benim verdiğim +8 ROGUE CHİTİN BOOT adamın verdikleri +5 rebith rogue chhitin helmet +1 ms +7 priest chitin yeşil birforst taşı 2 shaula tozu 20m BERAMUSDA BU TAKASI YAPTIM Zararda mıyım acaba biraz korktum ama sizce nasıl
quote:Orjinalden alıntı: d1s4bl3tpr13st benim verdiğim +8 ROGUE CHİTİN BOOT adamın verdikleri +5 rebith rogue chhitin helmet +1 ms +7 priest chitin yeşil birforst taşı 2 shaula tozu 20m BERAMUSDA BU TAKASI YAPTIM Zararda mıyım acaba biraz korktum ama sizce nasıl kafalığı kimse almaz dd kullanır zaten +1ms çöp +7priest çitin çöp bifrost taşı koyu yeşilmi? shaulalar çöp bi de 20m sen düşün bana kalırsa kazık yemişsin
quote:Orjinalden alıntı: Demon7 quote:Orjinalden alıntı: d1s4bl3tpr13st benim verdiğim +8 ROGUE CHİTİN BOOT adamın verdikleri +5 rebith rogue chhitin helmet +1 ms +7 priest chitin yeşil birforst taşı 2 shaula tozu 20m BERAMUSDA BU TAKASI YAPTIM Zararda mıyım acaba biraz korktum ama sizce nasıl kafalığı kimse almaz dd kullanır zaten +1ms çöp +7priest çitin çöp bifrost taşı koyu yeşilmi? shaulalar çöp bi de 20m sen düşün bana kalırsa kazık yemişsin