Şimdi Ara

Beraber uyuyan depremzede ikizlerin 'eşcinsel' denilerek yurttan atılmak istenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Solcu Gazete (@solcugazete) on Xtwitter
    Alanya’da lise okuyan ve yurtta kalan depremzede ikiz kız kardeşin beraber uyudukları için 'Eşcinsel' denilerek yurttan atıldığı iddia edildi. Baba Mehmet Tuzsuz: "Benim çocuklarım 4 buçuk saat göçük altında kaldı. Korkudan birlikte yatıyorlar, 'Bunlar eşcinsel' dedi yurt…
    https://twitter.com/solcugazete/status/1745025886066225259

MustafaDilek (@mustafadilek) on Xtwitter
    Depremzede olan 16 Yaşındaki ikiz Kız Kardeşleri "Aynı Yatakta Uyuyorlar" Bahanesiyle Yurt ve Okul Müdürü tarafından Eşcinsellikle Suçlanıp Okuldan Atmaya Kalkmışlar Antakya'da depreme yakalanan ve 4,5 saat boyunca göçük altında kalan 16 yaşındaki sporcu tek yumurta ikizi…
    https://twitter.com/mustafadilek/status/1744717423444676702

Gerici zihniyetin geldiği son nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeQuiet! -- 10 Ocak 2024; 17:23:45 >

• Aynen kesin yalan haberdir, bizim gibi modern bir ülkede böyle bir şey olması zaten mümkün değil. Yurtlarda, cemaat okullarında kalan erkek çocuklarına tecavüz, çocuk gelinler, kılık kıyafet yüzünden işinden olan, siyasi veya cinsel tercihi yüzünden dışlanan kimse yoktur bunların hepsi algı yönetimi.

Bu ozkank'nın kafası çalışmadığı gibi yalanda söylüyor. Kızların Babası “Benim çocuklarım depremzede. Çocuklarımdan biri göçük altında kalmıştı. Psikolojik olarak zaten depremin etkisi altında. Çocuğum depremi yaşamış, 4.5 saat göçük altında kalmıştı." diye söylüyor. Çocuklardan birisinin korkusu geçmediği için korkudan diğeriyle berber yatıyor. Bu durumu bildirmiş. Ayrıca zaten kardeş ve ikizler la! Nasıl eşcinsel olacak?

• Tabi tabi kesin öyledir:
    Kadınların sözde mağduriyetlerine bir yeni kavram eklendi; eşcinsellik.

İlk 3 sıranın ardına 4. gelmiş oldu, bakalım 5. ne olacak.
    1. Başıörtülü diye atıldı.
    2. Kadın diye atıldı.
    3. Atatürkçü diye atıldı.
    4. Lezbiyen diye atıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

Aynen kesin yalan haberdir, bizim gibi modern bir ülkede böyle bir şey olması zaten mümkün değil. Yurtlarda, cemaat okullarında kalan erkek çocuklarına tecavüz, çocuk gelinler, kılık kıyafet yüzünden işinden olan, siyasi veya cinsel tercihi yüzünden dışlanan kimse yoktur bunların hepsi algı yönetimi.

• Yurdun yaptığı yanlış ama olay sadece birlikte yatmaları değil sanki.

Çünkü babası bağlandıyı canlı yayında telefonda da söylüyor gece aradılar çocuklarınız eşcinsellik yaparken yakalandı gelin alın ve gece vakti apar topar atıyorlar yurttan. Bavullarını verip otobüs bulursanız bulun bulamazsanızda ne yaparsanız yapın gibisinden. ( Haber sitelerinde ayrıntılarına bakıyorum bir kız şikayet ediyor. Hatta yurdun rehberlik hocası ilede konuşuyorlar ve eşcinselliği kabul ediyorlar benim anladığım yatakta sevişirlerken şikayet gelmiş gibi anladım ben. )

