-
Hocam ucuz bir traş makinesi tavsiyeniz var mı bunun için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
berberinizi degistirseniz mi acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olabilir hocam bakalım, yani insanlar sizi sessiz, sakin görünce kafalarına göre davranıyor.
-
Sorma kardeşim ya hele bizim memlekette çok sevdiğim ama aşırı geveze bir berber abim var, geçen yıl Eylül ayında gittiğimde adam hasta Galatasaray'lı ben de Fenerliyim, adam hem beni 1 saatte traş etti, hem de cep telefonundan Galatasaray maçını izledi, ben de gıcık oldum, yani çoğu böyle muhabbet etmeden ve çay içmeden çalışamıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 16 Şubat 2024; 18:48:19 >
Esnaf samimiyeti olayına ayarım. Müşteriyle arandaki ilişkinin yönetimini müşteriye bırakacaksın arkadaş. Şunu anlayamadın mı hala? Adam konuşmak isterse konuş, konuşmuyosa sus. Demek ki konuşmak istemiyodur. Ben de berberimi bulana kadar çok gezdim. Adam bana uzak ama değer valla. Bana ne adımı, memleketimi, mesleğimi soruyosun sana ne lan? Benim berber saolsun ben hiç konuşmasam o da konuşmaz. Çok da seveni var ne zaman gitsem sıra olur. Memleket meslek soranlar bitmedi şu ülkede. Beni mi fişliyon la sana ne mesleğimden memleketimden?
-
al makine kendin kes aga berbere mi gidilir bu devirde.
küt küt katlı keseceniz sanki kadın gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 16 Şubat 2024; 19:44:58 >
Belli bir samimiyet oluşunca oluyor hatta ücreti de fazla almaya başlıyor benim berberde de gözlemledim bu durumu. Kimseyle fazla yüz göz olmaya gerek yok.
-
samimiyet kurduğum bir berbere randevulu gitmeme rağmen gittiğim dakikada "abi ufak bi çocuk var işi çok kısa sürer 5 dakikada alırım seni" dedi. tamam deyip bekledim, 5 dakikalık iş 1,5 saat falan sürdü. hangi hakla hizmet bilmiyorum ama o an bir şey demedim şimdiki aklım olsa içinden geçerdim o berberin. daha sonra da benden 1000 tl borç istedi (bu dediğim 2 sene önce oluyor ki o zamanlarda 1000 tl şimdiye göre iyi paraydı) 2 haftaya veririm diyor. o parayı verseydim muhtemelen bir daha o paradan haber alamayacaktım. bu hayatta en samimiyet kurulmaması gereken meslek erbabı, berberler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X