Şimdi Ara

BeowulfX - Ares (80 Oldu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
9.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son BDW den guzel bir SS. Her kosulda adam alirim affetmem :D
     BeowulfX - Ares (80 Oldu)
  • Bu hafta sonu biraz ticaretle ugrasayim dedim ama cok zor bir donemece girdim. IN ve Hanguk um yok onlarin yerine Chaos Nebiros ve Lugias im oldu bolcada para :D Her neyse acaba diyorum. Hanguk yerine +9 Giantic yada Exp Impact +8 mi alsam ve IN yerine WP +2 yada +3 mu alsam bilemiyorum. Sizce ne sekilde yapmaliyim.
    Iron Set varken oyunun saglam asaslarindan (+9 Setli ve Shard li olanlardan) Yaklasik 1300 Damage yiyordum Seti cikardigimda 1600 oluyor. Kabaca IN olmayinca 1450 filan Damage alirim. Acaba diyorum 150 Damage fazladan yesem WP +2 yada +3 aldigima degermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Krowas +7 veya Shell Set +9 arasinda kaldim. Birileri tercih konusunda yardimci olabilirmi?

Warriorlarda +7 krowaz +9 shellden daha iyi defans veriyor..Ancak +8 shell kadar atack veriyor. Tabi krowazın bonuslarıda var.Ona karşılık shellerin kolaylıkla satabilme imkanı var.. Karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjoern -- 27 Eylül 2010; 10:41:25 >
  • hocam lugiası sevmediysen bana verebilirsin
  • Su karar asamasini atlatayimda kismet olursa bir tota-impact ayarlariz sanada :D Hala psikolojim yerlerde. Hem kararsizim hemde ne karar verirsem vereyim ancak uzun zaman icinde hayata gecirebilirim. Zarar etmeden WP+3 yada IN alip sonrasinda Hanguk, Impact yada Giga alsam yeterli

@Hepoxy
    Gonlum Krowaz dan yana ama kilitlenmemesi benim icin guvenlik acigi olusturuyor. Heleki +9 Shellerinde havasinin artik kalmadigi su donemde en ideali Krowaz diye dusunuyorum. Bu arada gelen bilgilere gore heryerde zibil gibi satilan +9 +10 itemlar GM tarafindan oyuna sokuluyormus. Her nekadar bana inandirici gelmesede HF den sonraki gelir kaynaginin bu +9 +10 itemlar oldugunu dusunuyorum. Bana kalirsa guzel bir dupe buldular ve onunla item kasiyorlar ve bulunan Dupe sanirim Unique lerde islemiyor olsa gerekki kimse unique temin edemiyor yada cok zor buluyorlar.
  • hocam bence wp +3 ü alma hic IN gayet güzel keske satmasaydın ama neyse geri alırsın sen
  • Tamam yine IN uzerinde yogunlasayim ama sizce Hanguk mu yoksa digerlerimi?
  • güzel char helal olsun...
  • IN yerine 2 parca Krowaz +7 aldim. Butun parayi ve birikimi yine kediye yukledik ya hadi hayirlisi.Sol elim ve kolyem hala bos :) Bir hanguk alsam simdilik yeter. Kolyem bosta kalsin biraz daha ticarete ihtiyacim var :(

@angelo50
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 28 Eylül 2010; 8:07:46 >
  • hocam krowazlar iyi olmus IN her zaman kolay bulunuyor ama krowazları satanlar cok naz yapıyor böyle daha iyi oldu bence
  • Nasip bakalim :) Bir muddet boyle idare ederim para bitti zaten 3200 cash vekip para kasmam lazim belki krowazlarida acacak olurlarsa satar geri itemlari alirim :)
  • hocam krowazları satma bence hatta kalanını tamamlamaya calıs bu arada dün bi mage geldi savas varken bayagı bi kastı sagolsun

43 lvl falan oldum gerci ama
  • O mage bendim :) Anlamisindir sandim. Kismet diger aksamlara.

Not:
    Dun aksam beni soymaya calisan arkadasa ithafen; Emek hirsizi olmakdansa emek harcayip biriktir. O zaman oynadigin INSAN rolunun hakkini vermis olursun. Rolde degil gercekte bir insan gibi hissetmek, hirsiz degil adam olmak ve ananla degil aninla hatirlanmak istiyorsan aklini basina topla !...
  • hocam o zaman ikimizede gecmis olsun bende üstümdeki tüm parayla chaosa girmisim yanlıslıkla
  • Ihtiyacin olmazsa eger pazarda zibil gibi item bulursun oluncada 1 kisi bile satmaz onu :) Dun aksam IN icin onceden konustugum herkes sanki anlasmiscasina bana PM atip 20gb ye 21 GB ye veririm diye mesaj attilar. Komedi resmen :D
  • hocam kac gündür ben mi denk gelemiyorum yoksa oyuna mı girmiyorsun
  • Çok iyi char. Ares gibi yerde tutunabilmen çok güzel. Tebrikler
  • @BecHo-minaTor
    Hocam pek girmiyorum. Pazar charimla kasiyorum bol bol. Butun cabalarim IN i tekrar almakdi, onuda bugun hallettim :D Hanguk u uzunca bir sure +8 yapamayacagim ama IN aldigim icin memnunum. Sanki yeniden dogmus gibiyim :D

@Shisha
    Ares i gozunuzde buyutmeyin bence. Diger serverlarda ne varsa burdada aynisi var. Sadece 5-10 kisi +10, 20-30 kisi +9 kullaniyor. Inanin fazlasi yok :) Benimki gibi orta seviye olanlar guzel bir party veya clanla oldukca iyide kasabiliyor yani.
  • bu foruma nasıl soru sorulur kardeş bi yol gösterin
  • @Gurcellonline

haklısın Gurcellonline

ares serverini herkez gözünde çok büyütüyo. Sanki herkez +10 Kullanıyomuş gibi. Diğer serverlerle nerdeyse aynı itemler çok az bi fark var sadece. Tabiki bazı eski playerler oyunu bırakmasaydı Çok farklı olurdu item bakımından.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.