Lakin velev ki eşcinsel olsunlar aynı yatakta uyusunlar veya sevişirken yakalansınlar bu gece vakti 16-17 yaşınları kızları yurttan atma gerekçesi mi bilemedim !!! Yurt müdürü babası ben gelmeden atmayın bekelyin dediği için geri alıyorlar 4-5 gün sonra babayı aramış ve kızlarınızı yurttan alın demiş. Almazsanız siciline işletecem demiş flan. Buna yasal hakkı var mıdır bu bir maduriyet midir emin olamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Ocak 2024; 17:49:29 >

• T.C. Antalya Valiliği (@AntalyaValilik) on Xtwitter
    T.C. Antalya Valiliği (@AntalyaValilik) on X
    https://twitter.com/AntalyaValilik/status/1745061261312713071
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Sicile işletmeden yurttan nasıl atıyor?

Sicile işlemesi için soruşturma gerekmez mi?

Adamın biri sırf müdür oldu diye istediği gibi sicil bozabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ozkank'nın kafası çalışmadığı gibi yalanda söylüyor. Kızların Babası “Benim çocuklarım depremzede. Çocuklarımdan biri göçük altında kalmıştı. Psikolojik olarak zaten depremin etkisi altında. Çocuğum depremi yaşamış, 4.5 saat göçük altında kalmıştı." diye söylüyor. Çocuklardan birisinin korkusu geçmediği için korkudan diğeriyle berber yatıyor. Bu durumu bildirmiş. Ayrıca zaten kardeş ve ikizler la! Nasıl eşcinsel olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 10 Ocak 2024; 19:55:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twitter içeriklerinin %90'ı yalan oluyor. Sazan gibi atlayıp buraya gelip konu açıyorsunuz. Twitterdan link atmayın şu foruma artık yeter.

• farz edelim öyleler. gece vakti ergenlik çağında bulunan 2 kızın kaldığı odaya zart diye dalınıyor mu? özel hayata bu kadar burun sokulan başka bir yer yoktur diyecem ama iran var pardon.

• Tabi efendim emriniz olur hatta twitter ve diğer sosyal medya platformlarını komple kapatalım kimsenin bir şeyden haberi olmasın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkişiyaşam T kullanıcısına yanıt

Olay hakkında net bir bilgi yok ki ! Devlet yurdunda 2 kişilik oda çok zor genelde 4-8 arası oluyor yurtlar.

5-6 kişilik yurt odası belki belli değil. Ama şikayet olduğu kesin bilgi. Aynı odada kalan diğer kızlar müdüre şikayet etmişte olabilir. Müdür gelip yakalamışta. Soruşturma başlatılmış bakalım ne çıkacak.

Ayrıca kız kıza yatıyor diye sence şikayet olur mu veya yaptırım aklınız alıyor mu ? Gece vakti kızların eline bavulu verip hadi yolunuza demek için büyük bir olay olması gerekir... Kızlar 16 yaşında çünkü. Olayın geçtiği yer bir köy flanda değil Antalya'nın Alanya ilçesi modern bir yer.

Tek sıkıntı lise yurdu olması. Ortalama yaşlar 14-17 arasıdır orada. Müdürün kendisine emanet edilen kızları bile gece kovması için büyük bir şey olmalı diye düşünüyorum. Ama ne olursa olsun Müdür bunu yapamaz gibi geliyor. Sabah gündüz gözü ararsın babasını veya bindirirsin otobüse yollarsın en kötü...

• Maaşlılar tutuşarak geldiğine göre gerçek bu olay.

• Konu sahibi ve içerik uyumu...

• Kurgu. Solcu gazete de paylaştığına göre kesin kurgu. Geçiniz.

• BeQuiet! kullanıcısına yanıt
    Ne meraklısınız dayatmalara boyun eğmelere.
    Hiç epstein paylaşımın var mı?
    Bu sadece cemaat olunca mı sapıklık olup ilgini çekiyor.
    Yoksa diğeri senden olduğu için görmek mi istemiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.