Şimdi Ara

Berbat durumdayım acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türkççe:34 net
    Matematik: 3.75
    Sosyal: 13.50

Çok kötü biliyorum metematiğe çalışıyordum böyle bir sonuç alınca mahfoldum tabi..Sosyal hiçbir şey bilmiyorum.Türkçe çalışmıştım ama böyle.

Sizce ne yapayım tarihe başlayayaımmı?
    nolur biaz moral verin.

• Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
  • up
  • Otur çalış arkadaşım biz napalım sana? Yeterince çalışsaydın eğer böyle olmazdı netlerin. Ha eğer çok çalıştım yapamadım diyosan da zekanla ilgili bi sorun vardır. Biz ne diyelim şimdi sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın vazgeçme daha yolun başı kimse ilk başta full çekemez yavaş yavaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçen iyi bunu dikkate al. matematik bir anda olmayabilir zamanla artar inancını kaybetme geometriyede çalış zamanla olur
  • bende senin tam tersin durumdayım mat fen sos okeyde türkçeden 17 18 net yapıyorum insana çok koyuyo be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim bende bugün deneme yatpım yaklasık 28 net türkçe 22-23 nette sosyalden yaptım matematik ise 1-2 net oldu ama matematiğe çok çalışıyorum daha işin basşındayım oyüzden böyle bbirçok bilmem gerken konu var ben daha taban artimetiğindeyim o yüzden yani anlayacağın sakın ola pes etme sen hergün düzenli çalışmana devam et illaki netlerimiz artıcak olduğu gibi kalıcak değil ya sakın pes etme morelini de bozma bende bugün ilk denememi oldum işte sonuçlar böyle sosyale çalışmıyorum sadece türkçe matematik çalışıyorum suan ve tarih beni kurtardı coğrafyadan 5D 4Y 5B var sen düşün yani ama çalışırsak ve denemelerdeki eksikliklerimizi görürsek ve o eksiklikleri kapamak için çalşırsak illaki suan yaptıklarımızın en az 2 katını yaparız yani çalış sabret Allah yardımcımız olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.