< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beraber olduğum kız bana ibandan para yolladı.zorla istiyo.
-
-
olur ver parasını.
-
Ne gibi olurquote:
Orijinalden alıntı: Thomas Andersonolur ver parasını.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
avukata verir.
-
Zaten öderim demedin mi sözünde dursana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi cek git. Evin var araban var, sikinti olmaz. Sana 17k borc veren kadinla da evlen. Evlenmeyin konulari da acma daha.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanla öderim demiş ama.
-
Dayı forumda erkeklik kasıyorsun bir kadına borcunu ödemiyorsun, bittin benim için
Acilen evlenmelisin
O kadına da parasını ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 20 Nisan 2024; 22:26:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şu an param yok kız bana buluşalım diyiyo işim var diyorum ,sana para attım buluşacaz diyiyo ama bana atarken canın saolsun senden önemli değil diyordu ,ben zamanla öderim dedim
ödemek zorundasın parayı bankadan atmış her şey kayıtlı dava açar ödemeyi geciktirdiğin süreye göre faiz hesaplanır faiziyle ödersin ödemezsen icra gelir banka hesabın bloke olur burda evlenmeyin konuları açıp reelde karı parası yiyormuşsun o konularla rakip elemeye çalışıyodun heralde
-
Arkadaşlar kimsenin parasını yemedim ya konu açıldı ihtiyacım var bakalım dedim,ibanımı istedi yolladım attı oda .
Kız beni k.ği yapmaya çalışıyor mesela yarın buluşalım diyiyo işim var dersem paramı istiyorum muhabbeti yapıyo yoksa avukata veririm falan iyide ne saçma iş.
Para yolladığım her kişiye öylemi yapayım ayrıca neyi mahkemeye veriyo ,yalan atmadım ,gasp etmedim ,taciz yok,tehdit yok zaten sen istemesende zamanla ödeyecem diyiyorum .
Burda açtığım konulardan dolayı yarası olanlar gelmiş hemen vuruyo bizi
Burda çoğu erkeğin kadına para yedirmekten anası ağlamış ,1 milyona ancak evlenebiliyor bi insan şimdi bunamı erkeklik diyorsunuz iyi o zaman tüm malı mülkü kadına yapalım ,sokakta yatalım
Türk Borçlar Kanunu’nun 392. Maddesi aynen şöyle düzenlenmiştir:
"Ödüncün geri verilmesi konusunda belirli bir gün ya da bildirim süresi veya borcun geri istendiği anda muaccel olacağı kararlaştırılmamışsa ödünç alan, ilk istemden başlayarak altı hafta geçmedikçe ödüncü geri vermekle yükümlü değildir."
Yazılı olarak ödeme tarihi belirlenmemiş olmakla birlikte, mailleşme ya da mesajlaşma gibi ispat kurallarının uygulanabileceği hallerde ve özellikle bu ortamlarda borçlu tarafından ödeme tarihi belirtilmişse bu tarihin de geçerli olabileceği kabul edilebilir.
Yargıtay’ın güncel çeşitli kararlarında da açıklandığı üzere “borç” – “havale” gibi yetersiz açıklamalar ile gönderilen paraların karşı tarafa borç vermek amacıyla gönderildiği iddiası kabul görmemektedir. “Davacının “nakit yatan” açıklamalı banka dekontu ile yatırdığı para, havale niteliğinde olup bu paranın borç para olarak verildiğinin yazılı belgelerle ispatlanması gerekir” ( Yargıtay 11. HD 26.02.2020 tarihli, 2019/3737 E. Ve 2020/2101 K. )
Borç veren, banka açıklamasına “geri ödenmek üzere borç veriyorum” – “… tarihinde geri ödenmek üzere borç olarak” gibi açıklamalar yapması en sağlıklı yol olacaktır. Aksi halde yalnızca “borç” ibareli açıklamalar ile gönderilen ödemelerin iadesi noktasında karşı tarafın savunmaları da dikkate alınarak paranın geri alınmasında güçlük yaşanabilir.
-
Hocam bu yollanan dekonttamı yazar benim banka mobildequote:
Orijinalden alıntı: TEHETTürk Borçlar Kanunu’nun 392. Maddesi aynen şöyle düzenlenmiştir:
"Ödüncün geri verilmesi konusunda belirli bir gün ya da bildirim süresi veya borcun geri istendiği anda muaccel olacağı kararlaştırılmamışsa ödünç alan, ilk istemden başlayarak altı hafta geçmedikçe ödüncü geri vermekle yükümlü değildir."
Yazılı olarak ödeme tarihi belirlenmemiş olmakla birlikte, mailleşme ya da mesajlaşma gibi ispat kurallarının uygulanabileceği hallerde ve özellikle bu ortamlarda borçlu tarafından ödeme tarihi belirtilmişse bu tarihin de geçerli olabileceği kabul edilebilir.
Yargıtay’ın güncel çeşitli kararlarında da açıklandığı üzere “borç” – “havale” gibi yetersiz açıklamalar ile gönderilen paraların karşı tarafa borç vermek amacıyla gönderildiği iddiası kabul görmemektedir. “Davacının “nakit yatan” açıklamalı banka dekontu ile yatırdığı para, havale niteliğinde olup bu paranın borç para olarak verildiğinin yazılı belgelerle ispatlanması gerekir” ( Yargıtay 11. HD 26.02.2020 tarihli, 2019/3737 E. Ve 2020/2101 K. )
Borç veren, banka açıklamasına “geri ödenmek üzere borç veriyorum” – “… tarihinde geri ödenmek üzere borç olarak” gibi açıklamalar yapması en sağlıklı yol olacaktır. Aksi halde yalnızca “borç” ibareli açıklamalar ile gönderilen ödemelerin iadesi noktasında karşı tarafın savunmaları da dikkate alınarak paranın geri alınmasında güçlük yaşanabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar ben zamanla yavaş yavaş öderim dedim ,kızda canın saolsun dedi iyi o zaman ben ibanına para yolladığım arkadaşa aram kötü olursa bana iyi davran yoksa mahkemeye veririmmi diyeyim.
O zaman herkesi kölem yapayım ?
Para yollarken açıklama kısmına borç olduğunu belirtmesi lazım sanırım.
-
Hocam ona nerden bakılıyo işlemlerden dekont tamı yazar bakayımquote:
Orijinalden alıntı: TEHETPara yollarken açıklama kısmına borç olduğunu belirtmesi lazım sanırım.
arabası var 17bin lirası yok qq. arabada babasının herhalde
avukata verir. |
Dayı forumda erkeklik kasıyorsun bir kadına borcunu ödemiyorsun, bittin benim için
Acilen evlenmelisin O kadına da parasını ver |
olur ver parasını. |
ödemek zorundasın parayı bankadan atmış her şey kayıtlı dava açar ödemeyi geciktirdiğin süreye göre faiz hesaplanır faiziyle ödersin ödemezsen icra gelir banka hesabın bloke olur burda evlenmeyin konuları açıp reelde karı parası yiyormuşsun o konularla rakip elemeye çalışıyodun heralde |
Benzer içerikler
- ctrl v
- bozuk kıyma yenirse ne olur
- parmağıma çekiçle vurdum ne iyi gelir
- hangi askerlik şubesine bağlıyım
- yarasa eve neden girer
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X