Şimdi Ara

Beowulf - Mükemmel Bir Film Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mükemmel bir film geliyor..

http://www.youtube.com/watch?v=K2s5O-c4U0k&mode=related&search=

• fena animasyon değil
  • Angelina Jolie nin olduğu her filmi seyrederim...Geçenlerde sinemada fragmanını seyrettim ve gerçekten güzel filme benziyor...yanlız benim izlediğim fragman animasyon değildii...normal filmdi...acaba riddickteki gibi bununda ayrı bir animasyonunumu yaptılar...Anthony Hopkinsle John Malkovic te var başrollerde...
  • kendimi 300ün fragmanını izliyomuş gibi hissettim çok güzel çıkış tarihi hakkında bilgi varmı?
  • bunun yönetmeni zemericks idi değil mi?
  • angelina jolie hayrani oldugum icin gitcem ama animasyon gibi duruo nasil olur bilmiom
  • oyuncuların birebir modellendiği animasyon filmi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sudan cikan kizda amma angelina jolie benziyor...
  • bu animasyonlarda yönetmen ne işe yarar ki?
  • Yakın gelecekte filmler artık oyunculara ihtiyaç olmadan bilgisayar ortamında çekilecek heralde. Bundaki gerçekliği 10 sene sonra hayal edin. O zamanın modellemesini vs.
    Oyuncular sadece yüzleri kullanıldığı için oturdukları yerden para alacaklar. Ya da tüm oyuncular işsiz parasız kalacak çünkü yönetmenler kendi sanal kahramanlarını yaratmış olacaklar

Simone aklıma geldi. Al pacino'nun bir filmi idi. İzleyenler bilir. Yakında öyle bi durumla başbaşa kalabiliriz
  • Yahu saçma sapan film Yunan mitolojisiymiş Yok ejderhalar yok bilmem ne tanrısı. Çocuklar için güzel bir film bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: juna1986

Yahu saçma sapan film Yunan mitolojisiymiş Yok ejderhalar yok bilmem ne tanrısı. Çocuklar için güzel bir film bence.

tabi
  • sinemada fragmanını izledim; oyuncuların gerçek mi yoksa animasyon mu olduğunu ayrımsamak beni rahatsız etti.ama tabi film güzel midir bilinmez.

quote:

Simone aklıma geldi. Al pacino'nun bir filmi idi. İzleyenler bilir. Yakında öyle bi durumla başbaşa kalabiliriz

katılıyorum , o yuzden de pek sevmedim sanırım.
    filmi konusu dışında, oyuncuların performanslarını incelemek için izlemek ayrı bir zevk.
  • quote:

Yahu saçma sapan film Yunan mitolojisiymiş Yok ejderhalar yok bilmem ne tanrısı. Çocuklar için güzel bir film bence.

Beowulf yunan değil anglosakson mitilojisidir.Zamanında yüzüklerin efendisinin yazarı olan prof.j.r.r.tolkien'in de beowulf üzerine akademik çalışmaları vardı.çok önemli bir mitolojidir.birçok halkın kültürü ve yazılı sözlü edebiyatı bu tarz epik,fantastik hikayelere dayanıyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sauron86

quote:

Beowulf yunan değil anglosakson mitilojisidir.Zamanında yüzüklerin efendisinin yazarı olan prof.j.r.r.tolkien'in de beowulf üzerine akademik çalışmaları vardı.çok önemli bir mitolojidir.birçok halkın kültürü ve yazılı sözlü edebiyatı bu tarz epik,fantastik hikayelere dayanıyor....

Sende inandın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juna1986 -- 13 Ekim 2007; 16:06:36 >

• İzlediklerim filmler arasında Angelina Jolie'nin oynadığı hiç bir filmi sevmedim daha.

Tomb Radier serisi, Mr and Mrs Smith, İskender... hepsi berbattı....

Ama bu film güzel olacak gibi. Antony Hopkims ve John Malkovich gibi hayranı olduğum 2 aktör oynuyor ne de olsa...
  • İzlenir bu film valla
    angelina jolie yi de severim
  • imdbden baktım taa kasımın 30unda geliyor
  • güzele benziyor film bol bol savaş sahneleri var lotr a da benziyor biraz ama bence lotrdaki gibi insanlar gerçek şekilde yansıtılsaydı , animasyon gibi olmasaydı daha ii olurdu gibime geliyor ama mutlaka izlicem
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sauron86

quote:

Sende inandın

bu işin doğrusu...

sen farklı birşey biliyorsan yaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn Nymeros Martell -- 14 Ekim 2007; 21:25:33 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.