Şimdi Ara

BeowulfX - Ares (80 Oldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
9.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi cabalarimla gelistirdigim. Mutavazi Warriorumu tanitamaktan mutluluk duyarim. Ares de yani oyuna ilk basladigim yerde tutunmaya calisan, Ego tatmini yerine tamamen Zevk amacli yapilmis ve bilimum masraftan kacinilmamis bir chardir. Level ve NP kasmaktan cok Moradonda sabahladigimi soylemeliyim. SS ler icin biraz zaman gerekiyor cunku hepsini toparlamak pek kolay degil ama son halini guncelleme oldukca eklerim :D

Jewels:
    2x Warrior Earring +2 (?)
    2x Ring Of Courage +2 (?)
    Iron Necklace +2
    String Of Skulls +2 (?)

Weapons:
    Hell Breaker +11 Reb (Aceleye geldi aldim gitti :))

Armors:
    Krowaz Warrior Armor Set +7 (Rebirth +1)

Before

After

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 29 Mayıs 2011; 21:32:16 >

• Sonunda öğrendim çarının adını
  • güzel char..daha da geliştirisin eminim.... iyi pazarlar.. ben işimi bitirdim.. ardreamdeyim ara sıra uğrarım pazara
  • @orhyagg
    Staffi almisin hayirli olsun. gecen gordum sadece armor aliyordun elindede Staff vardi. O sira pazarlik yapiyordum biriyle soramadim. Kaca kapattin?

@Sabneq
    Zaten saklamiyordumki :D Sadece hala ezikken ortalikda gorunmeyim diyordum. Simdide ezigim ama artik yavastan reklam yapayim diyorum.
  • 12 ye bekledim bekledim soran yok..15 e alabildim yalvar yakar.. anlamıyorum demekki ticaretten.. vaktim de yok açıkcası..
  • Anladık ingilizcen hatrı sayılır düzeyde.
  • Hocam hayırlı olsun güzel char da şu Seeking, Upgrading vs. anlıyamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Can`
    Simdi nasil? Yanlis anlasilmalara meyil vermek istemem o yuzden hemen duzelttim.

Edit:
    @S A H
    Tesekkurler. Oyunlarda yada forumlarda genelde bu tabirleri kullandigimdan alismisim ondan yazdim. Aslinda KO da bu tabirler pek kullanilmiyor :)

Chari ileriye goturmek istiyorum fakat onumde lvl ve zaman engeli oldugu icin kendimi ticarete vermis durumdayim. Oyuna cok giremedigim icin Aresde fazla cevremde yok, eskilerden 3-5 kisi yeniderden 1-2 kisi var. O yuzden kendi icine kapanik bir Trade Char gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 2 Eylül 2010; 14:07:36 >
  • Başarılar Gürcell abi
    güzel charın var
  • 2. ss'de bir sey komiğime gitti; '++ac sw str wolf'
  • @Kamikaze00
    Tesekkur ederim. Umarim daha iyileri sizlerin olur :)

@Sabneq
    Evet hepsini tek tek yazmaktan gicik kaparim. Akli selim userlar varsa zaten gerekeni gerektigi anda veriyorlar ama agzini ayirip geyik yapan yada bosslara bakan tipler varsa cok ugrastiriyor. Buff lari yazmak icin turlu sekiller ve animasyonlar yapmak zorunda kaliyorum.

Bu arada bu iki resme bakinca bir chari kendin kasarak elde ettigin zevkin bir baska oldugunu dusunuyorum hep. Oyle yuksek bir lvl degilim ama tamamen benim el emegimle suana kadar gelen bir char var orada. Bunu bilmek bile yetiyor. Ancak yasayan bilir bunu, gerisi anlamakda biraz zorluk cekecektir eminim.
  • Ben seni hep ince warrior olarak hayal etmiştim.Hayallerim yıkıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

2. ss'de bir sey komiğime gitti; '++ac sw str wolf'

benim de

çok masraflı oluyor warriorlar
  • guzel char bi de 83 e kassan daha ii olr

bi sorum olacak arkadas demisti dogru mu
    80 warrior attack skill i kullanıyo ama 83 olunca berserkngdeki bi skill i kullanıyomuş attack skilli yerıne
    oyle mi yapıyolar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 3 Eylül 2010; 9:36:37 >
  • @Evolution
    Bu isme ince warrior yakismazdi. hos bu ismide neden koydum bilmiyorum :)

@.Tolga
    Zaten Warrior un kahri cekilmez kolay kolay. Ama istediklerini verirsen Tank gibidir onunde KIMSE duramaz.

@IuFuKI
    Tesekkurler. Kasiyoruz yavas yavas, umarim 1 yildan once 80 olurum. bazi warriorlarin 83 de Passiona verdigi dogru. Attack oranini artiran ve gayetde basarili olan bir sekil. yalniz bu konumdayken Attacker yerine Supporter olarak oynuyorsun. Yani seninle beraber diger 7 kisi hayvan gibi yapan bir karaktersin. Diger skillerin cogunuda dogru kullanirsan party resmen olumsuz ve bir o kadarda olumcul olabiliyor. Bunu yapan cok az kisi oldugunuda belirtmeliyim. 83 Skill i kullanildiginda party deki herkesin kafasinda apmuller oluyor :D Hos bir goruntu dogrusu

Eveet takilardaki ilk kademeyi tamamlamis bulunuyorum. KO GENEL deki paper mage muhabbetinden oturu kendi mage imde tum reskill ve restatlari denemis olmam bana bayagi pahaliya patladi :D Neyseki bu aksam gercekten paraya ihtiyaci olan birisine denk geldimde fazla zorlamadan alis verisi yaptik. Sirada Nebirosu Chaos ile degistirmek ve 75 e kasmak var.

• Krowas +7 veya Shell Set +9 arasinda kaldim. Birileri tercih konusunda yardimci olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Krowas +7 veya Shell Set +9 arasinda kaldim. Birileri tercih konusunda yardimci olabilirmi?

Krowaz daha iyi gibi geliyor şu devirde. Verdiği defans zaten gayet iyi bunun yanı sıra birsürü resist,hp bonus vs. veriyor. Shell +9 artık basede iyi gibi geliyor bana 80'e giden biri için krowaz derim ben Bu arada bende 74 %60 oldum bakalım kim önce 80 olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 16 Eylül 2010; 16:42:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Krowas +7 veya Shell Set +9 arasinda kaldim. Birileri tercih konusunda yardimci olabilirmi?

Krowaz +7 derim ben bonusları bakımından daha iyi
  • @6e
    Benimde damarim Krowaz dan yana ama ne bileyim, kilitlenmiyor olmasi icimi kemiriyor :S Sen benden once 80 olursun zaten ben hala %10 da cakildim kaldim. Level kasamadigim yetmiyormus gibi hicbir eventa katilamiyorum bile. Ama item konusunda herturlu kapisirim, moradon sagolsun gunluk 2saat te neler yapiyorum neler heleki maddi kriz donemlerinde :D
    Ama Krowaz i TL ile alacagim, 400-500 gibi sizce edermi?

@Evolution
    Bonuslar ve defans cok iyi ama sadece 600HP 600MP 10HP 15STR ve 10ar resist icin degermi 400-500 TL?
  • Karakteriniz hayırlı olsun. Emek harcamışsınız, belli. Allah artniyetli insanlardan karakterinizi korusun. Bu oyun eğlenmek isteyenler için daha da güzel oluyor. Hırsına yenik düşenler de bir gün anlar herhalde yaptıkları yanlışları.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.